🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 73 570
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 065
  • sofia
Аз тея игри на волята не мога да ги гледам....пробвах преди година-две, е след 20 минутна мъка смених канала. Супър тъпи са ми. Некви сървайвъри също.... явно са ми по-далечни като тип изживяване. Друго си е селската идилия с все селяните и селяниите Joy Joy
А и фермата от началото никога не съм почвала да я следя... нещо много народ са и ме дразнят. Като останат по-малко са по-гледаеми.

ПП: Децата всяка вечер се възмущават как изобщо можем да гледаме подобни тъпотии и толкова ли сме били изпаднали за сеири Joy

# 1 066
Цвети лъска имиджа си.

# 1 067
Как па една снимка няма тази, без устата ѝ да е на кокоше дупе... Не била кифла. Да, не е кифла, цял кифльоч е!

# 1 068
Леле, облеклото на Мартина е страшен смях и кич Joy
Ако някой ми помогне, бих пуснала тема само за спойлери от реалитита и обсъждането им.
Следя и двете теми и в двете теми има мрънкане за тия спойлери или по н на брой поста- ама може ли и на мен да пратите на лс!
Не може ли да си има тема, в която да си четем и обсъждаме без да си крием по 100 пъти текста, без да се мрънка що си каьал това или онова и без да се моли на всяка страница "ама може ли и аз да знам"

# 1 069
  • Другата България
И аз приветствам идеята, дори настоявам ако може за анкета "ЗА" или "ПРОТИВ" спойлерите.
Бен, по същата причина и аз се зачетох във фейса и в написаното от Пацова мама.
Очаквах пикантерия за Чикагската плетачка на герданчета, избягвам го заради клюкарщината, ама толкова вече ми писна от изсмислената бележкагейт, че си престъпих принципа. Толкова беше яхнала метлата маминка, че се разприказва повече, отколкото трябва. Все пак допускамм и да не е искала да каже точно това, тя имена не спомена - директно като финалисти, или аз съм ги проспала ако после е имало още.
Здраве да е.
Мравче, знам за Джоли, както казах, тук в тоя форум сме отдавна и не само в развлекателните теми.
За съжаление с нея пишем и в други, "лоши" теми. Страхотна жена, страхотна!

# 1 070
Направо ме разбивате. Simple Smile
Всичко това е твърде необичайно. За нормален нетрениран човек - ужасно трудно.
Всичко описано е точно така.
Какъв човек би бил трениран?
Определено Пламен запази завидно самообладание. Или е сериен убиец или професионален килър. Може и шпионин или в най-добрия за него случай професионален покерджия. 🙂 Избирайте на воля.
Скрит текст:

Някой казваше, че трябват тренировки за владеене на езика на тялото  Smirk

# 1 071
  • Другата България
Профилите на участниците все пак са публични в пространството, и във ФБ, и в ИГ.
Аз отдавна бях видяла там мама, на Пламен в профила.
Личеше си, и си личи - поне за мен, че е властна натура, така ми изглежда.

# 1 072
Ето я моята прогноза от вчера. Ще видим дали ще позная за тримата избрани.
Почти 100% съм сигурна, че дуелът ще е мъжки. Мисля, че Виктор се върза на приказките за достойнство и Коцето дори няма да е сред тримата застрашени от дуел. Мисля, че това ще са Стефан, Георги и Пламен. От тях втори дуелист вероятно ще е Стефан или Георги. Един вид Виктор няма да посмее да застане срещу групичката на императора.

# 1 073
Цвети лъска имиджа си.

Цвети най-вече е лъснала образа си на тези снимки. Лицето ѝ прилича на фаянсово изделие. Това грим ли е или филтри-милтри?

# 1 074
Скрит текст:
Цвети лъска имиджа си.

Цвети най-вече е лъснала образа си на тези снимки. Лицето ѝ прилича на фаянсово изделие. Това грим ли е или филтри-милтри?
Вероятно и двете.

# 1 075
  • Варна
Аз залагам, че Виктор ще извика Ивайло. Не мисля, че му пука за "групата на император Любчо".
Няма да извика Пламен - приятели са, харесва Стефан и винаги е в една агитка с Георги.
Няма да извика Киро, защото е сравнително по-възрастен от него, а Виктор има респект от по-възрастните.. Любо има имунитет. Коцето не носи престиж. Остава Ивайло.

# 1 076
От мен: Стефан, Коце, Ивайло.

# 1 077
От мен Георги , Стефан и Кирил.

# 1 078
Марта си показва силиконовите форми я по бански, я по сутиен. Чудя се толкова ли не може да спи с тениска тая жена? Rolling Eyes Пък после що Пламен пишел бележки. Ми той е видял Теодора  по бельо и се е вдъхновил. Joy

# 1 079
Здравейте, група! Преди да споделя мнение за последния епизод бих искала да ви кажа колко ми е светло сред вас, едно такова пълно ми е, чисто ми е и гладиаторско - дори и на различни мнения, пак се забавляваме, махаме грозното и оставяме да поникнат хубавите, забавни постове. Моля да прочетете това с нужните паузи 😆
Много ме дразни тази жена, едва я издържам. Да си призная четох спойлера за десетте финалисти, обаче не си направих труда да запомня кои са и сега едва се удържам да не изровя поста и да видя Теодора дали е сред тях. Не знам още колко мога да я понеса.
Очаквано дуелист е Виктор, обаче мен друго ме впечатли - тия хора вече гласно заявяват лоялността си към Мартина (пример Ивайло). И докато групата на Живка е условно наречена така и те са просто хора, които заедно се борят да оцелеят срещу хегемонията на Сезонът е наш, то другата група си има главатар и това е Марта. Как ги оплете така тази жена?! Виктор ратайства сам докато тя спи (някои леки неща като да подреди масата за закуска или да направи кафето можеше и с болна ръка да свърши), други заявяват, че няма как да сложат камък в нейната купа и да я предадат, брех. Скоро ще започнат да се самономинират, само и само Мартина да не е дуелист.
Издразни ме и подмятането на Иван “Сбогом Коце” на края на гласуването. Да всички се шегуват, но така се упражнява психологически натиск върху Виктор, че видиш ли всички очакват той да избере Костадин и сега само, за да ги обори ще избере друг. И докато това за участниците е ОК, от страна на продукцията за мен не е.

Общи условия

Активация на акаунт