Връзка с млада жена с дете

• 11 950
  • 220
  •   1
Отговори
# 165
Ох, Динчо, със сълзи се смея.

# 166
  • Пловдив
Майката е искала да се увери, че дъщеря ѝ заедно с детето няма да цъфне след няколко месеца в родния си дом и да се засели за вечни времена, ако я зареже авторът на темата.

Ти гледай майтап майката да си е харесала виртуалният любовник на дъщеря си! Grinning Grinning Grinning

# 167
Аз съм още по-зле - питах сина ми какво е дикпикс 😀

Ох, и как реагира? Joy

# 168
Смейте се вие, а аз се излагам. Ма, пишете ги тез неща на английски, бре.....
Реагира - майка ми, какви глупости питаш 🤣
Превода си беше, как си е.....
А аз се плеснах по главата как не съм се сетила. По-култова беше репликата на баща му.
Кой туй нещо, дето мяза на онуй нещо.

# 169
Цитат на: Dincho link=topic=1384321.msg43790344#msg43790344 date=1636 651859
Аз съм още по-зле - питах сина ми какво е дикпикс 😀

Ох, и как реагира? Joy
Може ли да просветите непросветените? Какво е това?🙏

# 170
  • Пловдив
Дикпик е снимка на пенис.

# 171
Янтра, това е културно.

# 172
Аз разбирам майка й да се свързва с потенциален кандидат, ако дъщерята е невинна 18-годишна ученичка и трябва да стане ясно какъв е този, дето я задиря на мегдана. Но на 23-24 годишна омъжена жена с професия и дете, майка й да преговаря с кандидати - това реалистично ли ви се вижда?
Да, тя майката замества мармота, който завива шоколад.

Майката явно се познава с него отдавна. Може да е наясно, че дъщеря и не е щастлива, но да е притеснена от евентуален развод заради внучката и благоденствието и. Все пак има намесено дете. Ако е разбрала, че авторът обмисля събиране, деца с дъщеря и може да иска да си изясни ситуацията.

# 173
  • София
Какви любовни трепети от два месеца чат и кафенца.
Пуберитет на макс из пролетариата.

# 174
Дикпик е снимка на пенис.
ох, благодаря за информацията. Аз принципно се записах за да следя развоя на темата, но никога не е късно да се образовам. 😅

# 175
Късно си се записала, очаквай скоро заключена по молба на автора или на Не се сърди, човече ще ѝ писне😁
Иначе и аз се записах, де😅

# 176
Динчо изби рибата тотално. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 177
  • Paris, France
Той беше писал, че много страст и виждания имало, затова си помислих, че е подпечатано със секс. Едно време такава беше страстта, сега може би си пращат сърчица и дикпикс и това е страст... Остарях.

Аз май съм още по-стара, щото чак след два прочита зацепих какво е дикпикс Grinning

А аз изобщо не зацепих, та продължих да чета и разбрах какво е от поста на Янтра. Склерозата вече ме е разяла явно. Много съм назад с материала 😇. Изписано на латиница бих го разбрала.

# 178
  • Пловдив
Абе вие все едно от Марс падате, всичките. От края на 90-тте в големите масови онлайн сборища винаги е имало... да ги наречем мъже.... някакви същества с членове, които си умират да изпащат снимки на жалките си израстъци. Обикновено възбудени. С идеята, че като го видиш, и ще решиш, че собственика е красота неземна и ще искаш да правиш секс с него. Много секс. А то .... са едни малки, жалки, електронни ексхибиционисти.

Аз съм получила и без да го искам видяла над стотина израстъка. Не съм била привлечена от нито един. Та за мен тактиката не работи, ама съществата продължават да пращат пишки. Необяснимо защо.

# 179
Само да кажа, че ако получите дикпик от приятел във фейсбук, може човекът изобщо да не подозира за това. Мой колега около 60-те здраво се беше газирал, защото пишман хакер от неговия месинджър пратил "мила картинка" на племенницата му.

Общи условия

Активация на акаунт