🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LVII 🎬

• 54 274
  • 764
  •   1
Отговори
# 180
Имаше някаква фен теория, че Елза ще се окаже роднина с хора, владеещи другите три сезона. Според мен е тъпо, но като знам на какво дередже са Дисни в момента, няма да се очудя, ако направят такъв филм.

# 181
  • Галифрей
Аз предлагам да не правят повече части на Фрозен. Ако толкова искат да направят за Снежната кралица нека да е по приказката тогава съм с две ръце да.
Преди няколко дни гледах Енканто, бахти  скуката очаквах  да е по-приключенски. Разачорава ме.

# 182
Не съм изненадана; тези дни мислех да го тегля от Замунда, преди това изгледах няколко клипчета, не ме заинтригува въобще и се отказах.
А трейлърът беше много шарен и красив.

# 183
  • Галифрей
Въобще целият филм е дразнещ, особено бабата. Разбирам,че животът й на младини не беше лесен и тн. но това не означава,че трябва да бъде к**ка с внучката си. Едиственото хубово  на филмът са пейзажите и цветовете.
Явно доста пари и труд са хвърлили,но не се получило.
За мен най-добрият Дисни филм тази година е  “Лятното приключение на Лука” Гледах го няколко пъти и ми станага много любим.  Музиката е прелест, пренася ме в 50/60 години лятото в Италия. Много ми хареса как са нарисували водата и камъчетата сякаш са истиски. ❤

# 184
  • София
Какво чакам най-много през 2022 г. Simple Smile

# 185
  • с трима мъже :)

Още две коледни филмчета отметнати:

Съдбовна Коледа (Time for Us to Come Home for Christmas) (2020)

Хахааа ... в замунда има 3 филма, но не и този. Исках да го дръпна.
Виж само какво намерих в замунда Simple Smile - търси там по Come Home for Christmas

Time for them....
time for you....
time for me ...
Simple Smile но не и time for us Simple Smile

# 186
Всъщност, Енканто май се представя доста зле в бокс офиса - явно повечето хора не са го харесали.
От тези филми съм сигурна, че ще гледам само Соник 2, за другите ще чета ревюта и ще преценявам Wink

# 187
Какво чакам най-много през 2022 г. Simple Smile

Много богат списък.

За мен сигурни - Морбиус, Батман, Джурасик, пазителите

Почти сигурни - Стрейндж, Соник (силно ми се струва, че ще разчитат на бомбата на първата част и всъщност ще са страшна минавка), Дъмбълдор. Всъщност и за Джурасик мисля, че ще е минавка, но няма шанс да пропусна динозавър от серията.

Може би - Адам

Другите грам не ме грабват.

Между другото, попаднах на клип с обяснение, че дори да са го смятали за реалистично преди 30-35 год, когато е писан Юрски парк, подобен вид генно инженерство всъщност не е възможен. Бях ужасно разочарована, винаги съм си мислела, че научният напредък може да ни доведе дотам някой ден.

# 188
Гравитацията и атмосферата (съдържанието на кислород във въздуха) са били различни преди 65 000 години - дори да беше възможно да се клонира динозавър от кост (или от комар в кехлибар), щеше да умре много бързо.
Преди някой да е попитал за гравитацията - има теория, че е била малко по-слаба в далечното минало на Земята.

# 189
Проблемът с атмосферата беше решен с избора на вулканичен остров.
Дали ще правят пак маратони с всички филми и за новия Джурасик, нещо чува ли се?

# 190
Проблемът с атмосферата беше решен с избора на вулканичен остров.
Дали ще правят пак маратони с всички филми и за новия Джурасик, нещо чува ли се?

Вече мина, по някоя от БТВ-тата.

Аз си чакам Морбиус и Доктор Стрейндж, другите не особено.

# 191
  • с трима мъже :)
Препоръчайте, моля ви, малко хубави, стойностни филми ... не е задължително да са от последните 5-6-7 години. Може да са отпреди 20 години, но да са хубави. Много ми се гледа някакъв ударен филм, добър.

# 192
  • Галифрей
Добре, гледах отново “ Докато ти спеше” не го бях гледала от години случайно го намерих и перфектен  по това време на годината ❤ Много е хубав.

# 193
GalaBG трябва ли да са драми? Аз също си търся (и понякога намирам) по-смислени филми от последните 10 години, но в по-лек жанр. Ако харесваш филми за космоса, Интерстелар и Ад астра (този само съм го почнала), са сериозни и хубави. На научна тематика - Изследването на света (тук има и малко пътешествия), Човекът, който познаваше безкрайността, Професорът и неговото любимо уравнение (японски). Комедии - Наградите Дарвин, Добре дошли на юг (много сладка италианска комедия), Love is all you need - датска романтична комедия с Пиърс Броснан. Другия начин за намиране на сериозни филми е да хванеш оскарите от последните години. На мен обаче рядко са ми по вкуса, твърде много ми идва драмата. Все пак, харесах Ла ла ленд и Имало едно време в Холивуд.  
Сега и аз ще следя за други предложения Simple Smile

Едитвам се с още един филм, азиатски. Много силен, да компенсирам комедиийките от по-горе, които май не бяха много уместни.

https://www.google.com/search?gs_ssp=eJzj4tTP1TdIqbBIzzJg9OLJKS0 … bile&ie=UTF-8

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 09:51 от Giada

# 194
Ад астра не е хубав филм (поне според мен), а и не беше особено успешен.

Общи условия

Активация на акаунт