🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LVII 🎬

• 54 267
  • 764
  •   1
Отговори
# 195
Ад астра не е хубав филм (поне според мен), а и не беше особено успешен.

Първите 15 минути ми хванаха вниманието, но децата не ме оставиха да го догледам. Все пак ще му дам шанс някой ден, но благодаря за мнението. Ще имам предвид да не очаквам много.

# 196
Ад Астра и на мен не ми допадна. Създава впечатление на дълбок филм заради главната идея и камерния , но подбран актьорски състав. Всъщност е доста кух.
Moon и Exam виж.
Всъщност какво разбираш под дълбок филм, защото за мен дълбок филм е такъв, който добре представя емоциите на човека. Повечето хора обаче под дълбок разбират нещо супер драматично с много болести, смърт, рев и сополи, което мен честно казано ме вбесява като сюжет.

# 197
A Moment to Remember- силно препоръчвам.

# 198
Гледам този филм: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Very_Excellent_Mr._Dundee
Вече съм към края и е много скучен и досаден, не препоръчвам. В този случай ниските рейтинги отговарят на истината.
Не знам за какво му е било на Пол Хоган да участва.
На мен той още в Дънди Крокодила ми изглежда на около 55, така че във филма направо младее...

П.п. Финалът е щастлив, но това не променя фактът, че филмът е досаден.

Тези дни изгледах и анимационният Гринч, който ми хареса и няколко тъпи филма с Бъд Спенсър и Терънс Хил, които ми напомнят за детството (гледах ги на касети едно време) и заради това ми харесват (но са ужасни). Чудя се до кога ли ще ги дават.

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 16:06 от pppqqq

# 199
  • с трима мъже :)
За много години, приятели!
Да е успешна, пползотворна, наситена само с хубави събития ... и филми Simple Smile !

Благодаря ви за препоръките. От всичко препоръчано не съм гледала  

A moment to remember
Exam
Moon
Lust, Caution
Професорът и любимото му уравнение
While You Were Sleeping

Теглят се  в момента Simple Smile

# 200
  • София
Събирането на актьорите за 20-годишнината на "Хари Потър" е страхотно. Задължително за гледане. Отдават почит и на починалите от каста!

# 201
Събирането на актьорите за 20-годишнината на "Хари Потър" е страхотно. Задължително за гледане. Отдават почит и на починалите от каста!

А на Дж. К. Роулинг?

# 202
  • София
Това го коментирахме около Викторината. Има 2-3 архивни кадъра от кумова срама Grinning

# 203
# 204
Този е стар и банален вече.
Някой с отзиви за новия Кингсмен?

# 205
  • София
От боксофиса за 2021 извадих филмите, които по памет съм гледал >>>

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
Venom: Let There Be Carnage
Black Widow
F9: The Fast Saga
No Time to Die
A Quiet Place Part II
Free Guy
Jungle Cruise
Godzilla vs. Kong
Dune
Halloween Kills
Cruella
The Conjuring: The Devil Made Me Do It
Candyman
The Suicide Squad
Raya and the Last Dragon
Old
Tom and Jerry
Mortal Kombat
The Matrix Resurrections
Snake Eyes
Escape Room: Tournament of Champions
Wonder Woman 1984
Resident Evil: Welcome to Raccoon City
The Marksman
The Unholy
The Last Duel
Monster Hunter
Red Notice
The Voyeurs

Чакам релийз за: Спайдърмен, Вечните, Ловци на духове

Списъкът на Diavolo ще ме депресира Grinning

# 206
И аз чакам Ловци на духове и Спайдърмен. Не знам, как така изкараха Матрицата, а не качват тях.
Изтеглих си един корейски новогодишен Simple Smile
И пак - този филм, който е над 3 гб тръгва на компютъра ми безпроблемно, а The Silent sea отказва...

# 207
  • Mediterraneo
Аз изгледах Don't Look Uр. Хареса ми. Преди това срещнах доста отрицателни мнения, но за мен филмът е една чудесна сатира на действителността, в която живеем. До последния образ, всичко е брутално пародийно. И кефи.

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 14:43 от Тарталета

# 208
  • София
Матрицата го качиха в интернет платформите на втория ден, след като видяха, че ще е касов провал Grinning

Вчера го изтеглих на ново - 8гб релийз и тръгна без проблем. Да се чудиш кое да дръпнеш вече. За Don't Look Uр и аз срещнах добри отзиви. Мисля да го изтегля.

п.п. В края на филма Меровингий казва, че поредицата от франчайза няма да спре до тук. Това как да се приема Grinning

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 15:53 от Mandalorian

# 209
  • София
Аз харесах The Unforgivable. Сандра Бълок прави много добра роля.

Общи условия

Активация на акаунт