Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява информацията за децата и бременността в началото на публикацията?
Какви са мненията на участниците относно термините за бременност и пола на бебетата?
Каква информация се споделя относно болничните и обезщетенията за бременност и раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява информацията за децата и бременността в началото на публикацията?
-
Какви са мненията на участниците относно термините за бременност и пола на бебетата?
-
Каква информация се споделя относно болничните и обезщетенията за бременност и раждане?
-
Какви са мненията на участниците относно предстоящото раждане и подготовката за него?
-
Какви са мненията за кърпичките на Bebo и подобни продукти?

/ и после да купим голямо легло. Затова матракът е и 120х60. Разбира се това са само желания и размисли засега, надявам се и да се осъществят.
. Утре наú-после влизам в 37.седмица и както споменах едва от този момент биха ме приели в болницата, та ми е супер тегаво тези дни да добутам до утре
. Дали от напрежение или не, преди малко пак имах контракции, за момента се спряха обаче. Може да звучи глупаво, но понеже ми е за пръв път наистина не знам болките тип менструални + в кръста дали са контракции, но така ги определям, защото са за кратко и регулярни (в моя случаи, през 20 мин). Ако греша, някоя по-опитна мама да ме поправи / успокои 
, и е прозрачно точно като води, та в 20.седмица като ми потече по краката, си бях изкарала акълът...та, не се знае, но наú-добре да се консултира момичето, което беше писало. Успех!

Последните дни така ме е ударило на настроения... но май си е нормално: хормони+актуалната ситуация.
Аз вече не вярвам да родя в 39та седмица, тя утре и свършва...но ъова е положението. Ще се чака.