🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 6 - и по света

• 29 080
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Спрягането на Алекс Георгиев ми е като Вирджиния Събева. Алекс Раева трета година я бута под някоя маска. То хубаво- много талантлива е и феновете на х фактор я знаем. Но мнозина не са я чували дори, че е участвала.
С Алекс Георгиев е същата бира.

# 331
Единственото което се вижда от човека в маската на гъбката са едни много слаби и фини крачета и това изключва Къци и въобще мъж участник. Но по принцип би могло да поканят за гост маска някой от редовните маски - и от отпадналите, и от оцелелите. Няма регламент, който да го забранява.

# 332
  • Sofia
Според последните улики ми изглежда много вероятно Гъбарко да е Люси Дяковска - обича предимно женска компания, една от трите орисници на четвъртата от квартета, която имаше дете…

# 333
# 334
Нека не развалят хубавото предаване с такива глупости...Това не е шоу за популяризиране на напълно непознати лица.

# 335
  • София
Марица е тъмножълта медия и не бих разчитал да ме информират за каквото и да е.

# 336
Това кой ще спечели формата го въртяха и миналата година, но не познаха. Тази конкуренцията е по-жестока и всеки един от петимата има шанс, докато през изминалите два сезона беше по-ясно.

# 337
Според последните улики ми изглежда много вероятно Гъбарко да е Люси Дяковска - обича предимно женска компания, една от трите орисници на четвъртата от квартета, която имаше дете…
Обаче пеенето изобщо не напомня на Люси

# 338
Ми, екстра ако ще е Самурая победител, само че мисля той ще е следващия изхвърчал.

# 339
На мен пък друго ми е интересно,бизнесите на Халваджан.Тук разбирам за кучешки магазин и хотел.Къде са магазинът и хотела,имена?

# 340
За Самурая стана ясно, че не е печелил формат, което автоматично изключва Славин и Жана. Понеже не мога да отворя клипчето на по-предното му изпълнение, какъв е точният му отговор за форматите? Струва ми се, че стана въпрос или са различни формати, или че е участвал много пъти във формати, а това май не се връзва с Алекс.
Каза че е имал телевизионни изяви, не формати. А той има доста от времето на Гласът. Представи и дебютен албум по всички телевизии/с изключение на Нова/. Но някой беше казвал/не помня кой точно/след Гласът, че договорите с БТВ са за 1 година, после могат да имат изяви по всички медии. Така, че не е изключено да е Алекс , ако е свободен от договори.

# 341
На мен пък друго ми е интересно,бизнесите на Халваджан.Тук разбирам за кучешки магазин и хотел.Къде са магазинът и хотела,имена?

Магазините за животни са под бранда PetMall, a семейният хотел е Марагидик. Сега, новият им проект е с веригата кафета, като първото Late е в Парадайз. Знаят как да правят пари, за което им се радвам. Големите пари се правят и с големи инвестиции, съответно.

# 342
Този Алекс нинамкойси - носи маската и се чудиш кой е. Свали маската - пак се чудиш кой е.
Търсиш в гугъл JoyJoyJoy

# 343
Миналата година така беше и със Златния - свали си маската и сума ти хора се чудят кой е.

# 344
  • Испания

Не е магазин, а 10 магазина. https://petmall.bg/stores

За хотела са ти писали.

Какво ще прави с парите си, е негова работа, но да не съсипва това, което предлага на зрителите. Или се прави като хората, или не се прави.

Общи условия

Активация на акаунт