🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 211
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Другата България
Заинтригувахте ме и върнах края на епизода.  
С Ралица.
Значи, ако мъж се освини, е нормално. Ралица не е ок.
Не казвам, че е, казвам, че отново се мери с двоен аршин. Внушават нещо, което не сме видели - система. И вече на Ралка й излиза име на пиянка. Треторазрядния е женен, а Ралица има две големи деца. И сега група комплексари се подиграват с майка им.
Куул!

# 1 246
Няма начин Ралица да се натиска на Киро, колкото и да се напие. Точно пък на него.

# 1 247
Лошото е, че не само от Кирил идва (за пиенето). От Георги и Стефан също - когато тя се разчувства за Виктор. И любезният глас зад кадър…

# 1 248
  • Варна
Няма начин Ралица да се натиска на Киро, колкото и да се напие. Точно пък на него.
Абе навира му се отгоре, ама без сексуален подтекст според мен. Просто като някакъв навлек, наистина неприятно. А пък Кирил явно е от онези алкохолици, дето най-се възмущават от пияна жена.
А на мен днес той ми заприлича, на ей тоя герой:

# 1 249
Лошото е, че не само от Кирил идва (за пиенето). От Георги и Стефан също - когато тя се разчувства за Виктор. И любезният глас зад кадър…
Да. Лошо.Но Киро го извърта в друго. Което го няма.

# 1 250
За другото май е влязъл във филма на Теодора, то е заразно просто. Всеки го изби на селска чест.
А тази седмица нали уж заради наказанието щяха да са без алкохол?

# 1 251
  • Велико Търново
Скрит текст:
Скрит текст:

Някой казваше, че трябват тренировки за владеене на езика на тялото  Smirk
Мдаа, има точно лице на покерджия.
Обаче има ли нещо закодирано в тази снимка или е стара и отпреди Фермата?Laughing
Нали си пише 2020-та?

А на Пламен стълбата е наопаки и половината без стъпала. Joy
Половината е без стъпала, защото още в началото Пламен раздалечи двата "крака" и ако беше ковал "стъпалата", както трябва, в един момент дължината им нямаше да стигне да покрие междинното разстояние. А беше наопаки точно защото беше до половината - все пак частта, където има наковани дъски, е много по-стабилна, така че е нормално да е отдолу, за основа. Пък и то "наопаки" е доста относително понятие в случая. Както се видя - височината беше достатъчна, за да стигне таблото. Така че може и баш правилно да се счете, че е била.

На Кирил стълбата накрая не беше с добре забити пирони, това не беше ли изискване да са добре забити...
Имаше по един изкривен пирон от двете страни, вероятно те са изглеждали като недозабити.

Виктор ме изненада с избора си на Пламен. Но пък вероятно не е очаквал, че ще има двама победители в битката. Не знам за кого ще съм в събота. На кантар е при мен положението. Много по-лесно щеше да е ако вторият дуелист беше Коцето, да речем. Или пък Ивайло.

Mama xxl, без алкохол отвън, може би. Тя ракийката си е "вътрешна", собствено производство. Laughing

# 1 252
  • Другата България
Именно, че Кирил го извъртя направо като сексуален тормоз едва ли не. Това на Сълзата се оказа заразно. Аман от артисти!

# 1 253
  • Варна
Виктор ме изненада с избора си на Пламен. Но пък вероятно не е очаквал, че ще има двама победители в битката. Не знам за кого ще съм в събота. На кантар е при мен положението. Много по-лесно щеше да е ако вторият дуелист беше Коцето, да речем. Или пък Ивайло.
И мен ме изненада. хем знаех, че ще стане така от спойлерите... Луда работа..
Сякаш продукцията удари едно рамо, дали с избора на играта, дали с условието че може двама да се спасят.
Вярващият срещу атеиста.

# 1 254
А когатио праведният Любо прегръща неустоимата, но заета Лора, моралните му принципи къде отиват? Много ме дразни този човек.. и физиономията му ме дразни. Много често си противоречи.

Теодора направо муте-то натискам като е на екран.. сериозно.

Виктор да си ходи.

# 1 255
  • Варна
Теодора май "игнорираше" Пламен като му подвикваше по време на дуела /освен, ако ми се е причуло/.
Викаше:  Давай, давай, давай!... По-бързо! .... Не спирай!
Ама май за Кирил, но Пламен може да си е представял че за него вика.Wink

# 1 256
  • Другата България
По това време на нощта, така прочетено "виканото" от Непорочната ме навява на едни други мисли....дали и тя си го е представяла.....

# 1 257
Викаше:  Давай, давай, давай!... По-бързо! .... Не спирай!
Върнах се да прочета заглавието на темата, че за момент се обърках... 🤪😁

Ахахаха, Мери, първо писах, после прочетох и теб 😂

# 1 258
  • earth
И аз мисля, че Стефан е идеалният кандидат за победител. Или най-малкото за финал. Спокоен, философски настроен, безконфликтен, интелектуален тип...
По-скоро "the intellectual yet idiot" тип (по Nassim Taleb).

# 1 259
Голям смях с Ралица, та чак до степен на резил. Като знаеш, че не държиш на алкохол, ако избощо го осъзнава това нещо, защо продължаваш да пиеш без да си усещаш мярката? И то всяка вечер. Да те гледат хиляди пред екрана. От друга стара, има нужда от малко забавление и разсейване, то само драми, циркове и схеми не може.

Да стигна до дуела. Виктор ми е безличен, така и не успя да предизвика симпатии у мен. Разбирам, че е човек на честта, на мъжката дума, на достойнство, на принципи, но е трудно за такива хора в наше дни. Това не означава, че не трябва да има хора като него. Напротив. Просто не успя с нито една мъдра мисъл да ме докосне и да си кажа "Браво! Това ми хареса!". Хлътването по Цвети му изяде главата и сега иска сам да си докаже, че може да бъде истински мъж и да защити достойнството си.
Избра силни играчи за дуела. Не мисля, че има шанс да остане във "Фермата", дори втори дуелист да бяха Георги или Кирил. Може би имаше малко по-голям шанс срещу Кирил. И той самият си знае, че няма реален шанс срещу силния физически Пламен, но да се бие в гърдите, че е паднал от свой приятел и достоен противник в дуела. Личи си по изражението му, че си го приел, примирил се е и ще си ходи в събота.
Пламен, както и тези дни бях казвал покрай цялото фиаско с бележката, също не предизвиква желание у мен да му симпатизирам. Доскоро ми беше безличен, да - не е конфликтна личност, не прави скандали, схеми и задкулисни игри. Обаче не ми е симпатичен. Днес в епизода му беше дадена доста по-голямо поле за изяви и коментари. Много умни неща говори, но пак не успява да ме впечатли. Липсва ми някак чар дори да е, лично за мен. Атлетична физика има, но се видя, че дори и това не беше достатъчно да вземе имунитет... да му имам и кривата стълба дето сглоби Laughing На моменти ми изглеждаше неориентиран. Но предполагам, че ще се събере изцяло за дуела и ще го спечели - то това е сигурно.
Както някой съфорумец писа по-рано, и на мен ми идва да натисна mute-а на дистанционното, когато Теодора говори. То са едни излияния, та да ти се догади. Една многословица... последния да затвори вратата. Не знам в следващите два дни на дуела как ще изтърпя кряканията й. Дано я видим скоро дали и на арената е толкова остроумна, както дава акъли на останалите.
Любо също ми падна в очите с фермерството. За много велик се е помислил, то не беше император, цезар. Сега това и с Лора... нека да спра до тук.

Общи условия

Активация на акаунт