🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 468
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 90
Ох, много ме е яд за Пламен, унизителна ситуация. Беше ми фаворит този сезон

# 91
Голямо внимание се отдели на Теди, а тя е толкова семпла и незабележима! Мое мнение.
Ако не беше постоянното й вряскане, нямаше и да я забележа.
Определя се като емоционална, а според мен е много лабилна.
Една прикрита злоба и студенина лъха от нея.
Липсва ми хъркането на Цоньо Sleeping

# 92
Ей как се радвам, че я намерих тази тема. Аз бих се радвала да видя отново Цоньо или Чавдар. Прекалено ми идва самочувствието и егото на младите…

Мартина не мога да я гледам, а Теодора ми е крайно простовата. От жените харесвам само Живка.
Ивайло също не мога да го понасям. От мъжете в началото симпатизирах на Коцето и Кирил, на единия е тотален нагаждач, а другия е ограничен. Стефан ми е фаворит там.

# 93
  • Другата България
Аз все още се удържам да не чета спойлерите, но подозирам, че е инфо заТеодора.
В смисъл, дали е или не е дала повод на Пацо, или нещо свързано с това кога отпада Пацо. Дано не е отпаднал на някой извънреден дуел, аз съм си за него все още.
Ако е това, да си кажа - според мен не ни излъчват всичко, не виждаме всичко, нарочно или не.
Но от видяното, все са един до друг, и на масата, и по принцип. Сега, жени сме, надали има такава сред нас, която е такова перде, че да не може да направи разлика кога един мъж е просто приятелски настроен, и кога зад това "просто приятелско отношение" има и друго. Ако е второто, то нищо не пречи на съответната жена да се дистанцира и да покаже, че това отношение не ѝ е приятно. Ако наистина не е.
Сега обаче съвсем логично Теди ще си изреве сълзите /колкото са останали/, ще бъде дълбоко "изненадана", ще се изкара най-моралната жена на света, и нищо чудно, за да го докаже, доброзорлем да си хване куфарчето и да си тръгне. Ако регламента го позволява. Аз изобщо, ама изобщо няма да съм изненадана. Тя от ден първи играе театро, главен герой е във всеки един епизод, сцена, действие или бездействие, на антрактите се поразведри с някой дуел, и сначале. Тръгването ѝ ще е достоен завършек на престоя ѝ, дано ни убеди с апломб обаче в това.

# 94
Алманаха тая година е голяма мъка, сега и за код го ползват, но не и за знания и хранителни придобивки.
Disappointed

Цитат
Сега да им дадат една щайга целувки с поръска от кокос и да спрат да ги мъчат.
Laughing Laughing Laughing
Леле, като нищо ще хрупат целувки тоя път. Поне ще им е сладко и по-лесно за преглъщане от лимоните и горчицата.

# 95
Аз докато изчета старата и тази тема,дойде време за новия епизод.
   Благодаря ,момчета, за труда за темата!!!
   Хареса ми дуела, посмяхме се с Цвети.Аз не харесвам Ваня,  не е "my cup of tea" , но не мога да не й призная страхотната игра.Супер фокусирана, концентрирана,  мислеща, събрана.А мислещите млади хора са кът в последно време. И според мен , както писа някой назад, тя се състезава със самата себе си,не с Цвети.
     Браво , Ваня! Очаквам умен подход при избор на фермер,надявам се!
   Цвети доказа,че не става само с ядене , трябва и акъл.Така и не разбрах какво работи по 15 часа това девойче,
в каква сфера се развива, какви интереси има.Освен пилотската кабина.И на фона на всичко,което показа, сега само за това ще я кълвем - как вирила краци в пилотската кабина.Жалко!
    Надявам се промото за довечера да е монтаж, и Пламен да не е сътворил тази глупост, но дори и така да е, аз му прощавам.Хората не са бели и черни,всички имаме своите "звездни"  моменти . А Девата от Гуаделупе  винаги може да застане на позиция и да покаже,че има съпруг,който обича и че не стопанството е мястото за тези отношения. Ваня как хубаво сложи Георги на място, че и Красимира го направи.

# 96
Аз за Пламен нямам чак толкова впечатления, мнението ми е положително, на база редките му включвания по повод разделението по групи. Така че, няма как да ми е топа на топа, сега като го видим в конфликтна ситуация, се надявам да си изградим по-комплексна представа за него.

# 97
  • Варна
А Девата от Гуаделупе  винаги може да застане на позиция и да покаже,че има съпруг,който обича и че не стопанството е мястото за тези отношения. Ваня как хубаво сложи Георги на място, че и Красимира го направи.
Ako Пламен ги беше нацелувал, се обзалагам че нямаше да е същото отношението като към Георги.Innocent

Но от видяното, все са един до друг, и на масата, и по принцип. Сега, жени сме, надали има такава сред нас, която е такова перде, че да не може да направи разлика кога един мъж е просто приятелски настроен, и кога зад това "просто приятелско отношение" има и друго. Ако е второто, то нищо не пречи на съответната жена да се дистанцира и да покаже, че това отношение не ѝ е приятно. Ако наистина не е.
Еми едва ли е неприятно да те харесва привлекателен мъж, дори и нищо да няма и не може да има между вас. Теди е с 5 години по-голяма от Пламен и много се съмнявам че е очаквала шифрирани обяснения в любов /ако е това изобщо/. Дори да е предполагала че той е привлечен от нея, едва ли е очаквала да предприеме нещо.

# 98
  • Другата България
Аз чакам да видя какво точно се е случило все пак.

# 99
Чудно ми е дали ако Виктор не беше проявил интерес към Цветка Пламен щеше се сближи с нея? Или от начало си падна по Теодора той май

# 100
  • София
Аз попаднах на единия спойлер и ще си позволя да коментирам, защото не издава нищо. Беше споменато, че Мариан е излязъл по здравословни причини и за това не дължал неустойка. Обаче на мен ми се струва, че това не се води по здравословни причини, щом изрично лекар не му е забранил да продължи участието си.

# 101
Какви бяха причините на Мариан? Ръцете ли се има предвид?

# 102
  • Варна
Какви бяха причините на Мариан? Ръцете ли се има предвид?
Да, някакви незаздравяващи рани имаше по ръцете. Но ми се струва, че няколко пъти го питаха какво е решението му. Сам реши, но явно е имал и медицински показания.

# 103
  • Варна
Аз чакам да видя какво точно се е случило все пак.

И аз, и гласувах за Чавдар.

# 104
Защо на 15.11 - понеделник няма да има Фермата?! Казаха, че ще има по изключение "Гласът на България" от 20 часа.

Общи условия

Активация на акаунт