💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 288
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 165
Ако някой иска да знае кой е победителят:

Скрит текст:

П.С. Информацията ми изглежда реалистична, но може и да не е достоверна.

Скрит текст:
Коя е тази жена и как така го говори това безнаказано? Не съм доволна, ако е Андрей. Предпочитам Морунов или Поли, но все пак съм доволна, ако тя е последната останала жена

# 166
Скрит текст:
Скрит текст:
Мъчно ми е най-вече за Морунов, той заслужава много да победи. Паулина, ако не беше такава интригантка и толкова надута, щях да се радвам, че е трета. Според мен Андрей не заслужава да е победител. Но и други пъти сме виждали чужденци да побеждават в български формати - Християна Лоизу. Явно се опитваме да се мазним на Чужбината. 😂 Симеон си заслужава второто място - силен е, издръжлив е, има качества на победител, но е ужасно надут, груб, превзет и ми напомня по-скоро на някакво животно, отколкото на човек.

неуместно сравнение, Християна пееше страхотно.
но за Андрей съм съгласна, че не заслужава да победи. най-малкото няма личностни качества.

# 167
Морунов след една от битките, ако не се лъжа беше напсувал Мани, пък сега бил казал, че едва ли не му липсва. Интересен контраст в отношението му към някой, когато камерите са право насочени към него и когато снимат хаотично и не знае дали реално са записали какво е казал.
На мен от ден едно ми е много изкуствен, особено когато се правеше на шест без десет, че не знае, че е в коалиция със Стоян и Соня. Явно те са го включили в нея без да го уведомят, намекнат или каквото и да е било.

# 168
Морунов с всичките си недостатъци е по-достоен да победи от Андрей, Елизабет, Паулина, Неделчо. Не че последният е фаворит на някого. В изказа и поведението си Морунов е по-премерен, пък ако ще да се смята за липса на характер. По-добре липса на твърдост на позицията пред наличието на характер, но отвратителен. Не мога да го сравнявам с Милен - Милен ми се струваше прикрит и в игрите беше meh.

# 169
  • London
Скрит текст:
Мъчно ми е най-вече за Морунов, той заслужава много да победи. Паулина, ако не беше такава интригантка и толкова надута, щях да се радвам, че е трета. Според мен Андрей не заслужава да е победител. Но и други пъти сме виждали чужденци да побеждават в български формати - Християна Лоизу. Явно се опитваме да се мазним на Чужбината. 😂 Симеон си заслужава второто място - силен е, издръжлив е, има качества на победител, но е ужасно надут, груб, превзет и ми напомня по-скоро на някакво животно, отколкото на човек.

Скрит текст:
Ако е така не схващам поведението на Андрей. Предстои му да вземе хубава сума пари ...спечелил е. Това е някакъв сатисфекшън и би следвало да не се държи така сякаш някой му е изял закуската. Точно заради това имам леки съмнения, че е вярно все пак. Другото е,че просто има по-силни играчи от него ....освен продукцията и 700 гроша на Елизабет да са му помогнали да спечели. Нямам идея....не ми е много реалистично от видяното досега от него. Но и аз мисля, че идеята е да се гонят със Симеон до дупка, драма голяма. И те не знаят защо....никой не топна чушката така или иначе. Joy

# 170
  • София
Какво е "meh"?  Blush

# 171
безлична работа

# 172
# 173
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Мноооооооого са важни килограмите! Важен е умственият багаж. Но хора разни.

Обсъжда се факта,че Красима лъже толкова нахално.Била 50 кг като излязла от Игрите хахаха и дори 10кг свалила.
Че тя с началото на игрите беше видимо по-слаба и всички видяхме впоследствие колко се беше охранила.
50 кг на 175см човек са размерите на анорексичните манекенки,които гледаме в ревютата.
Е,Красима е далеч от такава и яко лъже.

# 174
Красима е излъгала - the horror!

# 175
Не отваряй!!!
Скрит текст:
Всички говорят ,че Андрей е големият победител ,но инфото от тази жена ,близка до снимачния екип е ,че Морунов и Рабухчиев са на финала и Рабухчиев печели.На трето място Елизабет,а четвърти Андрей.Тази седмица Кремито  отпада,после Неделчо от Мани ,а Мани от Поли.После почват индивидуалните битки.Симеон пада от Рабухчиев

# 176
Скрит текст:
Скрит текст:
оф, Елизабет не ща и до топ 3 да стига:confounded:

# 177
  • Испания
Чудесна е рецептата на Стратимир. Влиза в менюто вкъщи.

Нямах търпение и да бъркам много.

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 19:31 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 178
За играчите съдя по играта, поведението,  междуличностните отношения, начина на изказ, физическите качества... но е нормално човек да има мнение и относно това как изглежда даден човек. Все пак преди да оценим хората като личности, ги оценяваме чисто визуално като първична реакция. В началото Елизабет ми се стори симпатично, младо и усмихнато момиче,  което мислих, че е по скоро мило и наивно, каквато беше и все още е Милена. За Красима, напротив, за нея смятах, че е повърхностна, надменна, с типично кифленско поведение - това на база първи впечатления.  Е, в последствие,  нещата коренно се промениха. Елизабет.... наистина не следва да обиждаме и да даваме грозни епитети, което аз направих и за което съжалявам. Но за мен тя ПОКАЗВА грозно държание и без значение как изглежда,  оттам насетне за мен няма значение, защото не ми харесва какъв човек е (поне от видяното). А Красима, тя показа, че е израснала възрастта си, зряла е, умерена и може да общува. За мен това е хармония- да си красив и вътрешно, и външно. Поли, също я намирам за хубава, макар че държанието й на моменти е без коментар, добре че напоследък са я заглушили. Виктория също беше прекрасна- обрана, елегантна, умна жена, и доста красива. От мъжете много харесвам Морунов и Борис - светлооките мъже са ми слабост. В Алекс също намирах много чар.

# 179
Скрит текст:
Ако Морунов е на финал и дори да не спечели, аз ще съм мега доволна. Елизабет няма място в топ 3..

Общи условия

Активация на акаунт