💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 107
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 500
Но, при едно цяло племе, което е зад гърба на Елизабет има повече шанс. Сега не й дреме за бойците, но забравя, че в обединеното племе има повече врагове - Симеон, Борис, Стратимир и Паулина. Друго щеше да бъде да побеждават бойците, а приключенците да са на елиминации и да си ходят. Защо не и оцелелите бойци. Остава й наистина само един Андрей, който не е много сигурно как ще запее. Като индивидуалист ще спасява себе си.

# 1 501
  • London
Аз не съм много сигурна, че тия хора от Бойци ще й пазят гърба.... тя си върза гащите да ходят те на номинации и елиминации всяка седмица по два пъти. До обединено племе ще са се светнали вече и най-простите сред тях....  Милена винаги според мен ще си избере старото племе пред Елизабет, за мен това е най-нормалното. Да се поддържаш с хората от основното си племе доколкото е възможно. Пък вече съвсем накрая е ясно, че с всеки ще имаш битки. Например Неделчо и Морунов също са глупави..... следваше да си държат Кремена, за глас... и да гледат да изфишкат Андрей и Елизабет, ама отде акъл.

# 1 502
Аз не съм много сигурна, че тия хора от Бойци ще й пазят гърба....

Ще й го пазят, защото така пазят своя собствен - просто нямат друг избор.Trollface

Но, при едно цяло племе, което е зад гърба на Елизабет има повече шанс. Сега не й дреме за бойците, но забравя, че в обединеното племе има повече врагове - Симеон, Борис, Стратимир и Паулина. Друго щеше да бъде да побеждават бойците, а приключенците да са на елиминации и да си ходят. Защо не и оцелелите бойци. Остава й наистина само един Андрей, който не е много сигурно как ще запее. Като индивидуалист ще спасява себе си.

Добре хайде да видим твоята стратегия.... Значи Елизабет взима Рабухчиев, вместо Милена и съответно Бойците спечелват някоя от битките за номинация. Приключенците кой ще пратят, според теб? Разбира се, че ще пратят Мани. Да речем, че този път късмета на Мани да й се падат игри за деца от детската градина е свършил и тя отпадне. Дори още една битка да загубят Приключенците, те ще пратят Валентин. Да речем и той отпадне. Чертая все благоприятни сценарии за Бойците, при които все на елиминации отпадат приключенци. Все пак реалистично и някой боец ще трябва да отпадне, защото Рабухчиев няма да ги направи чак толкова силни, че постоянно да бият. И така, отпада Кремена при бойците. Накрая Бойците влизат повече като бройки в обединеното племе. Красима и Рабухчиев как ще играят според теб? Ще са забравили старите коалиции и приятелства  и ще се подкрепят с останалите бойци или.......то е от ясно та по-ясно......TrollfaceTrollfaceTrollface
Да не говорим, че Рабухчиев може вече да е "подкован" от Симеон и още при Бойците да се сдуши с Красима и да завъртят Неделчо, Морунов и Кремена и на Елизабет да й се види тясно още там. Най-малкото ще трябва да харчи жълтици на поразия, за да си спасява задника хехе:trollface:TrollfaceTrollface

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 12:47 от batigol

# 1 503
Защо коментирате сериал, който е приключил преди месеци?
Реда по който си тръгват играчите е следния:
Скрит текст:
Кремена
Мани
Рабухчиев
Стратимир и Елизабет
Борис
Морунов
Милена

Според трети лица, победител е Андрей, Симеон е на второ място а Поли на трето.
За Валентин и Неделчо нямам информация кога отпадат.
Глупости. Чул, прочел из фейса и айде изпляска това.Няма нищо вярно.

# 1 504
  • London
Аз не съм много сигурна, че тия хора от Бойци ще й пазят гърба....

Ще й го пазят, защото така пазят своя собствен - просто нямат друг избор.Trollface

Ама както е тръгнало тоя състав на Бойци ще е само Морунката.....тоест тя ще ги изпрати вкъщи покрай съвети и елиминации. Та в това няма никаква логика отново....

# 1 505
Какви Бойци във финалното племе?
Ако са девет като през миналата година ще е само един Боец в него.
И по четирима от Приключенците и Шампионите. (или по-точно трима Шампиони и първия отшелник)

# 1 506
Прекалено много надценявате Красима, да физически изглежда по-силна спрямо повечето жени, но какво от това, като силата и помага дотолкова, че да пренесе тялото си на халките. В кои игри изпъкна Красима, само слушахме, че е силна? И като е силна защо падна от Поли - певица?

На мястото на Милена бих се прицелил в Елизабет. При победа от страна на Милена и прибира грошовете и ...

# 1 507
  • London
Паднала била.... това не беше само нейна битка. Може и да не искаше да се контузи още повече преди елиминационния си дуел. За мен лично Поли няма никакви шансове срещу нея реално погледнато.

# 1 508
Според мен днес Кремена ще вземе за съюзник Морунов.
А Милена според мен Андрей или Елизабет, но мисля, че ще е Андрей.

# 1 509
И какво като Поли е била Красима в една игра? Че тя и Мани издумка един куп противници. Важно е цялостното представяне, а не шансът/късметът в 1 от всичките игри.

# 1 510
  • London
Поли има шанс да я бие на Караоке. Ето сетих се нещо в което е по-добра.

# 1 511
Няма как да разберем, защото Красима гледа Поли по телевизията вече.
Отделно в плуването и във водата Поли е много по-добра от Красима. А с този крак на Красима Поли има сериозни шансове срещу гимнастичката-тежкоатлет( все пак Красима е трениран спортист за разлика от Поли ) и в изометрия за баланс/спокойствие/концентрация.

# 1 512
А Поли няма грам шанс да спечели. Така че все тая.

# 1 513
Паднала била.... това не беше само нейна битка. Може и да не искаше да се контузи още повече преди елиминационния си дуел. За мен лично Поли няма никакви шансове срещу нея реално погледнато.

Говоря само за играта между Красима и Поли. Битка между двете и Поли победи, какво значи няма шансове? Видя се, че не става само със сила, а трябва и акъл.

# 1 514
Какви Бойци във финалното племе?
Ако са девет като през миналата година ще е само един Боец в него.

Бойци - Неделчо, Морунов, Милена, Кремена, Елизабет и Андрей. И трима да останат от тях, ще са пълни с пари, след всички тези елиминационни битки. Пак е по-добре, отколкото да вземат Рабухчиев, да спечелят някоя и друга битка, да отидат в обединеното племе, да бъдат изоставени и пак да са малцинство, но с по-малко пари...Trollface

Общи условия

Активация на акаунт