💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 356
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Неделчо този път оправдано избухна, много издържаха на това постоянно крещене. Той и Морунов не се чуват днес...

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 22:18 от La Vikinga

# 271
А Туджаров не е бил в племе с Елизабет. Нормално е да не знае какво е зверче.

# 272
  • София
Някой дали проверява как са им сложени очилата?

# 273
  • Испания
Елизабет беше веднъж у тях.

# 274
  • София
Тошовата шевица. Trollface
Елизабет беше веднъж у тях.
Май два пъти - един път с Габриела и един - без. Отбелязвам, че сега ще ни обвинят феновете ѝ в завист. Sweat Smile

# 275
  • Испания

Никой не проверява. Но всички за миналия път казваха, че Валентин и останалите са гледали. То се виждаше как те си виреха главите нагоре.

Неделчо: "Морунов, ела тука при Миленка". А Морунов откъде да знае къде е Милена?

# 276
  • Брюксел / София
Абе, игрите не са лоши, но това минаване на трасето по 1000 пъти е мн досадно.
Дечко пак кефи на пъзела Simple Smile

# 277
  • София

Никой не проверява. Но всички за миналия път казваха, че Валентин и останалите са гледали. То се виждаше как те си виреха главите нагоре.
На мен сега ми се стори, че Морунов много набързо и смело се запъти директно към частта на Милена ...

# 278
Простено му е на Туджаров да е неориентиран.
Надявам се Валентин да спечели.

# 279
Играта е абсолютно отборна/екипна игра до тук. Не е динамична, но чак пък скучна...
Голяма новост е, че гащите на Елизабет не са наврени в задника и.

# 280
Ако бях в племето на Бойците и Елизабет ме командореше по тоя начин, нямаше да се сдържа и щяха да ме дисквалифицират от шоуто Rolling Eyes

# 281
  • London
Елизабет е като вещица по време на Средновековието..... във фейсбук направо клада са запалили зрителите. Сигурно, ако влезе и прочете....ще получи депресия.

# 282
  • София
Играта е абсолютно отборна/екипна игра до тук. Не е динамична, но чак пък скучна...
Голяма новост е, че гащите на Елизабет не са наврени в задника и.
За това пък бяха наврени при връщането на Кремена от битката и имахме удоволствието да се насладим за пореден път на гледката, когато Елизабет се метна на врата й да я посреща ...

# 283
Дори Поли се въздържа да командири.
Елизабет днес е по-дразнеща от обикновено.

# 284
Един е нормално да командва останалите в такъв тип игри. Лошото е, че не само Елизабет командваше през половината време.

Общи условия

Активация на акаунт