💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 015
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Симеон се бил доказал... Големи победи отбеляза на плажа, няма що. Ако броим победите, Мани води май. Grinning

# 1 276
Не хванах от къде тръгна спора на Мани и Симеон, ама и той колко се е взел на сериозно. Бил се доказал. Къде си се доказал бе, пич? На щафетни игри. И като се е доказал, какво? Станка Златева и Кубрат Пулев вода ли да му носят на тоя, дето на 25 се тресе като желе и се е докарал като торба пълна с....

# 1 277
  • София
Елизабет си гони класиране във финалното племе, без много да я интересува племето. Стратегия. За нея втория е първи загубил, би минала през главите на всички, ако се наложи.
И въпреки това ще загуби.

# 1 278
оппа струва ми се че скоро Симеон ще бъде елиминиран от Мани на някое редене на кубчета 😆

# 1 279
Елизабет си гони класиране във финалното племе, без много да я интересува племето. Стратегия. За нея втория е първи загубил, би минала през главите на всички, ако се наложи.
И въпреки това ще загуби.
Нямам съмнения за това, да.

# 1 280
  • София
Аз все си мисля, че сега я "надуват" нарочно Елизабет, та сгромолясването ѝ да е гръмко, в стил Шок! БоНба!

# 1 281
  • Варна
Мани шампион! Пърдюхи, мечки и бастуни- вън! Голям смях. Нека си стои Мани в играта, много моля!!!

# 1 282
оппа струва ми се че скоро Симеон ще бъде елиминиран от Мани на някое редене на кубчета 😆
Е, той Симеон освен да мъкне като хамалин, друго не знам какво може? Голям спортист, голямо чудо.

# 1 283
Според мен Милена греши като казва, че при Приключенците нямаше да е номинирана.

# 1 284
  • Sofia
Тц, звездата на Манка вече залезе. Доказателство - преместването й при Приключенците. Следващата бързо угасваща звезда ще е Елизабет. Продукцията действа на принципа прилъстен, употребен и изоставен.

# 1 285
  • Испания
Можеше да не гребат от кутията сладолед, а да си сипят в купички. Хигиена нулева.

И тримата бъркат, та Милена взе лъжицата на Неделчо. Гнус!

# 1 286
Симеон няма шанс срещу Милена ли? Честно ли? Глупости.

# 1 287
  • Испания
Хайде най-комплексните пак да паднат! 

# 1 288
  • София
Борис всъщност се е обидл, защото Елизабет е казала, че са най-комплексни след отпадането на Красима, а не просто, защото го е казала.

# 1 289
  • Sofia
Да си дойдем на думата,върна се старата Мани.Stuck Out Tongue Winking Eye

п.п.Смайли,мислех да пиша,ама съм се отнесла-страхотно изглежда сладодеда!Ще се прави. Wink
Правих го 5 пъти. И палачинката. Нали видя, че си изпълних обещанието и публикувах снимка?

love001

Общи условия

Активация на акаунт