🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LVII 🎬

• 54 231
  • 764
  •   1
Отговори
# 465
Ох, знам, че съм мрънкало, ама само на мен ли ми се вижда някак неуместно след филми с 'най-великите битки' по книги, да започват да филмират предисториите и да правят битките още по-мащабни? Не мога да се отърся от тази мисъл, докато гледам Фантастичните животни или Хобит.

# 466
Хобит е адски досаден! Всъщност, първият беше ок, но след това толкова го пресолиха, че не ставаше за нищо.

# 467
  • София
Историята и взаимоотношенията между героите направи Властелинът на пръстените толкова успешен. Разбира се, битките, пейзажите и всичко останало също, но не и основното. CGI образите бяха много добри, но те бяха второстепенни в цялата трилогия.
Всеки знае елфите как са описвани от Толкин. Тук въобще няма да видим подобно нещо. Няма как да съдим от този тийзър, но дано не е поредната холивудска фантасмагория, която бълват на конвейер. Точно с Толкин нямат право да се ебават. Хобитът ще ни се стори абсолютна класика.

# 468
Само на мен ли младите Елронд и Галадриел ми изглеждат грозновати?

# 469
  • София
Прилича на тийн поредицата на MTV - Хрониките на Шанара.

# 470
Само на мен ли младите Елронд и Галадриел ми изглеждат грозновати?
Елронд първоначално даже не го забелязах. И двамата ми изглеждат като реднеци.

# 471
Гледам трейлъра и плача.

# 472
  • В царството на игрите:)
Снощи ходих на "Петя за моята Петя". Трудно ми е да изкажа категорично мнение. Да кажем, че не съжалявам, че го гледах и поне имам удовлетворението, че съм подкрепила българското кино, но имах усещането, че филмът е правен набързо и някак си недоправен ми се стори. Образът на главната героиня ми се стори много претупан и незадълбочен, а друго като, че ли се търсеше... Вярно е, че темата не е много благодатна и лесна и паралел между онова и това време не се прави лесно, така, че да се схване от всички, но /ще използвам недолюбван от мен израз Simple Smile / нещо не ми достигна Simple Smile Иначе младите хора във филма играха учудващо добре и за първи път не се дразних от нескопосана игра. Споделих, но не знам дали категорично да препоръчам Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 16:08 от milmich

# 473
Тя Петя Дубарова е била някъде на 16 години... На тези години човек не е сложен и задълбочен...

# 474
  • Русе
Тя Петя Дубарова е била някъде на 16 години... На тези години човек не е сложен и задълбочен...
  Сравнявайки творчеството на Петя Дубарова и писанията на много от пишещите във форума,Петя  е била доста по-сложна и задълбочена от по-голяма част от така наречените зрели индивиди

# 475
Исках да кажа,че причината Петя да се самоубие не е основно в нейната сложна и дълбоко-поетична личност,а някъде у някои нейни уж близки хора... И филмът трябва някак си да подчертае този аспект,но без да прави значими тези "близки" хора...

# 476
# 477
Не видях някой друг да е видял, ама младият Елронд и младият Нед Старк се оказаха едно и също лице - филмография.

# 478
Шон Бийн като млад изглеждаше МНОГО по-добре...

# 479
  • В Космоса
Много ми хареса Noche de fuego https://filmisub.com/filmi/57153-noche-de-fuego-noschta-na-ognya-2021.html. Нямам коментар. Само гледах, гледах...

Общи условия

Активация на акаунт