The Wheel of Time / Колелото на времето

• 29 433
  • 785
  •   1
Отговори
# 780
Ах как правите разлика. Корейци, японци, китайци. Все дръпнато бре Grinning

# 781
Лан беше с буйна черна коса и стоманеносиви очи в книгата. Нямам нищо против разнообразието, но имам против подмяната на образите на героите.

Дяволо, аз малко съм позабравила детайлите, нищо че съм я чела два пъти тая сага, но Егвийн сякаш относително бързо спря да се занимава с Ранд, те си имаха различни писти, в които бягаха. Егвийн се занимаваше с Айез Седай, тя стана и Амирлин, нещо по едно време се опитваше да поучава Ранд, но той отдавна я беше отсвирил Joy

Другите за които много ме е яд в сериала са Мин и Авиенда, адски нелепи са на фона на образите им в книгите.

# 782
Мин ми е ОК в сериала, но Авиенда.. от къде я избраха тая актриса с тия расти... ужас.
Дано амазон размислят и да направят нов сезон

# 783
Авиенда е досадна и в книгата. Цялото и племе (аийлците) бяха ужасни, особено когато обучаваха Егвийн  и Нанив да влиза в съня.

# 784
  • България
Да, това са май единствените глави, които пропусках.

Не съм и няма да гледам сериала.

# 785
Нинив беше много забавна с Айлин и един пътуващ цирк. 😂 Мат е забавен винаги. Него го харесах от първата книга. Много малко хората го харесват от самото начало. Ама аз лесно виждам потенциал в образите в книгите. Ах, а Егвийн - не е имало глава, в която да не ме дразни. Особено като поучаваше Нинив. Идеше ми... 🤾 ...по главата. В сериала сякаш беше по-малко дразнеща.

Общи условия

Активация на акаунт