💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 396
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 225
За първи път от началото на предаването съм за сините. Бойците вече са само противни за мен типове, освен Морунов.
И аз вече съм за сините, но днес едва ли имат шанс с този пъзел.

# 226
  • София
А за какво се оправдава? Сори просто не гледам.... , но като ви чета после навярно ще пусна запис.Bowtie
Красима в прощалното си видео ѝ каза: "довърши това, което не успяхме да направим заедно" и тя, за да не си помислят, че е някаква конспирация срещу някой боец, им обясни, че Красима имала предвид стигането до обединеното племе.

# 227
  • Испания
И преди съм го писала: на Милена не може да се разчита. Тя е фурнаджийска лопата + ревла.

Видя се дронът.

# 228
Милена ми се струва, че гледа да е със силните на деня. Няма лошо - и това е стратегия, до един момент успешна.
Хареса ми Боби какво отговори на глупостите на Елизабет.

Какво е казал, че не гледах?

# 229
  • Испания

И аз не гледах началото.

Като чуя "напреде" и "назаде", се изприщвам.

# 230
  • София
Трябва да отбележа, че Бойци са по-добри и по трасето в тази битка, ако победят няма да е изрично заради пъзела.

# 231
За момента Бойците са доста по-добри.

# 232
  • Испания
Андрей ги дъни, защото е много по-висок, но не се съобразява с другите. Или не иска.

# 233
Тая Елизабет как говори на Андрей ,и той като послушно кучнеце мълчи и изпълнява .Егати трола е това дребното .

# 234
  • София
Елизабет каза, че настоящият състав на Бойци бил събрал най-доброто от всички племена и били по-силни и от първоначалния състав на Шампионите и Ралица го попита дали е съгласен. Той им каза, че имат един коз в лицето на Неделчо и това е. Не съм сигурна дали не каза, че останалото са глупости, може би това аз съм си го казала на ум. Laughing Рабухчиев допълни, че единственото, което вижда в племето им е новата прическа на Неделчо.

# 235
  • Където морето целува небето...
Андрей ги дъни, защото е много по-висок, но не се съобразява с другите. Или не иска.
Вече се чудя нарочно ли го прави?!?

# 236
  • София
Но въпреки това, което виждаме, той е най-силният играч на сезона. Доказал се. Trollface

# 237
  • Испания
Вече се чудя нарочно ли го прави?!?

Аз не се чудя, а съм сигурна, след като го видях как ги издъни на варелите.

Какво блаженство! Водещият мълчи.

# 238
Андрей е разсеян от отпадането на Красима 😃

# 239
Вижте знамената на заден план за силата на вятъра, доста духа.

Общи условия

Активация на акаунт