Случи ми се нещо странно XXV

• 91 587
  • 773
  •   1
Отговори
# 465
Странно е това с телефона. Мой много близък човек почина. С него ползвахме един имейл, главно за работа, на негово име. Аз си имам отделно мои имейли, този беше за работа. След като почина, исках да пратя имейл на сина му за нещо, което нямаше нищо общо с работата. Добре, че ми се обади да ме предупреди да не му го пращам от имейла на баща му, за да не го стресирам. Защото аз точно от него щях да пратя. Той много ми се сърди, че влизам в имейла и Фейсбука на баща му, на мен пък ми е приятно, имам чувството, че така съм близо до него.

# 466
Да, не е приятно, добре, че все пак синът те е помолил. Най-добре повече не казвай, че ползваш акаунтите.,поне докато мине време. Разбирам мотива ти и много хора го правят, но съм против съвместното ползване на акаунти.

# 467
  • Там където
След като почина татко, майка около година ползваше и неговия номер преди да го закрие. Колко пъти съм подскачала, като ми звъни и на екрана пише "Тате" Simple Smile Още по неприятно беше, че заради работата му той общуваше с много хора и някои от тях не знаеха, че е починал и звъняха за да му честитят именни и рожденни дни около година след смъртта.

# 468
Поне са научили, че си е отишъл, иначе не всички могат да са информирани.
Аз съм получавала СМС "Липсваш ми мамо", вероятно е сбъркан номер, но ми стана мъчно, за който го е писал.

# 469
Разглеждах стари снимки от телефона. Единствената корекция на снимката е задраскването на лицето на дъщеря ми. До нея в езерото виждам силует на жена.

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 22:32 от моя милост

# 470
  • Sofia
Силуетът на жената познат ли ви е?

Преди години с апаратите с ленти често се случваше подобно наслагване на снимка върху снимка...

Преди малко гледах епизод на сем.Озбърн и Джак показа една снимка на малко дете играещо си с телефон и се снима,майка му после разгледала снимките и на една видяла починалата му баба/нейната майка/...беше страховит кадър 😱

# 471
С телефон е правена снимката.

# 472
  • Там където
Тази сянка на жена, ако няма някакво техническо обяснение е направо creepy... На мен ми прилича на младо момиче, което си седи и чете книга.

# 473
Преди време обсъждахме нещо подобно. При лентовите фотоапарати се случваше, когато транспорта не работи добре и имаше частично или пълно наслагване на кадри.
При дигиталните също е възможно, но когато се направи целенасочено в raw формат или при пост обработка. Тук... нямам обяснение

# 474
Може да е бил зацапан обектива. Точно на телефона най-много пръси има понякога.

# 475
  • София
1994 година със стария лентов апарат

# 476
  • Deutschland
Тръпки ме побиват, особено от последната снимка.

# 477
  • София
Тръпки ме побиват, особено от последната снимка.

Е, в нея няма нищо свръхестествено, просто са се насложили 2 снимки. Но е много готино

# 478
Няма мистерия в изображението. Оказа се че щерката е ползвала някакво приложение.

# 479
От известно време започнах да гледам една дама и по точно нейни онлайн включвания .Възрастна е ,и винаги твърди ,че  има дяволи сред нас или джинове.Тя е турско говоряща..Преди два дни пусна видео  в стара турска къща.Ужасяващо е.

Общи условия

Активация на акаунт