💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 77 850
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Sunshine state
Леле, сега гледам Кремена в събуди се. Загубила е мъжа си преди 5 години, много емоционална беше жената като разказваше за него. Хубаво говори жената. Щастие й желая.

# 1 756

Как пък не можело някой кротък и добричък да спечели, в първи и втори сезон кой победи?!
  Признавам си, не знам. Тогава се радвам, че Милена има шанс.

# 1 757
  • SF
На нея не й е дадено време 24 часа да помисли и да сглоби племето. Тя отива в племе, в което познава единствено Андрей и Красима - единият й е приятел, другият не. За останалите само е чувала. Нито знае коя е Кремена, нито каква е. За Мани имаше мнение, че не става и я прати при сините.

Имаше и поставени условия да не "пипа" бившите Жълти. Аз също се учудих защо не взе някой силен и мощен играч или да разбута коалиция - например да вземе Паулина или Стратимир. Това е първият най-спонтанен избор - силен играч за физическа сила. Или пък да лиши другото племе от ум и да вземе Валентин, който събран с Неделчо, стават непобедим тим на пъзелите. А пъзелите са си важни.
Тя сама каза, че няколко пъти е променила решението си. Накрая се е спряла на вариант 3 - да си вземе жена. Хем е можеща и жилава, хем може да бъде привлечена към нейната коалиция с Андрей. Какво толкова! - какви толкова схеми!
За 5-6 минутки, ако си на 21 години кой знае какви разигравания няма. Неделчо щеше да се спука от мислене в тези минутки и накрая пак можеше да обърка шахматната дъска и да вземе кривия участник. Той също можеше да влезе в заблуди да си запази Мани като коалиционен партньор, да разкара Креми, която до момента не се беше превърнала в негова приятелка, Красима не може да се мести, от другото племе не може да си взима Борката или Симеонката.... Можеше като любител на дамите да си дръпне Паулина, за да я сваля и омотава... Абе все нещо има, което да се смята за тъпо и за грешка. Особено когато минат няколко дни и се окаже, че не е баш, както са го мислили.
Давам пример с Неделчо, защото уж е по акъла и стратегиите, ако Елизабет се смята за тъпа, злобна и незряла.

# 1 758
  • London
Тъжно за Кремена. Има ли видео да я видя в това предаване?

# 1 759
Кремена говори в "Тази сутрин". Не знаех, че е преживяла такава трагедия. След 5 години още я боли, със сълзи на очите е. Добра жена е, не точно както ни я показаха от Продукцията.
И за пръв път чувам някой, който да отчете като грешка хирургичната си интервенция! Всеки друг не би си признал.

# 1 760
  • Испания
Тъжно за Кремена. Има ли видео да я видя в това предаване?

Като го качат, ще го постна.

# 1 761
Всеки си има право на мнение и не смятам да убеждавам привържениците на Елизабет, че не са прави, обаче къде и кой е написал, че е злобна, понеже си изрязявала открито мнението? Точно обратното беше - всички се дразнехме , че отношението и към играчите е коренно различно пред тях и пред камера, където сипе доста неласкави коментари. Открито изразяване на мнение е да излезеш и да кажеш на някой в очите, че не те кефи - такова качество можем да признаем на Мани, каквито и други недостатъци да има.
Има и приятни коалиции в този формат. Например Джералдин, Любо и Влади винаги се подкрепяха искрено и си помагаха. Паулина, Стратимир и Рабухчиев също за момента се държат коректно един към друг. Иначе е пределно ясно, че на финалната права всеки е сам за себе си и няма да даде на друг победата, че са приятели. Ама не се сещам и някой да е твърдял как си държи най-близкия си за бушон да го отстрани накрая, освен Радостина и Ана Мария, което звучеше разумно предвид уменията на Ана, обаче и се върна като бумеранг на Радостина накрая.

# 1 762
  • София
Аз имам питанка - Кремена нямаше ли спечелени 200гроша - 100 за  победата над Елизабет и 100 за победата над Красима?

# 1 763
Аз имам питанка - Кремена нямаше ли спечелени 200гроша - 100 за  победата над Елизабет и 100 за победата над Красима?
Тя от Елизабет имаше спечелени 200 гроша, които даде за 4 гласа на един съвет, където с Мани отстреляха Стоян.

# 1 764
  • London
Аз викам да спрем да оправдаваме тази негативна енергия, която излъчва Елизабет с контузията, защото ето чуваме Кремена е преживяла нещо далеч по-тежко и все пак не прекара времето си стреляйки по де що мърда със злоба пред камерата. Човек сам избира как да се поучи от ударите на съдбата......личен избор е. Както казах много получават контузии, но дали всички го обръщат на злоботия като малката е друг въпрос.

# 1 765
  • Испания
Аз имам питанка - Кремена нямаше ли спечелени 200гроша - 100 за  победата над Елизабет и 100 за победата над Красима?

Грошовете за предишната седмица са във всеки първи пост.

Преди това имаше 200 гроша, които похарчи заради Мани, която се хвали, че тръгва на пазар в Турция.

Децата фенове сигурно гледат, въздишат и ѝ се възхищават. Боже, Боже!

# 1 766
  • London
Ужас, да разбирам ли, че Мани ощастливява тоя чичка срещу пазар в мола? На това ми прилича....

# 1 767
Аз ако бях на мястото на Елизабет щях да заменя Мани за Стратимир. Силен мъж, помощ в игрите, при това лидерът на силната синя коалиция. Щеше да обърка много сметки в отбора на приключенците. Поли и Рабухчиев щяха да останат сами срещу Борис и Симеон с два свободни електрона. Разбиваш силно ядро.
Ако Стратимир реши да саботира рискува много. Първи номиниран ще е винаги. А на елиминация не се знае - Стоян отпадна от Мани. Може да отстреляш силен играч. Ако провали и втората битка, за да сме пак на съвет - имам си 700 гроша все пак.

# 1 768
  • Испания
Кремена: За мен „Игри на волята: България“ бе социален експеримент, в който дадох всичко от себе си

Кой нормален човек би я попитал, след като казва, че е загубила съпруга си преди 5 години, дали ѝ липсва?

# 1 769
  • London
Не знам дали, защото съм в ПМС или нещо от сорта, но се подух рано, рано .....разплака ме Кремена.

Общи условия

Активация на акаунт