💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 77 947
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 720
Алекс живее в Германия и тук хората не са свикнали да си мълчат и да се оставят като ги правят на маймуна Simple Smile Това показа и той!

# 721
Няколко съфорумки споделиха, че според тях "наденица гейт" продължава. Изкараха всички неудобни един по един. Алекс си направи услуга и им тегли една, но останалите ги отстреляха долно. И за Елена и за Красима си беше решено от продукцията. Всички знаем,че Красима можеше да играе статичните игри, но ни и позволиха. После предимство в стил "недосегаемите". Един Боби им остана и го чернят от епизод на епизод все повече. Останаха мишлетата, но те слушат. Все пак "Когато котките ги няма, мишките танцуват"
А мистър Пропър някаква лична вендета ли има? То не бяха обиди...чудо.

# 722
Очаквах още днес да го наиграят Борис, но явно ще се сражава срещу вятърната мелница на Продукцията в игра, която няма как да спечели. Заредил съм пуканките и кротко чакам Simple Smile Няма да е скоро, ако трябва да залагам бих казал, че ще е последния отпаднал преди финалното племе.

# 723
  • София
Поли обича самостоятелно да свети.
Не харесва конкуренция за вниманието.
А Елизабет не?

# 724
  • SF
Ха-ха, и как да вярваш на адвокати, Борис лъже,  Елизабет ви е виновна, страшно обективно, няма що.
Големи теории на конспирациите,  защо гледате като всичко вече е режисирано и не вярвате на нищо, не ми е ясно.

А, де! Simple Smile
Защо не са проверили кулата на Неделчо - проверили са я. Няколко пъти. Нищо интересно не е имало за показване на зрителите и затова не е показана.

Ако бяха преустановили играта, когато са забелязали, че Борис драска по дъските, ние какво щяхме да гледаме? Форматът е телевизионно риалити, а не репортаж от спортно състезание.
От гледна точка на продукцията е все едно дали ще спечели отбор А или отбор В. Ценното е да има риалити находка.
Ако е спортно състезание, съдята спира мача, старта, каквото е там и състезателят се дисквалифицира.
Щом  ги свалиха от кулите, бъдете сигурни, че снимачният екип вече е знаел много добре какво се случва. Участниците също знаеха - и Борис, и Неделчо. Само тичащите по терена Вальо и Елизабет не знаеха. Радвам се, че не спряха играта, защото до края на епизода щяхме да гледаме как ядат или интервюта пред камерите - размисли на тема честност, коректност, мъжество...

Хареса ми реакцията на Неделчо накрая. Преписвал-преписвал... Той бил убеден, че ще ги победят и така. И няма нужда от наказание. Би трябвало Боби да се чувства достатъчно наказан да се изтъпани и да признае "Не, не беше честно!"
Не е честно заради нагълталите се с прахоляк Вальо и Елизабет, които стържеха тела в пясъка и гумите.

# 725
  • София
Всъщност цялата драма и за червилото, и за Борис ги създаде Ралица! Или в случая явно продукцията, но все пак мен тя ме отврати по някакъв начин, заради начина, по който го каза наставнически, с цел да унижи другия, с надменност, с цел да провокира, но по тъп и просташки начин.
Тя Рали така си говори по принцип, дори когато режеше зеленчуци в "Черешката на тортата", вродено ѝ е.

# 726
Благодаря ви за милите думи! Но аз така или иначе рядко гледам предавания, не мога да си хабя нервите със следващ сезон. Много навътре ги приемам нещата - това е много лошо, знам 😃
Esmee, имаш ли информация за финалната тройка?
Аз съм последвала Ралица във Фейсбук (да ме пита човек защо). Забелязвам напоследък, че се зъби на някакви хора, които са коментирали нейни постове и снимки. Нещо им се кара 😃 В Откраднат живот беше с много дразнещ образ.

# 727
  • SF
Алекс живее в Германия и тук хората не са свикнали да си мълчат и да се оставят като ги правят на маймуна Simple Smile Това показа и той!

Е, стига де. Има и няколко българи, които не се оставят да са маймуни. Не е само качество на емигрантите.
Малко арогантно поведение извади Александър, но щом в Германия правят така, кои сме ние, че да не се възхитим на немската култура и начина на изразяване на бунт!

# 728
  • София
... Борис пише - с какво и от къде го извади?
Аз не чух в началото на играта забрана на определен начин на запомняне. Не чух някой да казва:  " ... и, пичове, не смейте да дращите по дъските, че ще дърпаме уши!". Обаче видях и Борис, и Неделчо да правят нещо с ръце по тия дъски. После обаче дъската на Неделчо не ми я показаха. Но пък ми показаха дъската на Борис, на която - поне аз видях - разноцветни драски и шарки. Сега, аз, че съм кьорава - кьорава съм. Ама, верно, драските ми се видяха цветни?!?

Най-противно ми стана от речта на Димо за честност и справедливост. Дано поне на него и Ралица им плащат наистина много добре, че да си заслужава да се изкопае километър и триста метра под дъното. Толкова побеснях, че не догледах епизода, ами събудих кучето и го помъкнах на вечерна разходка, удължена с половин час. И сега ми е сърдито... хъм...

# 729
Поли обича самостоятелно да свети.
Не харесва конкуренция за вниманието.
А Елизабет не?
това е отговор на този пост
Скрит текст:
Паулина за какво има да завижда на малката мишка, че не мога да се сетя?
Иначе да, двете ще имат огромни търкания на база борба за внимание в обединеното племе и преди това на арената.

# 730
  • София
Ех....усещам накъде духа вятъра. Май няма да гледам и после епизода.Fearful
Защо, гледай го, преди битката има 30-минутна прелюдия с главно действащо лице Елизабет, в стил "Everybody Hates Chris".

# 731
... Борис пише - с какво и от къде го извади?
Аз не чух в началото на играта забрана на определен начин на запомняне. Не чух някой да казва:  " ... и, пичове, не смейте да дращите по дъските, че ще дърпаме уши!". Обаче видях и Борис, и Неделчо да правят нещо с ръце по тия дъски. После обаче дъската на Неделчо не ми я показаха. Но пък ми показаха дъската на Борис, на която - поне аз видях - разноцветни драски и шарки. Сега, аз, че съм кьорава - кьорава съм. Ама, верно, драските ми се видяха цветни?!?
Писането е омаловажаване/игнориране  на главния компонент на битката - паметта.
Не става дума колко и как е помогнало/не помогнало в играта. Просто Борис игра много неспортменски и то не срещу Продукцията, а срещу двама играчи от противниковото племе.

# 732
  • SF
Когато играчът започва да мами, той не знае дали това ще му е достатъчно за победата или не, но опитва.
На мястото на Неделчо бих постъпила по абсолютно същия начин.

# 733
  • Sofia
Според мен този път решението на продуцентите беше премерено, защото:
- Първоначално не чух да има забрана да си водиш някакви маркировки горе, а щом не е казано, значи не е забранено.  Спомнете си мани, когато застана настрани на гредата и прецака всички. Аз бях на мнение, че щом не е казано как да се стои, не е забранено.
- След предупреждението вече имаме нарушение, но то продължи малко и не оказа влияние - докато си "четеше пищова" Боби не отвори никоя карта. Във Формула 1 се случва някой пилот да прекоси направо някой шикан, но не го наказват "защото това формално нарушение не му е донесло предимство".
- "Ударът" на сините дойде чак след като ги свалиха и тогава явно си беше чиста памет.

Или накратко - имаше формално нарушение, но не и на първоначалните правила, а на междинно уточнение, но те не се оказа решаващо. В тази ситуация не беше редно да се признае победа, но и не беше редно да има тежко наказание. Та този път аз съм доволна от решението на водещия.

Писах го, но пак ще повторя. Ако беше спечелила Елизабет, на Борис нямаше да му кажат "копче", затова и не спряха играта. Но тъй като не спечели Елизабет, победата беше отнета на Валентин и Борис, макар че беше очевАдно, че с Неделчо горе, Елизабет отваряше правилните карти, а с Борис долу на два пъти отвориха всички карти, без 2 или 4. А Неделчо долу никакъв го нямаше. Та за капак не провериха неговата кула.
Що не се сетиха, че 10 метровото въже е нечестно .....🤣🍿💩 Долни, долни!
Абсолютно съм съгласна и с трите мнения.

Неделчо много бързо се съгласи,че не е чак толкова голямо прегрешението на Боби,защо ли...

За мен тази вечер Вальо надигра продукцията,казвайки,че след като не е изрично казано,че е забранено,значи е разрешето.
А самата продукция,ако толкова държи на честността,би трябвало да започне с мерките първо от себе си.Да не говорим колко битки сме изгледали,в които задължително е трябвало да има дисквалифицирани.Една крампа на Мани,например,за която на всички им е било ясно,че не съществува.И още,и още...,няма смисъл да изброявам всички,мисля.

п.п.За по-честно,изобщо не трябваше да има секунданти в играта.Да я видим Елизабет колко е комплексна и колко пък толкова е елементарно да се запомнят десет символа.

п.п.п.Бенгън,според мен главният компонент в битката трябваше да са двамата капитани.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 01:14 от avi10

# 734

Е, стига де. Има и няколко българи, които не се оставят да са маймуни. Не е само качество на емигрантите.
Малко арогантно поведение извади Александър, но щом в Германия правят така, кои сме ние, че да не се възхитим на немската култура и начина на изразяване на бунт!

Ей, аз какво пиша, хората какво четат!

Да виждаш някъде сравнения между България и Германия, величаене на немската култура и бит?

Поведението на Алекс не е начин за изразяване на бунт, а НОРМА в Германия, това споделям аз като обяснение на неговото поведение. На теб може да ти се струва арогантно, на друг може да му се струва обидно, продукцията да се подиграва с усилията му и да си манипулира състезанията.

Но ти си продължавай да си интерпретираш волно конкретни изказвания.

Общи условия

Активация на акаунт