💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 032
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 155
И все пак Милена е най-читава от тримата.

# 1 156
Ако тези драсканици бяха направени от Елизабет каква щеше да е реакцията ? Риторичен въпрос, няма нужда от отговор.

Има нужда, защото не всички изпадаме в субективизъм. Коментара ми щеше да е същия, а той е - не прехвърляйте проблема от болната глава на здравата. Това ми беше и коментара за надениците. Не са виновни играчите, виновна е продукцията с неадекватни решения "в движение".
Там направиха същото - оставиха ги да ядат наденицата и извадиха "скандално разкритие" дни по-късно. Тука същото - оставиха го да драска по дъската (Смайли вече писа - как се помнят 30 плочки с две букви???) , накараха ги да слязат в движение и да довършат играта, за да може накрая Димо да играе ролята на учителка на първи клас.
ЗА пъъърви пъъът... голям резиилл. Ама то е резил за вас бе готини, че не сте измислили нещата, не е резил за участниците. 
Борис ми олекна много повече с викът "Да ми ядете..." веднага след края на битката. Буквите е дреболия, която умниците от продукцията направиха на слон.

Ралица отново ми се срина с коментара "Избрахте жена която едва хвърля топката до вратата".  Грозно и брутално изявление. Миленка беше далеч от мощта на Рабухчиев но не беше тотална щета която да заслужава подобни изявления.

# 1 157
  • London
Довечера ще е поредната тенденциозна и неприятна битка.
То е видно кои играчи продукцията е решила да запази.
Ми то само на плетка и на пъзел могат да бият червените. Такъв им е състава.

# 1 158
Мен играта толкова не ме вълнува, защото мисля,че е по сценарий.
По-интересно ми е кой с кого има интимни взаимоотношения. И дали се е стигнало до ....посещение по стаите на различните полове. Защо това са пропуснали да го излъчат 😂🤪🙄
Кои са най-явните двойки според вас.

# 1 159
По-интересно ми е кой с кого има интимни взаимоотношения. И дали се е стигнало до ....посещение по стаите на различните полове. Защо това са пропуснали да го излъчат 😂🤪🙄
ОТВРАТ!!!  Ако дори намекнат подобно нещо никога повече няма да гледам това мерзко предаване.

# 1 160
  • Испания
Андрей иска да ходи на елиминационна битка, но няма желание. И той се опитва да се активира, но не му се получава.

А Ралица подпука Милена още на терена. Хвали, хвали приключенците, особено Паулина, та и тя не я разбра, мисля и цялото племе, а след това каза на Милена: "Рабухчиев беше безпощаден при дузпите, а Милена, меко казано, разочарование". Довърши я на съвета. Както писах, чиста проба булинг в дует с Елизабет.

п.п.Смайли,мислех да пиша,ама съм се отнесла-страхотно изглежда сладодеда!Ще се прави. Wink

Правих го 5 пъти. И палачинката. Нали видя, че си изпълних обещанието и публикувах снимка?

Объркали сте предаването и темата.

# 1 161
Вчера съвсем забравих, че Елизабет е капитан. Ралица само с Неделчо си говореше, "ма Неделчо що така", "Неделчо що избрахте слаба жена за поста", все едно Неделчо беше капитан, за Елизабет - забележка никаква. Относно тъпата им стратегия - Милена никога не се е бутала за този пост, каза само че е играла в НСА и те всички веднага - "ама що не казваш, айде ти си на дузпи".. пък после - "ай, ама тя как ни заблуди, че е играла хандбал". То и аз мога да кажа, че съм играла баскетбол и това няма да е лъжа, ама ако ме сложат да вкарвам кошове, ще съм трагедия Simple Smile
Иначе съжалявам дечицата, които тренират при Елизабет, наистина. Ако в живота не го дава малко по-обрано сигурно са доста смазани психически горките.

# 1 162
  • София
Довечера ще е поредната тенденциозна и неприятна битка.
То е видно кои играчи продукцията е решила да запази.
За пъзела ясно, но кой ще плете?!

# 1 163
  • Испания
За пъзела ясно, но кой ще плете?!

Как кой? Милена! Ако не може да плете, защо се е записала за формата!

# 1 164
По-добра от теб,теб и теб

Морунов

Рабухчиев

Туджаров

Елизабет

# 1 165
  • London
Жените! Това е женски отбор и мъжете не са му много мъже. Изключвам Морунов. В този състав просто не е интересно да ги гледаш срещу Приключенците. Няма съспенс, няма отпор.

Милена за мен специално е с много слаби физически данни. Елизабет вече два пъти я бие ...на дънера, после на тежестите. За мен е дилема защо са я избрали наистина. Имаше едно, две добри включвания, но бяха много отдавна и доста инцидентни.....Характера го оставям на страна.

# 1 166
  • Испания

Пак намери повод да публикува техни снимки извън играта.

Милена за мен специално е с много слаби физически данни. Елизабет вече два пъти я бие ...на дънера, после на тежестите. За мен е дилема защо са я избрали наистина. Имаше едно, две добри включвания, но бяха много отдавна и доста инцидентни.....Характера го оставям на страна.

Няма дилема. Избрана е, за да е бушон. От самото начало го пиша, че се чудя защо е набедена за комплексен играч.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 10:12 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 167
След Капитанската битка казах, че отново в моята лична класация има играч оцветен в червено. След епизода вчера и играчите в син цвят остават с един по-малко. Много ме подразни липсата на реална преценка и липсата на отговорност при Елизабет вчера. Изобщо ваденето и от листа с персонални симпатии е заслужено с оглед на натрупванията, които направи с поведението си. Ще продължа да я подкрепям като атлет на арената, но личното ми мнение е "да не ти е в къщата".

# 1 168
  • London
То май за нея всеки рано или късно до тоя извод стига.Joy

Да на мен за избора на Елизабет ми е ясно, аз имах предвид защо продукцията я е взела. Хайде Мани е за сеира, ама Миленка нито играе, нито сеир прави. Joy

# 1 169
  • Испания

Да на мен за избора на Елизабет ми е ясно, аз имах предвид защо продукцията я е взела. Хайде Мани е за сеира, ама Миленка нито играе, нито сеир прави. Joy

Ахааа! Предполагам, че като знаят, че е танцьорка в клуб, са решили, че "има хляб в нея" за техния цирк. Но са се излъгали. За мен поведението ѝ във формата е роля, която тя играе - на умряла лисица. Нали ѝ следя профила! И сега да не завалят въпроси! Нищо за разказване. Имам мои наблюдения.

Общи условия

Активация на акаунт