Клиники в Истанбул - тема 14

• 57 032
  • 770
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам по колко прогесерона на ден вземате  след трансфер?

# 226
Здравейте, искам да попитам по колко прогесерона на ден вземате  след трансфер?
По колкото е изписано от лекар.

# 227
  • София
Atacama, на мен тази седмица ми предстои първа среща с д-р Тургут. Ориентирах се към него от лична препоръка, както и от изчетеното по темите. Свързах се с кооринаторката Хафизе и с нея комуникираме много добре. Винаги ми отговаря и насочва ако нещо не съм сигурна. Даже не очаквах толкова бързо да се случат нещата... Ще видим ако реша да остана при него дали ще пордължат нещата по същия начин. Имам някакво вътрешно усещане за него и дано да се получи!
Имах идея да посетя и някои от другите клиники, но по стечение на обстоятелствата не успях да се организирам добре и да си напасна програмата.

# 228
Здравей,нашата консултация при д-р Емре Тургут е на 8-ми. Утре пътуваме за Истанбул. Успех 🍀
Atacama, на мен тази седмица ми предстои първа среща с д-р Тургут. Ориентирах се към него от лична препоръка, както и от изчетеното по темите. Свързах се с кооринаторката Хафизе и с нея комуникираме много добре. Винаги ми отговаря и насочва ако нещо не съм сигурна. Даже не очаквах толкова бързо да се случат нещата... Ще видим ако реша да остана при него дали ще пордължат нещата по същия начин. Имам някакво вътрешно усещане за него и дано да се получи!
Имах идея да посетя и някои от другите клиники, но по стечение на обстоятелствата не успях да се организирам добре и да си напасна програмата.

# 229
  • София
ddd29, благодаря. Много късмет и за Вас!!! Relaxed

# 230
Ей супер, късмет девойки 🙏🤗

Ние сега сме в чуденка как да процедираме, но най-вероятно Януари пак ще пробваме с още една стимулация при д-р Тургут.. колкото и да исках да не се стига до там.. ама каквото такова!

# 231
[video][/video] И ние Януари ще правим стимулация при др. Тургут, живот и здраве. Трябваше Ноеври, но в първият ден на цикъла реших преди да заминем за всеки случай да направим по един тест за ковид. Ей тия две черти не съм мечтала да ги видя. Но сега нова година,  нов късмет.

# 232
Успех момичета 😊🤞🏼🍀

# 233
Момичета, дали има някоя Пр○гестер○н ампули, ще се радвам да ми пише.

# 234
Значи дано да се засечем 😎

# 235
Здравейте, извинявайте че нахлувам в във вашата тема така. Търся си лекарства от Турция, ако някой може да ми съдейства, ще съм му много благодарна. Благодаря

# 236
Значи дано да се засечем 😎
Дано. Ние би трябвало около 10 Януари да стартираме.

# 237
Здравейте момичета. От 2015 г. Ходим по мъките за детенце. Няма да влизам в подробности за да не спамя темата. Решихме да се преместим с мъжът ми в Мемориал Турция. Но може ли да ви помоля да ми разкажете как се записва час и как се случват нещата с превода. Писах на една от кординаторките на болницата по вайбър,но все още нямам отговор.

# 238
отговарят бавничко,но записването е лесно пишете им,че искате да се приместите при тях и те ще ви се обадят.Номерата ги има на 1страница.
За езиковата бариера не се притеснявайте,те ще са с вас по време на прегледите.Не заплащате нищо допълнително за преводачка.Ще ви пратят един списък с изследвания,които да направите в България,а за спермограмата държат да е при тях. : ) звъннкайте им по vyber,малко е нахално ама много бавно отговарят.Свържите ли с тях няма да чакате месеци за прием спокойно.Успех

# 239
Здравейте момичета. От 2015 г. Ходим по мъките за детенце. Няма да влизам в подробности за да не спамя темата. Решихме да се преместим с мъжът ми в Мемориал Турция. Но може ли да ви помоля да ми разкажете как се записва час и как се случват нещата с превода. Писах на една от кординаторките на болницата по вайбър,но все още нямам отговор.
Здравейте.
И ние избрахме Мемориал, използвахме услугите на МедикалКараджа и сме много доволни. Никога не сме имали проблем с комуникацията. Разбира се може и директно да се свържите с тях както е казала дамата по-горе.
Успех 🍀

Общи условия

Активация на акаунт