🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LVII 🎬

• 53 726
  • 764
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Една тъжна новина от света на киното. Брус Уилис се оттегля от Холивуд заради ранен стадий на деменция.

# 601
  • UK
Много тъжно, любимец ми е още от дете.
Дано бавно се развива при него болестта. Как не се намери лек за деменция, алцхаймер?

# 602
  • в сърцето на един мъж...
О, колко жалко Sad

# 603
Ее, любим и винаги толкова позитивно изглеждащ. Тъжно :/

# 604
  • Berlin
Една тъжна новина от света на киното. Брус Уилис се оттегля от Холивуд заради ранен стадий на деменция.
Ехх.. 😢

# 605
  • В Космоса
Моят супергерой от детството - истински, не кат сегашните. Heart Blush

Тъжно! Cry

# 606
Така е, а и той не е чак толкова възрастен...

# 607
  • В царството на игрите:)
Моят супергерой от детството - истински, не кат сегашните. Heart Blush
Мдаааа, дето ги имаше само едно време Sad
Оригинали, не реплики Simple Smile

# 608
  • Sofia
Специално потърсих темата, за да споделя следното: Не харесвам Уил Смит, не харесвам сестри Уилямс. Попаднах случайно на King Richard (HBO) и не можах да откъсна поглед. Страхотен Уил Смит, страхотен!

# 609
И аз много харесах филма.

# 610
  • София
Много жалко това за Брус Уилис. Ето защо напоследък се снимаше в толкова слаби и нискобюджетни еднодневки. Идеята е била да има колкото се може по-малко реплики, които да се налага да запомня.
Дано болестта не се развие и по някакъв начин се спре, макар да знам, че е почти невъзможно.

Тези дни мисля най-накрая да гледам филма за сестрите, аз съм им голям фен между другото и по-специално на Серина.

Ако остане време ще отида да гледам и ''В сърцето на машината'' Много шум се вдигна, а каста е мега звезден (като за родните стандарти е топа на топовете, май само Владо Карамазов липсва от супер звездите) просто. Трейлъра изглежда така все едно гледаме бюджетен американски филм.

Останаха броени дни за гласуване в двете традиционни допитвания!
за филм и малинка на годината

филм
https://www.bg-mamma.com/?topic=1401619

малинка
https://www.bg-mamma.com/?topic=1401622

В понеделник, живот и здраве ще се пуснат финалните теми за гласуване. 🙂

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 12:10 от Diavolo

# 611
  • Sofia
Покрай Уил Смит всъщност забравих да отбележа и играта на момичетата, които играят Винъс и Серина. Кои са те, професионални тенисистки ли са? Много добре е направен филмът, аз съм фен на тениса и много добре са поставени всички тенис сцени.

# 612
Така е, а и той не е чак толкова възрастен...

Да, жалко. Днес навършва 67.

# 613
Покрай Уил Смит всъщност забравих да отбележа и играта на момичетата, които играят Винъс и Серина. Кои са те, професионални тенисистки ли са? Много добре е направен филмът, аз съм фен на тениса и много добре са поставени всички тенис сцени.

Не, не са професионалистки. Не са могли да играят и грам тенис, преди да снимат филма. Тренирали са и са се научили специално.

# 614
  • Sofia
Ехаа, доста са убедителни! Изобщо филмът е изпипан отвсякъде - игра, сходство, перфектно предаване на семейната обстановка. Наистина не очаквах толкова да ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт