🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 285
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 405
Изчетох Ви най накрая.
Това навиране на Киро вече не се трае. Моля ,някой да обръсне тази нелепа опашчица!

Ако питате Кирил, кой каквото и да прави във Фермата, групата на Живка е виновна, даже и за латиноамериканския сериал с главната роля на Тедке.

Знаех си , че Тедка му е пускала нишани и видяхте ли я как се усмихна при прочитането на бележката от Иван.
Тази заигравка за кривите палчета са си я имали от преди с Пламен.

# 406
Като уж само Пламен е виновен и тя е толкова морална да каже защо ходи сама с Пламен да разглеждат Фермата 6?!? Театърът и ми идва в повече!

Аууу Дана, какви трохички ни мяташ, дай още на сеирджийчетата 😀

Има време, ще вървят с епизодите...😀
Във всеки сезон се случва това. Дори на продукцията изобщо не им пука, но сега за малко рейтинг. И миналата година е имало други бележки, но не наказаха никого.

Пламен го отнесе 😀
и после няма сценарий, тц, тц, тц,!

# 407
  • До морето
Точно това си помислих - за наказание - печелиш самостоятелно легло, в самостоятелна стая. Без честта да споделяш постеля с батя си Любчо!

И това на фона на началото на формата, където всички търчаха като изоглавени по арената, за да си спечелят привилегията да спят в легло и на закрито!!!!

# 408
Очевидно рейтингът им е на дъното. Такъв напън да го покачат....
Кръщене? Това е пародия! Богохулство! Толкова мръсотия и жлъч изсипаха отгоре си тия хора, сега смирени и вярващи...

Май забравяте, че снощния епизод е заснет първата или втората седмица от старта на сезона. Едва ли са знаели от тогава какъв ще им е рейтинга след близо два месеца. 😁

Колкото до коментарите за кръщенето след всичките скандали и жлъч, за мен това си е съвсем нормално. В реалния живот хората, които ходят по кръщенета на близки също са хора, като тези вътре. Не им се прави тест преди това за добродушност, праведност и смиреност…

# 409
  • У Диспансера ...♥♥♥
И защо реве като е невинна, защото е давала нишани и сега умира от страх да не покажат нещо друго и да се види, че и тя има вина.
И Любчо и той голям морален стожер, ма майко мила тия хора за какви ни мислят?
Вече застанал с Пламен и му чете морал, а е бил в тоя лагер от самото начало и нищо не видял, ма за бележката край.

# 410
Аз друго се чудя.. Да допуснем, че Теди не е знаела за увлечението на Пламен, а Пламен може би е сглупил или наистина е искал да се пошегува. Е, тия хора не са ли гледала реалити предавания? Не „познават” ли И&А,за да знаят, че всичко, всичко може да се използва срещу тях. Теди как си е мислела, че като прибере бележката, тя ще си остане там и от продукцията ще изпуснат този златен коз? И Пламен и той, да се занимава с тийнейджърски свалки.

# 411
Всичко сте казали от снощи, на мен ми направиха впечатление коментарите и във фейса и тук- 90 % оправдават и защитават Пламен, аз също, дожаля ми за него снощи, но евала с какво спокойствие и достойнство си понесе наказанието, не успях да си разваля мнението за него.
Цветка с избора си на фермер доказа истината за женското приятелство, много обичаше Лорчето, ама не иска да е по- добре от нея. Пак добре, че не направи джокондата отново фермер де.
Живка е играч №1 на този сезон.

# 412
  • Другата България
Ако била Живка нямало да пишем толкова....айде моля ви се, как пък кристални топки размятате!
Всеки има право на мнение и НЕхаресване на някого. Не е задължително то да съвпада с мирогледа на другарчето. Което не означава, че следва да коментираме съответното другарче все пак.

# 413
Добро утро на всички, най накрая успях да ви изчетя коментарите и да постна моя.

За Теда мога само да кажа, че след вчера ми стана още по противна. Можеше вместо да реве и да търси съжаление да излезе достойно от ситуацията, като дръпне на страна Пламен и да му обясни как стоят нещата от нейна страна.

Кирил колкото и да ми го лъскат няма как да ми се издигне в очите. За мен този човек има поведение на първобитен и самото му излъчваме ме отблъсква.

Иване, Иване ти ли точно ще говориш за морал като всички ти знаем кресливите ризи. Беше мн грозно какво направи снощи да чете и проповядва морал като той самият преди няколко години и сегашната му изгора (която ми е мн анти) нараниха толкова хора.

Пламен за мен не е направил нищо кой знае какво и според мен бележката беше провокирана, ама нали не ни се показва всичко няма как и да разберем.

Коцето до сега ми беше голяма поза, но това което направи снощи за Пламен мн ми хареса. Браво 👏🏻

Любо тук ще замълча тъй като са ме учили, че ако не можеш да кажеш нищо хубаво замълчи. Ще остана безмълвна.

И накрая ще завърша с нещо което всички не бива да забравяме. Който е безгрешен, нека пръв хвърли камъка

# 414
  • ново
Очевидно рейтингът им е на дъното. Такъв напън да го покачат....
Кръщене? Това е пародия! Богохулство! Толкова мръсотия и жлъч изсипаха отгоре си тия хора, сега смирени и вярващи...

Май забравяте, че снощния епизод е заснет първата или втората седмица от старта на сезона. Едва ли са знаели от тогава какъв ще им е рейтинга след близо два месеца. 😁

Колкото до коментарите за кръщенето след всичките скандали и жлъч, за мен това си е съвсем нормално. В реалния живот хората, които ходят по кръщенета на близки също са хора, като тези вътре. Не им се прави тест преди това за добродушност, праведност и смиреност…
Чак толкоз глупава не съм! Ясно ми е кога какво заснемат, но кога какво да излъчат решават от продукцията. Както всички разбираме има доста пикантни неизлъчвани кадри. Кога и дали ще се появят е решение на двамата моралисти.
Аз лично на кръщенето на дъщеря си не съм канила хора, с които преди това сме си вадили кирливите ризи, за вас не знам?! За мен това беше свещен ритуал, по канон, а не претупано събитие а цел да ме видят по телевизията.

# 415
  • Mediterraneo
Да, бе, първата- втората седмица било заснето. 2 месеца вече гледаме, айде да не са кадрите от самото начало!

# 416
ТедитУ е от типа жени, които обичат да са център на внимание, постоянно се бутат сред мъжете, раздават смесени сигнали, търсят близък контакт, прегръдки уж невинни, целувки по бузата и постоянно разправят как всички са им само приятели, как са мъже с мъжете и тн. Е от такива най - ме е страх, ТедитУ жена на 40 още не била разбрала, че като се гъзиш на един мъж в лицето, /правиш гимнастика точно до него /, а после му дишаш в ухото /извинете, невино облягане на рамо му/ има голям шан някой от мъжката част в даден момент да спре да мисли с едната глава. За мен една обвързана жена се съобразява какво прави и не търси разни волни и неволни физически контакти на ляво и надясно, а нашата все е на врата на някой,я от радост, я щот рИве, но била мъж с мъжа.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 10:30 от renji

# 417
  • Варна
Азалия, моля за спойлер, благодаря.

# 418
Азалия, моля за спойлер, благодаря.
И аз искам.

# 419
И аз😉

Общи условия

Активация на акаунт