🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 248
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 705
Цитат
Може ли някой да ми каже как тази прословута бележка излезе наяве...
Теодора я взима мислейки, че това са числа от тотото. И я показва на Мирон, но не му я дава. Оня запомнил първите три числа, но само толкова. Добавил още три от себе си и отива и пуска тото. В неделя праааас - тройка. На Пламен числата. Иван и Андрей разбират в понеделник и отиват с "добро" да искат бележката от Теодора, но тя казва, че точно този ден няма вибрации и не и се говори за джакпоти и милиони в момента. Тогава притискат Пламен и той им дава оня презерватив от Сия - да ходят да се шибат. Останалото го видяхте по телевизията.

# 706
  • София
Станимира,
Той и е дал бележката и тя видяла, че имало някакви цифри и я сложила в джоба си. А продукцията раздуха скандала, защото не може да си пишат бележки. Трябва да има пряка реч.

Страхоти битки, изкефих се на макс. Мартина и Живка изиграха най-оспорваната и интересна сингъл битка от началото на сезона, непрекъснато си поделяха надмощието, ту едната дърпаше, ту другата, в края всичко се реши за едно трупче. Но цялостно ми се струваше, че Живка стоеше една идея по-добре. Мартина загуби играта при ритловицата. Не очаквах толкова време да загуби там (защото имаше 40 сек. преднина, а излезе на около 20 сек. след Живка, това си е грубо цяла минута).
Браво на Живка!

За Георги бях сигурен, че ще перне Виктор точно в тази игра. Но отново много хубава битка се получи, оспорвана и интересна! Ама Жоро си го би с греда и половина, не е малко.

Урко чисто стратегически добре си изигра картите. Все силни индивидуално играчи на битка и който и да стане ратай и който и да е на дуел, хем има опасност да се издъни, хем да отстрани негов съперник, докато той има имунитет като фермер.

Според мен дуела ще е мъжки на 90% Заради ръката на Мартина доста мъже няма да гласуват за нея, а и по принцип Виктор не е чак такъв авторитет вътре. Жените също масово ще гласуват за Виктор, защото ги е страх от Мартина.

Кой би дръпнал Виктор? Явно някой силен, защото това бил говорил пред Любо и Пламен. И сега двамата напомниха за думите му. Пазят си те Коцето, хехе.
Това обаче не знам защо ви учудва толкова. Все едно не сте гледали предните ферми. Има си едно такова неписано правило във Фермата (касаещо мъжете само), че когато някой млад, здрав и силен играч (един от фаворитите) е първи дуелист, то трябва да предизвика някой силен. Въпрос на чест. Гледали сме го десетки пъти.
Точно Виктор какъвто е наивен със сигурност няма да си плюе на думите. Така че на Коцето пак ще му се размине.
Очаквам да дръпне Георги, Стефан и Пламен или Кирил.

Животът зад Фермата. Епизод 26: Мирон отговаря на въпроси от Facebook

Има интересни неща.
Напълно споделям мнението на Мирон по последния зададен въпрос. Същото писах и аз преди няколко дена.
Не мога да разбера защо наистина се мори да отговаря на едни и същи малоумни въпроси.
Хората искат да гледат честни и обичащи се хора, да е радост и песен, да си майсторят и доят и да си беседват за селското стопанство. Да, ама ако завъртят няколко такива епизода и няма кой да гледа. Точно чалгарите във фейсбук, които сега плюят първи ще сменят канала. Това е реалността.

# 707
Тъй нещо Мартин/а сигурно ли е, че е жена? Да не изскочи и от там зайчето, то тело, то фейс, то глас, много хормон, ама от мъжките.

# 708
Добро утро, гениални сте мами и татковци. Изчетох ви коментарите и се смях с глас на креативността от ваша страна 😂😂😂 👏🏻👏🏻

Теда, Теда толкова емоционално неуравесена жена, която отчаяно се бори за внимание било то от мъжете било то от продукцията. Голяма драма, че видиш ли Пламен я игнорирал сега и не ѝ се извинил. ЖДБ

Иване, Андрей не ви бива с Индийските сериали, айде спрете ги и се върнете към Фермата моля ви, че както е тръгнало от днес ще чета само във форума без да си правя труда да гледам епизодите

# 709
Ох, видях малко от новия епизод. Нещата май се влошават.

Уф, пак драмите на Теодора и то пред публика, естествено Confounded

Мъжът ми каза, че случайно попаднал вчера на предаване от дома на Цвети и пита : " Тази с какво се занимава, че може да поддържа такъв стандарт " ?! Естествено не се е загледол за подробности, даже не помни и канала, някой да внесе яснота ?

"Тази сутрин" по БТВ, но не мога да кажа дали беше вчера или в понеделник.

Статия към репортажа, но БТВ не са качили още епизода на "Тази сутрин" от вчера.

# 710
На мен ми се вижда да им е семейното жилище това на Цвети с майка и. От това което се видя, окачени тавани с лунички и кухненското обзавеждане, бих определила, че е около 10 годишно или повече ремонтирано. Тогава беше на мода този стил.

# 711
Тъй нещо Мартин/а сигурно ли е, че е жена? Да не изскочи и от там зайчето, то тело, то фейс, то глас, много хормон, ама от мъжките.
Голям хит ще е ,ако се окаже Мартин, но не вярвам, че Иван и Андрей ще посмеят да вкарат такъв участник. И то в манастирския сезон.

# 712
Жалко, че Живка няма да бъде на дуел - да дръпне Теди и да я отстрани.

# 713
  • Варна
Голям хит ще е ,ако се окаже Мартин, но не вярвам, че Иван и Андрей ще посмеят да вкарат такъв участник. И то в манастирския сезон.

Що, Коцето какъв е? 😂😂

# 714

Що, Коцето какъв е? 😂😂
Имах предвид транс...Коцето не е .

# 715
Аз не мога да разбера защо фермерите толкова го пазят Коцето? Толкова ли е ценен за формата? С изключение на това, че е главен "коляч" на животни.

# 716
Аз не мога да разбера защо фермерите толкова го пазят Коцето? Толкова ли е ценен за формата? С изключение на това, че е главен "коляч" на животни.

Забавен им е, прави им шоу, абсолютен шут.

# 717
Просто е лек съперник на финалната права. Затова си го пазят.
Иначе тази седмица Мартина може да блесне, ако накара останалите от свитата си да гласуват за нея. Но няма да го направи. Играе по-най малкото съпротивление и използване на бушоните един по един, затова Виктор ще вади кестените от огъня.

Залагам на мъжки дуел. Виктор вероятно срещу Георги. Като реванш за битката им за имунитет. 55-45 за Георги според мен, поне аз ще съм за него, което и за мен е изненада.

Ако все пак е женски дуела ще пиша много голяма точка на Мартина в личната ми класация.

# 718
Коцето беше забавен на всички НИ първите няколко дена. После като лъсна какво кръвождано злобарче, май само на „приятелите” му вътре е забавен. Не знам какъв човек трябва да си, за да ти е забавно с Коцето, ама наистина забавно. Сигурно същия луд като него. Иначе си го къткат за финала, щото смятат, че е лесен противник. Император Любий не би искал да срещне гладиатор Пламий на финала. Коцю по- може.

# 719
  • София
Мартина ще разиграе картата с изтръпналата ръка докрай. Колко да е изтръпнала тая ръка - отделен въпрос. Като я гледам - не й попречи нито да кове, нито да реже, нито да сече, нито камъни да хвърля.

И тя е една интригантка лъжлива - съща Теодорка. Simple Smile
Виктор първи попита Живка " Кой трябва да си избера, Живе, за дуел? Кажи ми. Честно".
Мартина каза на Любо, че Живка е започнала да нахъсва Виктор и го питала: "Ти сега кой ще си избереш? Ти сега защо ще избереш? Аз пък бих направила така....". И Любо пощръкля. Simple Smile И отиде да държи на Виктор поредната реч за честта и достойнството.
Това си е манипулация - и от страна на Мартина, и от страна на Любо.

Общи условия

Активация на акаунт