🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 120
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 915
  • Другата България
Някой да знае дали случайно Пацо не е бил мераклия и на Бистра?Sunglasses
За една приятелка питам.....

# 916
Може ли скрийншот на мненията за хората без фейсбук 😀

Изпратих ти на лични. Не зная как се скрива текст и да не се издразни някой.

# 917
  • София
В промото за утре - дистанция между Лорчето и Любо вече няма.

# 918
Може ли скрийншот на мненията за хората без фейсбук 😀

Изпратих ти на лични. Не зная как се скрива текст и да не се издразни някой.

Ако няма спойлери, не виждам какъв е проблема да го сложиш. Аз имам ФБ, но има сума коментари, не намирам нейния.

# 919
И спойлер има 😀 Жената на Ябланишкия кмет ги попиля 🙂

# 920
  • София
Ето ги:

Скрит текст:

# 921
  • Другата България
Всъщност е най-големият спойлер.
Маминка направо изби ....на Ванчо усмивката.
Изтресе ....докъде стига Пацо.

# 922
Е, чак пък да ги е попиляла, не виждам... Майка - нормално е да си защитава момчето.

# 923
А Мартина има ли си бележка от Пламен, че така на юнашко доверие не става......Laughing

Живка не дразни, защото обяснява всичките си ходове пред камерата и така се създава нещо като доверие между нея и публиката. Мисля, че е много умно от нейна страна и прави стратегията ѝ печеливша.

Не ми беше интересен този епизод и не ми се пише много-много. Рециталите при избор на дуелист дори не ги гледах, защото ми омръзна да ме давят в лицемерие всяка седмица.

# 924
  • София
Искам Виктор да дръпне Ивайло, да го бие и да го разкара от играта. Не е нужно да е много на 0. Ако ще и с 1 точка само. Само да го разкара. Рядко противно същество е тоя!

И в промото гледам Кирил - само отрова бълва. Защо изобщо го включиха в тези няколко секунди, като го заглушиха с пиииу-пииииу-пиууу. Паааак е крив.

Ако според Любо Пламен е лайнар - щото пише бележка на омъжена жена - той сега какъв е? А-ха и да награби Лорчето, флиртува неприкрито, абе само едните камери го спряха да направи това, което иначе щеше да направи - с обвързаното Лорче.

На Теодора вече не мога и да й се подразня. Такъв смях! Забавлявам се да я гледам как причаква Пламен на изумителни места. Ама днес вече са 1:1 - последната дума беше нейна. Пламен не живеел в метоха. Той бил наказан там.

Майката на Пламен е написала, че Пламен не е ухажвал ЖЕНЕНА жена. Теодора има ли брак или няма? Да не се окаже, че май наистина не е омъжена.Което не я прави необвързана, но все пак.....

Скрит текст:
Майката на Пламен е написала още нещо
Скрит текст:
който не иска да знае какво - да не чете
Скрит текст:
питат я кога е отпаднал Пламен - не отваряй, ако не искаш да знаеш!
Скрит текст:
Тя казва, че не  отпада.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 23:36 от Vivi

# 925
  • Велико Търново
И накрая чак се фръцна сърдита. Joy

# 926
  • София
И накрая чак се фръцна сърдита. Joy

И си мисли, че игнорът този път й се е получил. Simple Smile

# 927
Като гледам цирка ( още съм до средата на епизода ) как се изстисква бележкагейт максимално и като знам рейтинга на предаването започвам да си задавам въпрос ще има ли Ферма 8. Може би е дошло време за правене на нов формат, не знам.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 00:12 от Bengun

# 928
  • София
Нещо не ми достига да харесам Пламен. Неприятно впечатление ми направи, че държа сметка как е гласувала Ваня. Това е игра, бре, мушмунгер, ще гласува, както ѝ е кеф.

Лора и Теодора гласували ли са някога жена да бъде първи дуелист? Не. И днес - също. Но само Ваня беше сдавена.

# 929
  • ВАРНА
Днес отново смях с лицемерите ...

Теодора е неутешима и недостъпна, няма да прощава (неизвестно какво), но ми се струва , че Пламен яко и се издразни ...

Марчина спи, поднасят и кафе и закуска ... страшно ратайство . Скриви устни, като гласува Пламен тя да е на дуел. И не пропусна да обясни как тя първа е била харесана, но отрязала всичко в зародиш, рък той после се натресъл на Теди 🤣🤣🤣

Хладновкръвен си, когато си изял вече баницата и нищо не може да се направи за възстановяването ѝ.
Замислих се колко е несправедлив живота. Ходиш на фитнес, поддържаш страхотно тЕло, рисуваш го с цветни татуси, монтираш си цици, които са на показ постоянно, ходиш по без гащи на дуели и най- накрая кодирани бележки получава жената с криви пръсти и удавен в сълзи поглед. И не само поглед.
И сега контузената марта винету е и в обора.
Плаче ми се. 😂
Няма. Справедливост. в тоя. скапан. жи'От.

Абсолютен фарс 🤣🤣🤣

Любо Императора решава да накаже отцепниците с почивка 🤣 Щото не обичал да работи с хора, които са му неприятни, затова вечерта благодари на Георги за свършената работа с думите " Без теб нямаше да успеем толкова бързо !" 😉
Ивайло , дето му е толкова важна лоялността, да обясни на двете си предишни жени и децата, колко е праведен. Или неговата е в гаранция само за познанства на няколко месеца ?
Ритуалът с кукерите беше представен като пародия. Все едно гледах скечове или пиянски вечеринки. Особено Коцето като " раждаше" ...
А на куиза - нямам думи, голяма радост за 1 точка !

Цялото предаване придобива някакъм блудкав елементарен привкус на простотия, облечена в красиви високопарни морални фрази 🤔

Общи условия

Активация на акаунт