💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 407
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 240
  • Испания
Андрей ги дъни, защото е много по-висок, но не се съобразява с другите. Или не иска.
Но въпреки това, което виждаме, той е най-силният играч на сезона. Доказал се. Trollface

Да го наградят тези, на които се е доказал.

Андрей е разсеян от отпадането на Красима 😃

Не може да я прежали.

# 241
  • София
"Млъкни, Андрей!" - ето, тук ще поздравя Андрей за търпението му. Половин точка от мен.

# 242
Елизабет как се кара на Андрей 😃

# 243
Много командори

# 244
  • София
Като чух сега Мани как коментираше на изнесен коментар, ми се струва, че приключените са спечелили.

# 245
Ще му се прииска на Андрей Красима да е на мястото на малката диктаторка.

# 246
  • София
Като чух сега Мани как коментираше на изнесен коментар, ми се струва, че приключените са спечелили.
Да. Тези синхрони, както и да ги правят...

# 247
Хахахаха Поли и Стратимир му викат Георги и веднага след това горила. Объркаха се.

# 248
  • Испания
Мигла: "ШИ паднИИИИИИИИИИИ!"   

# 249
Ахахаха
Мани : Поли, бараш ли нещо ? Бараш ли нещо ? Ако искаш, дай и аз да го хвана Simple Smile

# 250
Елизабет не се трае.

Дай му на човек малко власт и гледай характер.

# 251
Ей, за това се бореше Елизабет - да е център на внимание, затова беше и цялото плюене. Изобщо нямаше шанс това да се случи с Красима наоколо, просто защото Красима е човек, който без особени усилия успява да привлече вниманието върху себе си и да бъде водещата фигура. На Злобарчето гласът му не се чуваше при Шампионите, а я вижте колко е шумна сега.

# 252
  • София
И естествено водещият се намеси, колко обичал так Grinning

# 253
  • London
Андрей е разсеян от отпадането на Красима 😃

Ужас, а какво стана с другия Ромео? Laughing

# 254
Абе формата е свършил, и като ги слушам  участниците сега  как се събират заедно и говорят за малкия трол,колко готина била  как им била фаворит .Ние различни предавания  ли гледаме  се чудя ? И явно найстина я харесват.Нямам обяснение ..Те не виждат ли какъв злобен малък човек е .В реалния живот друга ли е .В нашия телевзор ли е проблем.Вече наистина незнам Smile

Общи условия

Активация на акаунт