За бебета и деца от 0+месеца- Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 98

• 25 627
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
Забелязали ли сте, бебоците да имат запек, като минат на АМ 3-ка?🤔

# 661
Здравейте, как се въвеждат белтъка и прясното мляко? Понеже за жълтъка са едни схеми и едно чудо...
Или просто давам няколко дни по малко и ако няма реакция значи продължавам смело?

# 662
Забелязали ли сте, бебоците да имат запек, като минат на АМ 3-ка?🤔
Не, при нас няма промяна. На АМ 3-ка са от около 2 седмици.

# 663
Много съм притеснена. Както писах преди няколко дена, малкия беше с висока Т. Трая два дена и спря, днес изби обрив. Откакто спря Т обаче, ила огромна промяна в поведението му. Крещи, плаче по цял ден, удря ни, не е същото дете. Не знам дали има нещо общо с температурата, много съм притеснена. От вчера сутринра св събуди друг човек детето.

# 664
Тони, мен педиатърката всеки път ме предупреждава, че когато спадне високата Т, може да избие обрив. За другото не мога да дам съвет, да не би да го сърби и затова да е раздразнителен..

# 665
Неприятно.Не знам и аз от какво може да е, дано му мине бързо!
За зъбчето така по описание разбирам,че е отпред бялото, според мен прозира зъбчето, но още се кани да избива.При дъщеря ми така прозираха доста и всичко (венците) бе яко набъбнало към началото на зъбоникненето, то и затова на порции и бързо изкара доста зъби.Беше яко плюнчене и дъвчене на играчки и др неща, някои чесалки харесваше, но като цяло обичаше тя да измисля играчки, с които да си чеше венците.

# 666
  • Пловдив
Много съм притеснена. Както писах преди няколко дена, малкия беше с висока Т. Трая два дена и спря, днес изби обрив. Откакто спря Т обаче, ила огромна промяна в поведението му. Крещи, плаче по цял ден, удря ни, не е същото дете. Не знам дали има нещо общо с температурата, много съм притеснена. От вчера сутринра св събуди друг човек детето.

Чувала съм, че Розеола протича така - няколко дни температура и след това обрив.

# 667
Относно запичането, пюре от сини сливи разредено с малко топла водичка. Храненията през деня да не съдържат запичащи продукти.

# 668
Също тиква, а и това, което хапвате вие като кърмеща също е важно.

# 669
Както са казали малко по -нагоре пюре от сини сливи. Пюре от круши също върши чудесна работа.

# 670

Чувала съм, че Розеола протича така - няколко дни температура и след това обрив.
И това е имала ....по гърдичките,корема отпред казаха нищо да не давам,сами си минаха 🙂

# 671
  • Пловдив
Прясно мляко вкарах като сутляш.

# 672
Ако преминете на АМ,не е фатално….. 🙂 педиатъра Ви е препоръчал лечебно мляко,а вие искате да го смените,защото “иска да спрете да кърмите”. Решението и детето са изцяло ваши,но ако съм на Ваше място,не бих се замислила. Аз ако имам запек или се изхождам на 2-3дни,не искам да си представям какви са болките,какво остава за това малко хайванче. Не ви критикувам,питате,аз изразявам мнение. 🙂
Има ли заместени хранения? Ако намалите количеството твърда храна, подобрява ли се? Вземете си направление за гастроентеролог, не е хубаво запека да се неглижира, защото става хроничен.

На закуска, обяд и следобедна закуска хапва твърда храна, през останалото време за приспиване суче, също и през нощта.
Благодаря момичета, ще вземем направление за гастроентеролог, дано се оправят нещата скоро!

# 673
Не е гаранция,че млякото ще помогне,че да спре да кърми поради тази причина.

# 674
Не мисля,че би попречило да опита.
Не е гаранция,че млякото ще помогне,че да спре да кърми поради тази причина.

Общи условия

Активация на акаунт