💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 015
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Испания
Sticky_fingers, помня, че е от жълтите, но не бяха ли в добри отношения с него? Той май лавираше между двата лагера и го раздаваше сдържан?

Не можеше да избира от бившите шампиони.

# 1 411
  • София
Валентин щеше да е най-лошият избор за Елизабет. Той е силен, а в същото време се харесват с Неделчо. Щяха да се обединят и да ѝ заминат грошовете.

# 1 412
Аз мисля, че искаха да номинират Елизабет, но се страхуваха- всички! Усещат злобата и не само на Трола в много по- голяма степен от нас и тя ги плаши. Всички до един са прозрели истината както за Мани, така и за Елизабет, дори меко казано не особено умната Кремена. Разочарова ме окончателно Морунов - абсолютно без гръбначен, скатал се юнак с “ двата ножа” - без позиция, нагаждане и принизяване , бурята да мине .

# 1 413
  • Sofia
Скрит текст:
оппа струва ми се че скоро Симеон ще бъде елиминиран от Мани на някое редене на кубчета 😆
Тц, звездата на Манка вече залезе. Доказателство - преместването й при Приключенците. Следващата бързо угасваща звезда ще е Елизабет. Продукцията действа на принципа прилъстен, употребен и изоставен.

Какво доказателство е това?От както я преместиха,  такива игри дават от продукцията,  че да няма никаква опасност Манимда се озове на елиминация.И това ако не е пазене,  не знам какво е.
Дискомфорт! Спокойно, това е само началото на края на Манка. Гледай и ще видиш. Simple Smile

# 1 414
Леле последните думи на Елизабет днес бяха потрес - тотално ми опротивя. Тя е готова през трупове да мине, но да стигне напред.

# 1 415
Е, не смеят заради грошовете и.......страх ги е от нея. Странно е .....
Стратегия, стратегия, ама при обединеното племе как ще оцелее. По спомен игрите накрая са доста по - силови и с много пъзели. Това не и е силна страна.
Иначе не харесвам такива хора, злобни и отмъстителни. Дори и Туджаров с неговите подмолни схеми и коалиции бие това малко човече.

# 1 416
А Морунов двата си гласа, които спечели на капитанска, използва ли ги? Май не е, да не е забравил къде ги е заровил, че то предаване ще свършва скоро.

# 1 417
  • Испания
И тримата "мъже" от бойците се скатават. Андей иска да ходи на елиминация про форма. Да излезе по-голям "юнак" от "юнаците".

А Морунов двата си гласа, които спечели на капитанска, използва ли ги? Май не е, да не е забравил къде ги е заровил, че то предаване ще свършва скоро.

Не е използвал сабите.

# 1 418
Аз мисля, че искаха да номинират Елизабет, но се страхуваха- всички! Усещат злобата и не само на Трола в много по- голяма степен от нас и тя ги плаши. Всички до един са прозрели истината както за Мани, така и за Елизабет, дори меко казано не особено умната Кремена. Разочарова ме окончателно Морунов - абсолютно без гръбначен, скатал се юнак с “ двата ножа” - без позиция, нагаждане и принизяване , бурята да мине .

Всичко е толкова ппрозрачно, вървят по сценарий. И сълзи на безсилие в очите на Неделчо за... добрата Креми.

Грошовете в началото на съвета всички отказаха да ги ползват

# 1 419
Елизабет си играе играта, единствената и грешка е че много дрънка пред камерите. Никой играч не дължи нищо на друг и никой не може да ме убеди, че за един месец реално време е станал тоооолкова близък с някой друг.

И аз така мисля.
Елизабет все пак си призна, че е сгрешила спрямо племето,  с клизма, но го направи . Като характер гордостта и е в повече, трудно си признава грешките.
Но за мен тя има воля на победител и харесвам играта и, харесва ми да я гледам. А и ми се задейства алармата когато всички нападат някой. Освен това тя ми е най-естествено красива - особено очи,коса.
Не ме впечатляват мускулести мъже с първични интереси.
Харесвам и Паулина,  впечатли ме с умението да дои козите, оправно момиче,  селска работа не я плаши, респектира ме 🙂

# 1 420
Точно Андрей си личеше, че има реално  положително отношение към Елизабет, а не играе точно за това. А хитрушата Елизабет си го оплитала в паяжина, за да е в нейна полза и изгода. Хич не харесвам такива хора.

# 1 421
Само не помня в обединеното племе имаше ли номинации или там който е последен отпада?
Щото ако и там се номинират лошо за Елизабет. То май никой не я харесва.

# 1 422
  • Испания
Точно Андрей си личеше, че има реално  положително отношение към Елизабет, а не играе точно за това. А хитрушата Елизабет си го оплитала в паяжина, за да е в нейна полза и изгода. Хич не харесвам такива хора.

Всеки Андрей заслужава своята Елизабет.

# 1 423
Точно Андрей си личеше, че има реално  положително отношение към Елизабет, а не играе точно за това. А хитрушата Елизабет си го оплитала в паяжина, за да е в нейна полза и изгода. Хич не харесвам такива хора.

Всеки Андрей заслужава своята Елизабет.
Може и да е така. Но чак такава змия не очаквах да е малката.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 23:37 от daisy12

# 1 424
Ще ми се да видя скандала с Мани и Поли. Знам, че Поли няма да остаави Мани да и намила както мъжете. Ще бъде забавно.

Общи условия

Активация на акаунт