🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 6 - и по света

• 29 073
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Защо решихте, че Миро е бил пиян, надрусан и за това не се е появил като Носорогът? Що за глупост? То по тази логика трябваше и Лорчето да я пуснат на запис. Между другото.. Голяма излагация, никаква представа къде се намира, чакаше с протегната ръка да вземе бутилката. А, накрая, очавадно беше, че е на плейбек и като започна да пее, ми остави едно усещане за Ейми Уайнхаус.

# 361
Ох, мислих, че само на мен ми се е сторила неадекватна(пияна) още от мига, в който излезе на сцената.

# 362
На мен пък друго ми е интересно,бизнесите на Халваджан.Тук разбирам за кучешки магазин и хотел.Къде са магазинът и хотела,имена?

Магазините за животни са под бранда PetMall, a семейният хотел е Марагидик. Сега, новият им проект е с веригата кафета, като първото Late е в Парадайз. Знаят как да правят пари, за което им се радвам. Големите пари се правят и с големи инвестиции, съответно.
Да очевидно знаят как се правят пари,но в случая просто влагат изкараните досега пари.Нямах представа,че имат и др.бизнеси освен шоу и чат-пат смотан сериал.Интересно ми е как избират следващият бизнес проект,с който се заемат.Като например магазините за животни.Оказва се,че и хотела не е отскоро.Намерих лоши отзиви от преди доста години.Интересно,шефа бил там,а се покрил.
https://ivkata.wordpress.com/2012/09/08/не-ходете-в-семеен-хотел-мара-гидик/
Магърдич е разказвал,когато не са имали никакви пари,как е започнал.Това е интересно,но и не се знае дали точно така е било.Wink Взел кафемашини 2ра ръка от Италия без да ги плаща,хм,ей така на доверие.Тук ги продал на адски високи цени и така тръгнали нещата.

# 363
  • Испания
Това се знае от години.

# 364
Ааа, четох назад за Марта и гаджето ѝ, което спяло. Та кой е тоз човек ?

# 365
  • София
Владо Пенев е гадже на Марта.

# 366
Е как ще ги говори тия неща пред него тогава 😮 Или те го пазят в тайна.

В миналата седмица ми беше логично отпадането на Лора, беше отдавна разкрита. Но за тази все още не съм сигурна кпй биха премахнали.

# 367
Мисля, че тази седмица ще отпадне или Камъка или Носорога. Някак не вярвам в зрителския вот.
На финала три маски ли участват?

# 368
Мисля, че тази седмица ще отпадне или Камъка или Носорога. Някак не вярвам в зрителския вот.
На финала три маски ли участват?

Аз залагам на Гъбарко тази седмица да си ходи Simple Smile

# 369
Водещите споменаха, че финалът е след три седмици, т.е. три маски ще са там, както беше миналата година.

# 370
От тази седмица според мен ще започне да става интересно и да се разкриват най-интересните маски. Поне тези, които останаха са най-мистериозни и нямаме на 100% сигурност кой се крие под тях, а само предположения. Носорога прави изключение, за него вече се знае, че е Миро, но се надявам да не отпадне той тази седмица, страшно много го харесвам и искам още да продължи. За мен тази седмица трябва да си ходи Госпожицата, която отначало не харесвам особено. Финалната тройка за мен трябва да е съставена от Гъбарко, Носорога и Самурая. Камъкът също искам да си ходи. Тако че ако тази седмица не си тръгне Миро носорога (дано да не), то тогава ще е изненада кой ще изкочи от под която и да е от останалите маски.

# 371
Досега панелът винаги разпознава редовните маски. Имаше изненади само под гост - маските. Прилепът не беше разпознат от панела, но беше разпознат от зрителите и съответно нямаше изненада. Дано да ни изненадат с някоя от редовните маски. Аз си мисля, че Гъбарко ще е най - голямата изненада.

# 372
Надявам се изненадата да е при Носорога и да не е Миро (не за друго, а защото всички очакват и мислят, че е той, лично аз все още имам известни съмнения).
За Гъбарко предположението ми е Крисия, но не съм на 100 % сигурна. По-интересно ми е дали все пак няма да е Сантра Госпожицата, маската не ми харесва, изпълнителят - в някои епизоди да, в други -не. Искам на финала Камъка и Самурая, защото са ми любопитни, но тази година няма кой да ми хареса така, както миналата година Баба Яга.

# 373
Досега панелът винаги разпознава редовните маски.

Калин Вельов си беше изненада отвсякъде, но много бързо му биха шута. Отделно не ми харесва да карат участниците да показват най-уличаващите ги предметни улики като при Бойка и Рени, защото веднага ще се сети човек. Примерно миналата година кой разпозна Георги Низамов преди да донесе слънчевите си очила? А колкото до изненадите - нима миналата година Боби Турбото не беше разпознат рано?

# 374
Оптимистично ми се иска да се настроя за приятна изненада с интересен и неочакван (но не безизвестен) участник, защото последния път едвам изтърпях скучните реплики на водещите, а и изпълненията не бяха впечатляващи (освен Самурая, който внесе малко живец) и към края направо едва не заспах. Ако е така и занапред, ще гледам на запис само участниците. Този сезон досега приятно ме изненадаха Лейди Би и госта Мишо Дюзев.

Общи условия

Активация на акаунт