Връзка с млада жена с дете

• 11 949
  • 220
  •   1
Отговори
# 180
Оле, знам, че не е смешно, но с глас се смея Grinning Жена му на твоя колега не си ли познава инвентара?

# 181
Баси след толкова стаж из чатове и фейс, не знаех тая мода да е толкова разпространена. Глей кви прости били нещата, пращаш един надървен х..., и работата готова, пък аз съм са мъчил с приказки да зарибявам. Да са таковам у главата куха...

# 182
Баси след толкова стаж из чатове и фейс, не знаех тая мода да е толкова разпространена. Глей кви прости били нещата, пращаш един надървен х..., и работата готова, пък аз съм са мъчил с приказки да зарибявам. Да са таковам у главата куха...
е, не бъди толкова жесток към себе си де. Аз се омъжих за единсвеният, който не ми изпращаше такива снимки 🤭 и говореше разумно, разбира се.

# 183
  • София

Преди е било лесно - убиеш мъжа й на дуел и я взимаш.
Сега - па лайкове, па пращай музика, дикпик, здр к пр?

# 184
  • София
Дикпик и блок.

# 185
Па вечери па хотели😀😀😀

# 186
Па вечери, па кина, па срещи и накрая тамън да стане заварката, а тя била в "ония" дни от месеца

# 187
Или за капак и аз те харесвам ама времето ще покаже😀

# 188
  • София
Много е важно да се улучи момента. Иначе всичко се губи.

# 189
Баси след толкова стаж из чатове и фейс, не знаех тая мода да е толкова разпространена. Глей кви прости били нещата, пращаш един надървен х..., и работата готова, пък аз съм са мъчил с приказки да зарибявам.
Око да види, ръка да пипне Satisfied

# 190
Динчо изби рибата тотално. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Защо така с лошо? Доста пари са инвестирани в образованието на детето. Може да помогне на майка си с превод от английски 🤣

# 191
Динчо, чувство за хумор имаш голямо. Втора вечер цвиля с тебе. Инвестирала си в образованието му викаш, сега береш плодовете Joy

# 192
Добре де, прочетох първите коментари, които бяха много зле настроени към жената.

И ето какви изводи си правя:
-ако една жена няма дете, но е във връзка и в това време започне да флиртува с друг, че и прекъсне настоящата си връзка, то ще се счита ли за толкова лошо деяние, като ако това го прави майка с дете.
-излиза, че жените носят децата си като непреодолим товар. А колко често мъже си намират любовници, докато имат деца, че и се женят за тях?
-ако мъжът иска да харчи пари по една жена без дете, би се приело като нормална част от връзката, но ако жената има дете, то вече излиза, че си търси смотаняк да ги издържа? Защо?
-каква е гаранцията, че ако автора си вземе жена без дете, то тази жена няма да носи друг товар? На мой познат бившата му е бивша, защото е била под влиянието на майка си във всеки аспект
-не е ли нужен катализатор за развод, особено ако има дете и един от двамата седи във връзката, заради детето и се носи по течението?
-като цяло обществото няма против, когато мъжът реши да си тръгва, но за майката излизат много изисквания как точно това са стане
-защото повечето жени тук са наясно, че тя с малко дете едва ли има нужните финанси в момента, но не е ясно как стои това за бъдеще

Пиша това, защото темата ми е на сърце. Аз съм в подобна ситуация, като ме спира факта, че съм расла в нормално семейство и вътрешния ми конфликт детето ми да е дете на разведени е огромен.
Мога да се издържам сама, дори покривам по-голяма част от сметките, но все пак съм с бащата на детето, защото има голяма доза навик.
Човекът, с който поддържам връзка, засега от разстояние се появи сам, знаейки че имам дете.
Факт е, че не съм го търсила, но също така от години не усещам страст, привличане, общи цели с настоящия си партньор
Когато се появи надеждата за някой друг, нещата, които си трупал с времето излизат на повърхността.

Аз също обмислям първо да се разделим, защото не ми пречи да живея и сама. Признавам обаче, че катализатор за това мое решение, беше появата на друг, общуването с който ми показа какво ми липсва.

# 193
В темата не става дума за жена без дете, за сингълка или за жена с други проблеми. Става дума за омъжена жена с дете, на която очите ù шарят. Аз, като кон с капаци, се идентифицирам с мъжа ù.

# 194
Да де, и аз това се чудя. Защо дете/деца стават фактор за това, дали една жена ще бъде категоризирана като такава "дето очите й шарят" само, защото не е щастлива в любовния живот.

Все пак аз, а и много други сме раснали с убеждението, че мъж се оставя само, ако те бие, пияница е или комарджия и дотам. А всяка една жена е много по-сложно устроена и има различни нужди, освен от това да не бъде бита.

Общи условия

Активация на акаунт