🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LVII 🎬

• 54 308
  • 764
  •   1
Отговори
# 255
Някой в темата беше препоръчал The unforgivable със Сандра Бълок. Още един глас и от мен!

# 256
  • София
Изгледах и аз ловците. Не ми хареса, а и заради този сериал Stranger Things имам чувството, че ще гледам Финн Уолфхард във всяка следваща продукция от този жанр. Писна ми Grinning

# 257
Извинете глупавия ми въпрос, но къде и кога ще пуснат Спенсър? Уж е дадена дата на премиера 7.01, а го няма в програмите.

# 258
  • София
Извинете глупавия ми въпрос, но къде и кога ще пуснат Спенсър? Уж е дадена дата на премиера 7.01, а го няма в програмите.

Гледах го и определено не ми хареса, ама никак не ми хареса.

# 259
Спенсър го има във филмисуб. Отделих му десетина минути и ме загуби.

# 260
Препоръчвам "Ребека". Невероятна Кристин Скот Томас. Няма лош филм с тая жена!
https://m.imdb.com/title/tt2235695/

# 261
Познайте какво се е появило в Замунда (и като познаете, го изтеглете бързо, защото ще изчезне) Simple Smile

# 262
Кажете, може да не го теглим и пак да го намерим Simple Smile

Аз от години не свалям вече филми.

# 263
Дълго чаканият Спайдърмен Smiley

# 264
Ааа, аз това го мисля за кино след сесията Grinning

# 265
Аз не мога да влизам в молове все още (не ми пречи) Wink

# 266
Е... Аз съм кифла и без мол и кино не мога Simple Smile

# 267
На мен Интернет и хипермаркетите ми удовлетворяват нуждите.

# 268
Ето ме пак с последните филми, които гледах.  Relieved

Endangered Species — става за едно гледане. Сюжета е клише, а самите животни страшно много си личи, че не са истински, а добавени с обработка. Плюс няколко доста нелепи момента.

A Mouthful of Air — много тежък филм, но мен ме докосна. Наистина показва през какво минават хората страдащи от депресия и тревожност всекидневно и колко трудно е не само за тях, но и за близките им. Накрая си поплаках, не ми се искаше да свърши по този начин, но за жалост така се случва доста често.

Hive — препоръчвам с две ръце!!! Много хубав и показателен филм, а и е по действителна история. Жена, загубила мъжа си, се опитва да си намери работа и да бъде равна в един строго патриархален свят. Действието се развива в Косово.

# 269
  • софия
A Mouthful of Air -тежък,но много реалистичен филм.Аз също препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт