🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 291
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 765
За болежките на Мартина- не я харесвам въобще, но е факт, че съм имала и имам и сега такива внезапни силни болки по тялото от нищото.Последния път изтръпване на крака не прати на лекар и къднаха куп проблеми.40+ съм и аз, та за Мартина смятам, че
може да е истина и чисто съвпадение.
Сега…дали тя преигра и изопачи е друга работа.

# 766
Пламен е психопат, който се опитва да го играе романтик.
Скрит текст:
Теодора е няква луда, играе го мъченица. Мартина от какво точно я заболя ръката?? Ей така изведнъж!?! Че не разбрах... И на битката срещу Живка се раздаде като топъл хляб на сираци, а после, като станаха ратаи и няма накъде вече, "ох, аз с тази ръка нищо не мога да правя". Ами, като стана дума за дуел, "аз и с една ръка, над главата ще бия всяка от тях".  Добре бе, Шехерезада, тези приказки сме ги слушали.
Интересно твърдение. Имаш ли някаква обосновка?
Аз имам много леки подозрения, че там се случва нещо странно. Но нищо конкретно, освен 1 наблюдение и не бих ползвал такава дума.

# 767
  • Наоколо
Скрит текст:
Теодора е няква луда, играе го мъченица. Мартина от какво точно я заболя ръката?? Ей така изведнъж!?! Че не разбрах... И на битката срещу Живка се раздаде като топъл хляб на сираци, а после, като станаха ратаи и няма накъде вече, "ох, аз с тази ръка нищо не мога да правя". Ами, като стана дума за дуел, "аз и с една ръка, над главата ще бия всяка от тях".  Добре бе, Шехерезада, тези приказки сме ги слушали.
Аз имам много леки подозрения, че там се случва нещо странно. Но нищо конкретно, освен 1 наблюдение и не бих ползвал такава дума.

Веднага ще ти отговоря! Сам пишеш, че имаш леки подозрения, което само по себе си е отговор на въпроса ти. Но за да не изглежда, че се изплъзвам като мокра риба...
Ключът е бележката. Шифърът на Пламен. 😃 Романтикът с поглед в земята. Ок. И после, колко романтични на нечии недостатъци, а още повече изложени напоказ пред едно общество??
"Целувам те, по кривите палчета."
Ами, как да кажа... Във Възторг съм, както и всички останали.

# 768
Някъде дадоха ли конфликта с прасковата? Много нагло, ако Теда е правила проблем, а после набива банан. Снощи също бяха прави лагера на Живка, не може да чакаш да вечеряш в 22 часа докато кифлите се натуткат, ама кой да чуе.....Ралица става много смела като пийне

# 769
Ралица става много смела като пийне
Това нещо като цяло е много интересно и е благодатна почва за какво ли не... Не вярвам хитреците да го изпуснат! Ще предизвикат някаква история и тук.

# 770
Скрит текст:

Веднага ще ти отговоря! Сам пишеш, че имаш леки подозрения, което само по себе си е отговор на въпроса ти. Но за да не изглежда, че се изплъзвам като мокра риба...
Ключът е бележката. Шифърът на Пламен. 😃 Романтикът с поглед в земята. Ок. И после, колко романтични на нечии недостатъци, а още повече изложени напоказ пред едно общество??
Благодаря. Любопитен съм как засече толкова тънко и наглед невинно нещо.
Колкото до публичното излагане на недостатъци - бележката беше кодирана и много дискретна.

Мен ме впечатли съвсем друго, което е плод на професионален тренинг, иначе бих го пропуснал.

# 771
Скрит текст:

Благодаря. Любопитен съм как засече толкова тънко и наглед невинно нещо.
Колкото до публичното излагане на недостатъци - бележката беше кодирана и много дискретна.

Мен ме впечатли съвсем друго, което е плод на професионален тренинг, иначе бих го пропуснал.

Аз съм от тъпите, не разбрах за какво говорите Joy

# 772
И аз, пък ми е интересно да узная

# 773
Според тях, да пишеш кодирана бележка на някого е психопатско. Също така психопатско е да се впечатляваш романтично от криви кокали и да искаш да ги целуваш. И изложено всичко това на показ, но не отчитат, че не е имал намерение да излага на показ тези си романтични щения към ревматоидния артрит на Теодора...
Хора, и вие го ударихте на психопатски заключения публично или го надушихте Пацо, защото сте от една порода?! 😂 Тук става още по-забавно! 😎
Може би е психопат, щото е син на кмета?! 🤔🤪😆

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 13:50 от Анонимен

# 774
Какъв психопат пък сега го изкарахте Пламен?! За мен лично това съвсем не е първата бележка, защото едва ли е толкова тъп, че да я пише "много време". Иван каза "и това продължава от много време", т.е. нарушаването на правилата, писането на бележки. Просто са си го пазили като коз, който използваха след излизането на Цвета и възможността за любовна история замина.
Докато Пламен обясняваше на Дора, че му въздейства, че по цяла нощ мисли за нея и му е слабост, тя само се хилеше като тиква. Като ги събраха на другарски съд, че и излъчиха тези сценки, и оная изведнъж ревна - ама аз, како Сийке, не съм такава! Влизали ѝ с взлом в личното пространство, ограбена, предадена... Хлопа ѝ дъската здраво.

# 775
Никакъв психопат не е. Просто си пада по милфки. Явно му се качва аНденалина, когато е с чужда жена. То по лицето му е изписано едно перманентно отегчение.
Честно, наистина на майтап допусках, че в бележката ще да й целува ръка, а не нещо друго. И бам - в десятката.
Може пък да го възбуждат разни ортопедични проблеми. Или пък сълзите. Мале, малее - не знам мен ако ме срещне някъде, трябва да ходя с охрана. Ем рева, ем имам издадено кокалче на десния крак. До дъртия пръС. Joy
На Ралица да й дават да пие повече. Много ме кефи пияна. Grinning

# 776
Никакъв психопат не е. Просто си пада по милфки. Явно му се качва аНденалина, когато е с чужда жена. То по лицето му е изписано едно перманентно отегчение.
Честно, наистина на майтап допусках, че в бележката ще да й целува ръка, а не нещо друго. И бам - в десятката.
Може пък да го възбуждат разни ортопедични проблеми. Или пък сълзите. Мале, малее - не знам мен ако ме срещне някъде, трябва да ходя с охрана. Ем рева, ем имам издадено кокалче на десния крак. До дъртия пръС. Joy
На Ралица да й дават да пие повече. Много ме кефи пияна. Grinning
Смехотерапията в темата продължава, хахах. Flowers Hibiscus

# 777
А каква двойка биха били заедно - психопата-фетишист и мадоната-ревла с кривите пръсти Joy TLC харесва това!

# 778
Ти направо сценарий за продължение на "Ало, ало..." може да почнеш да пишеш, 😂
Ревящата мадона с кривите пръсти 🤪 А психопат-фетишист си звучи точно като фашист и един хер Флик ви маха за здрасти🤣🤣

# 779
Е, хайде сега, все едно не знаете как двойките, които се свалят си имат свои шеги и закачки. Нормално е да пише това за пръстите например, ако тя го е коментирала като свой недостатък, а той иска да я увери, че го приема и обича.
Като се абстрахираме от участвалите лица, това, което той направи е доста романтично и нестандартно. Аз бих се впечатлила от подобно нещо повече от букет цветя и картичка със стандартен текст.

Общи условия

Активация на акаунт