🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LVII 🎬

• 54 276
  • 764
  •   1
Отговори
# 165
Къщата с балоните е от анимацията Up.

# 166
Къщата с балоните също е на Дисни - Високо в небето.
А филмът с Адам Сандлър е Сватбеният певец.

Тия жени зад певеца, да не са от филма 27 рокли?
Също видях жабока от Принцесата и жабока и Лейди и Скитника от едноименния филм на Дисни.
Тези дето се женят да не са от 4 сватби и едно погребение? Гадая...

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 23:14 от pppqqq

# 167
  • addicted
Двамата мъже на преден план - Планината Броукбек?

# 168
За жабока забравих.

Жената в жълтата рокля и двойката до нея са ми ужасно познати, но не мога да се сетя. Също и бялото куче до Скитника и Лейди.

Динята ми напомня на боя за последната диня в Ледена епоха. Водолазните очила - на Търсенето на Немо. Крилата до далечната розова маса и чифтът странни неща до тях - на Изкуствен интелект. Но може само крилата да са от Ромео и Жулиета с ДиКаприо.

# 169
  • София
Има и един ананас - Pineapple express

# 170
На масата има бележка с надпис "Послепис: обичам те".
А нещата на земята наистина са от Ромео и Жулиета - крила и част от рицарска броня (това, дето се носи на ръцете).
А Джулия Робъртс, освен, че е в роклята от Хубава жена, маха булката от тортата, което препраща към Булката беглец, може би.
Двамата (мъж и жена в шлифери), зад Одри Хепбърн, да не са от Казабланка? Гледала съм го, но много отдавна...

# 171
Точно - двойката са Казабланка, а жената с жълтата рокля е от Как да изгубиш гаджето и за 10 дни. Имаше една любовна папрат там.
Някой спомена червеният тефтер - за мен е Дневникът на Бриджит Джоунс, защото пише diary.
Така и не се сетих за античната сграда на заден план.

# 172
  • София
Прилича на музей - Нощ в музея?

Също има и една вана с нещо червено вътре - Американски прелести? (много известна сцена с розови листенца във ваната)

# 173
  • София
Като стана въпрос за анимации, знаете на мен са ми слабост и не пропускам просто, било сериал или пълнометражен. Имам почти пълния каталог на Дисни + всичко най-добро от останалите компании.

Та, най, най, най-любимите ми анимации (гледал съм ги много пъти, особено преди години) са: Малката русалка (твърдо на 1 място), Красавицата и звяра и Лейди и Скитника.
А най, най-любимите ми герои са Ариел и Бел.

# 174
За мен top of the top при анимациите е Цар лъв '94 и после всичко останало. Но е факт, че навремето всички анимации бяха в пъти по-хубави от това, което е днес на пазара. Всичко гледах с кеф покрай децата.

# 175
На мен от класическите анимации на Дисни любими са ми Малката русалка и Аладин (не само заради сюжета, но според мен имат и най-добрата музика).

Не харесвам игралния Аладин и нямам намерение да погледна и с едно око игралната версия на русалката.

# 176
Снощи се насладих на новия филм с Леонардо ди Каприо don’t look up -чудесен и адски актуален,препоръчвам👍.

# 177
  • addicted
А Джулия Робъртс, освен, че е в роклята от Хубава жена, маха булката от тортата, което препраща към Булката беглец, може би.
Мне, по подобен начин изглежда постера на Сватбата на най-добрия ми приятел, по-скоро е той.

Скрит текст:

# 178
А може филмите да са 2 - Хубава жена и Сватбата на най-добрият ми приятел. Червената рокля е емблематична, залагам на Хубава жена първо

# 179
  • София
Аз винаги съм харесвал Ана повече от Елза. И двете ги харесвам де, но просто Ана ми е любимка, а и гифчетата с нея са номер 1, хаха. Иначе е нормално малките момиченца да харесват повече Елза. Кралица, бляскаво облечена, руса коса и разбира се най-големия коз - магийките. 🙂 Втория филм все пак приключи хубаво и как да кажа като истински финал на историята, та дано няма повече продължения, да не се олеят и там.

Общи условия

Активация на акаунт