💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 328
  • 1 821
  •   2
Отговори
# 300
  • Испания
А уж водещите били безпристрастни. Вятър и мъгла!

# 301
И кое му е хубавото? Борис не е съгласен с глупостите на лиглата.

# 302
Ралица е над 30, но пада на нивото на Елизабет. Каква беше тази простотия с червилото?  Защо я питат Паулина дали й харесва? За да й натрият носа? Тъпо.

# 303
Елизабет е като вещица по време на Средновековието..... във фейсбук направо клада са запалили зрителите. Сигурно, ако влезе и прочете....ще получи депресия.

Наистина ли го вярваш това... Депресия от нечие маловажно мнение🤣🤣🤣

# 304
  • София
"Директна елиминация на капитан" - къде този късмет. Weary Ето, от промото изглежда, че дори и Валентин да спечели, Дамян го обвинява в преписване.

# 305
  • Брюксел / София
И следващия път поредната драма, с която продукцията ще даде наклон на играта.

# 306
  • Испания
Защо така най-комплексните ходят всяка седмица на съвет, а понякога и по два пъти, м?
Ааааааа, в комплекса влиза и съветът.

# 307
Да не би Елизабет да е преписвала? Или продукцията никога няма да й се скара за нищо?

# 308
От промото изглежда, че Валентин се е издънил, което значи, че всъщност Елизабет е направила нещо против правилата.
I like it Wink
Отвратително държание и поведение на Бойците днес.

# 309
Изключително тъпо отношение на Милена и Елизабет към Паулина. Тя се държа на ниво и ми хареса как секна ентусиазма на Елизабет, че е красива с червилото. Двете с Кремена се бяха докарали все едно отиват на магистралата, а не на битка. Как пък този път си беше обула Елизабет задника, не знам.
Миленка добре се върти впоред ситуацията.
То накрая Мани ще ми стане симпатична чак Joy На фона на Елизабет, която зае позиция антипатична номер 1 и Поли, която трудно бих изтърпяла, с Мани поне ще има и смях.
Този "перфектен" куб ми изглеждаше много недодялан. Не трябваше ли да има картинка на всяко квадратче?

# 310
Елизабет е като вещица по време на Средновековието..... във фейсбук направо клада са запалили зрителите. Сигурно, ако влезе и прочете....ще получи депресия.

Наистина ли го вярваш това... Депресия от нечие маловажно мнение🤣🤣🤣
Ако беше така нямаше да си прави труд да чете и трие коментари. А тя дори съотборници е блокирала. Злобата и тя оттам е дошла, защото не е над нещата.

# 311
Елизабет си намери нова жертва, с основен мотив женска злоба - Паулина. Ми кой ще хареса това ярко червено червило. И Милена пък веднага суфлира - "... и тя си слага". Паулина с подобно червило не съм я виждала.
Елизабет и Андрей правят всичко възможно да принизят племето на Шампионите и да унизят бившите си съотборници. Много гнусно. Ще има да взема, но са много далеч от това, което бяха Шампионите в самото начало. Много правилно й каза Борис - имат един коз- Неделчо...

# 312
  • София
Утре обличам униформата и грабвам помпоните, ще скандирам за Валентин. Smile
Елизабет си намери нова жертва, с основен мотив женска злоба - Паулина.
И по-малко от 24 часа не издържа без да си набележи някого за смъртен враг и да го обвини в "женска завист".

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 22:44 от La Vikinga

# 313
Май и трите мадами от Бойците се бяха барнали с едно и също червило. И на нито една не й отиваше. За да стои добре такъв цвят червило, трябва да имаш пълен макиаж с фон дьо тен, хайлайтър и т. н. Те го бяха намазали, за да дразнят.

# 314
Туджаров и Елизабет са търкулнало се гърнето, намерило си похлупак. И двамата са интиганти и схемаджии до мозъка на костите си.
Дано има повече играчи като тях, знаете къде Simple Smile

Мен лично ми е интересно да гледам играчи със спортен дух и умения, оспорвани игри. Схемаджиите са за друг формат Simple Smile Туджаров много ме кефи като човек, но като атлет хич го няма, завалийката. една хубава игра не направи.

Общи условия

Активация на акаунт