🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 6 - и по света

• 29 092
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Според мене Миро си е Носорога и наистина не излезе заради Галка, която е Госпожицата. Капките много не ги гледам, но точно събирането на Каризма го помня. Тя се държа нормално (да не повярваш), той обаче пя през зъби. А Лора вярно снощи е била друсана, специално я изгледах Anguished

# 301
Обикновено, нещата са много по-прости. Миро, може и в Горубляне да е бил, но да не е излязъл, за да има някаква мистерия.

Може и нещо да се е случило, друго, да е бил в друг град и да не е рентабилно да се връща. Тези факти, обаче, нас не ни засягат.

Последното и най-невероятно нещо е да е бил под влияние на нещо. Лора, за съжаление, беше .... Тя не трябваше да излиза изобщо и да се показва, камо ли да се опитва да говори ...

# 302
Но тук веднага се започна с обвиненията, че е бил пиян, надрусан и неадекватен.

# 303
  • Sofia
Като показаха нейните улики/снимки и я питаха с какво са свързани тя каза “Трева” 🤣

# 304
Лора доколкото съм я гледала, винаги е била странна. Говори несвързано, натъртено, някак си един вид тежкарски. Явно си е такава. Не знам дали взима наркотици, ако взима, ще е много жалко, но пък успяла е да износи 2 деца, да са й живи и здрави. Все си мисля, че ако човек злоупотребява със субстанции, ще му е трудно да забременее или да износи ама явно при някои не е така.
Снощи определено се държа доста неадекватно, каква в била причината, май само тя си я знае. Направи ми впечатление обаче, че журито мълчеше, а на водещите им стана неудобно. Явно се усетиха и решиха да не я “тормозят” много.
За носорога - големи конспирации тук, голямо нещо. Не се знае каква е била причината да не излезе, щом е имало запис на песента, значи се е знаело предварително че има вероятност и да не се появи. Не е непременно задължително да е бил пиян или надрусан 🙄

# 305
  • Испания

# 306
Дано, някак си, прекроят, Перлата, за да може Азис да го облече и да видим тази маска в пълният й блясък.
За една седмица, едва ли ще успеят, НО ако го направят, ще е топ. Много перли имат да нижат докато стане на Азис......Обаче, ще си заслужава.

# 307
На мен от самото начало костюма на Перлата не ми харесва. Доста кичозен ми се вижда. А снощи забелязах, че на места перлите, особено в областта на ръцете, са започнали много да пожълтяват. Да си го прибира вкъщи Азис и да си го носи щом му харесва.

# 308
Ако Носорогът не е бил студиото поради пътуване, участие или каквато и да е причина, защо на два пъти го приветстваха да излезе на сцената?

За мен това с пътуванията далеч не е оправдание. Смятам, че Магърдич е достатъчно сериозен човек и си обвързва участниците с необходимите договори, така че добре да си правят сметката какви ангажименти поемат и да са на линия за живото предаване. И ако на някого му се налага да отсъства, това се планира предварително, въртят маски, слагат ги в началото, в края на предаването и т.н., докато тук ситуацията беше неочаквана и се чудеха какво да правят.
Не знам записват ли им песните за всеки случай, ако нещо стане, предвид обстановката, но според мен не е изключено това, което някой предположи в темата - изпълнението на Носорога да са го записали по време на рекламите, за да замажат положението.

# 309
Аз си мисля дали Миро не се е обидил от изцепката на Камъка, след която Камъка не беше махнат / отпаднал и затова да е направил панаир и да е отказал да излезе? Уж се прегърнаха, но знае ли човек...

# 310
Абсурд според мен. Все пак не са се изправили един срещу друг вчера, за да не се появи.

# 311
За едното его няма значение дали са се и правили един срещу друг

# 312
Аз имам по-различно предположение. Предполагам, че преди да излязат на сцена, на всички участници се правят бързи антигенни тестове. Ами, ако тестът на Носорога е дал положителен резултат е нормално да не го изкарат на сцена. И до последно наистина не са знаели водещите какво се случва. Едва ли ще ни кажат, какво точно е станало.

# 313
  • Пловдив
Ако Носорогът не е бил студиото поради пътуване, участие или каквато и да е причина, защо на два пъти го приветстваха да излезе на сцената?

Може да са го очаквали, но да са се появили проблеми с транспорта.
Доколкото помня миналата година имахме съмнения за Баба Яга, че пристигна по-късно и в първото излизане беше със заместник. После не бяха успели да включат микрофона и само кимаше.

# 314
  • Испания
Може да са го очаквали, но да са се появили проблеми с транспорта.
Доколкото помня миналата година имахме съмнения за Баба Яга, че пристигна по-късно и в първото излизане беше със заместник. После не бяха успели да включат микрофона и само кимаше.

Което доказа, че пеят на запис - нещо нормално за маските, които носят. Не знам кому е нужно да заблуждава, че пеят на живо.

Общи условия

Активация на акаунт