90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIІ

• 26 973
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Тези пижами с пуйките да не са ги раздавали безплатно от предаването? Joy

# 181
Предполагам са , заради Денят на благодарността, който беше вчера .

# 182
Е да, вчера беше Thanksgiving Day,  колко от вас приготвиха пуйка, признайте си?

# 183
И според мен Лана лъже здраво за годините. Но пък аз се изненадах и че Ваня от Фермата е на 29, на мен ми прилича на 35+.

# 184
На мен и тези от Игри на волята, които уж са на по около 20, ми изглеждат на около 30🥴

# 185
От ТЛС няма как да не знаят истинската възраст на участниците, защото им взимат данните. Ако сключват договор и получават хонорар, със сигурност им записват данните от личните документи.

# 186
  • София
От ТЛС няма как да не знаят истинската възраст на участниците, защото им взимат данните. Ако сключват договор и получават хонорар, със сигурност им записват данните от личните документи.
Не, ТЛС сключва договори само с американците и им плаща хонорари само на тях. Имало е разправии за това, че американецът изхарчва всичко за себе си.

# 187
На мен и тези от Игри на волята, които уж са на по около 20, ми изглеждат на около 30🥴
Скрит текст:
Паулина, дето се обиждаше с Мани на тема възраст, изглежда колкото нея - на 35, а е с десет години по-млада. То не е само от външен вид - поведението й е лелинско.

Преди няколко дни пуснах една кратка статия в блога, но едва ли ще е интересна за някого от темата - тези неща сме ги обсъждали: https://90dnidosvatbata.wordpress.com/2021/11/24/%d0%ba%d1%80%d0 … lKU5xA-z-F4hdrg1w

Джови е заплашил със съд всеки, който обвинява него и Яра в измама. Излага се; естествено, че нещата които продават са от Алиекспрес, не знам как не го е срам да отрича! Но, американците са богати, нека си купуват на десеторна цена, щом смятат, че Яра лично произвежда козметика или има ателие в което се шият дрехи специално за нея (сигурно и рисува моделите саморъчно Joy)...
Впрочем, магазинът на Яра ми напомни за този на Мегз - той не оцеля дълго, сигурно защото у нас хората са по-недоверчиви.

# 188
  • Швейцария
Забелязахте ли , че Никол (на Азан) по нагоре на снимката с малката изглежда точно квадратна в лицето? Само брадичката пречи на перфектния квадрат.

# 189
  • София
За жалост Никол е превърнала дъщеря си в свое копие или с други думи в кюфте. Момиченцето е много сладко, но явно навиците на майката се прехвърлят и на дъщерята. Азан многократно обръщаш внимание на Никол, че трябва да внимава с килограмите, но мисля, че тя 3два ли ще се вземе в ръце. Дано и детенцето не стане като топчица

# 190
Дано, ама на дали. Няма как тя да тъпче бургери, а детето да е на карфиол. Мей започва да прилича на нея.

# 191
Малко снимки:
Никол (сестрата на Педро) на разходка:

Майк и Азиза от първи сезон - детето им вече е доста пораснало:

Акини и Ани продължават да са приятелки:

Това би трябвало да е снимка на Дейвид (Тоборовски - мъжа на Ани) от гимназията:

И снимка на Моли Хопкинс от ученическите години:

Ерика с нова прическа:

А Стефани пак налита на жени, сигурно е зарязала ютубъра. Новата й приятелка прилича на Ерика:

Марая на Том и Лариса са се запознали и явно се харесват:

# 192
# 193
Мерси на Петя и Доли за хубавите снимки. Ерика е красива, но с тая обеца на носа... направо отблъсква.  Двете малки чиуауа са много по-готини от Наталия, хахаха. Майк леко е наддал... Grinning  А Никол (доминиканката) е голяма к**ветина, пълна отврат.

# 194
Натали да си беше взела плъха, вместо да го зареже при Майк. Той беше пуснал видео с него преди около месец, понеже феновете са го питали дали котката Фиона го е изяла. Жив е.

Допълвам: спойлер за Джени и Сумит
Скрит текст:
Джени е ослепителна булка:

Сумит е още по-ослепителен - ще го видите във видетото Joy
https://www.facebook.com/watch/?v=887835831935882

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 19:07 от pppqqq

Общи условия

Активация на акаунт