Случи ми се нещо странно XXV

• 91 613
  • 773
  •   1
Отговори
# 450
Hug
Наистина ли?

# 451
  • Там където
Ох, някъде преди време бях чела, че ако виждаш повтарящи се фигури (дори и само ти да ги виждаш като такива) е знак от ангелите или твоят хранител. Не запомних нищо освен, че ако видиш перо от птица, особено когато си на житейски кръстопът или търсиш отговор на важен въпрос, значело че си на прав път Simple Smile

# 452
Често, от няколко години, забелязвам сърца.
И при мен идват сърца. Моите са даже по-ясни. 😜Някой ме обича? Ме мисли? Интересно какво ли значи.
Скрит текст:
От изпито вече кафе

Както си мия чиниите хвърчи пяна във форма на сърца😄😄😃

# 453
Hug
И аз имам много по-ясно но не съм ги снимала. Но в някои дни са по няколко, после затишие и така.
Ако не бъркам първото, забелязах на един неравен път, покрит с пясък и чакъл, беше валял дъжд и имаше локва във формата на ❤️.
Пяна, пръски, петна капки от какво ли не, дупки по пътя, даже картоф с форма на сърце.
Считам ги за добри сигнали и им се радвам. Колкото повече виждаш, толкова повече виждаш Grinning.

Дано не осъмна в темата за смешките!

# 454
злата мащеха използва магия ,давайки на Снежанка отровна ябълка ,както и др неща които вече не си спомням ,пак чрез способа на магия .
Е ,това не са ли пак действителни неща ,които са се правели , правят и ще се правят и занапред
Даването на отровни ябълки? Satisfied

Да ти предложа да опиташ ябълка, пръскана с опасен пестицид? Или ябълка, отгледана с ГМО технологии в Щатите? Ето ти дефиниция за отровна ябълка!

Не търсете буквализма в живота, дами /и господа, ако се навъртат наоколо/!

П.С. А тия змейове, които се превръщат в много красиви мъже ги знае всеки по-неугледен и необвързан мъж - нали тия същите му "крадат" женското внимание? Не е точно сарказъм, просто ми стана смешно като си представих как всеки необвързан може да каже, че е свалял една девойка и е имал невероятно големи шансове да успее, ама някакъв змей е дошъл и я е отмъкнал под носа му. "Аз съм си готин, ама със змейове не мога да се боря". Практически осмивам самата идея да се оправдаваш със змейове - истински или не!

Иначе ако ви кажа аз колко пъти съм бил на интервюта за работа и някакъв змей е получавал работното място... Нищо, безработните змейове не са безкрайно много! Бъдете уверени, че и вашият ден ще дойде!

Изобщо няма да си правя труда да ви отговарям  , и да ви падам на нивото .

Аз казах ,който иска да вярва ,който иска да не вярва .

# 455
ivo8, вече за н-ти път пускаш пост как няма да коментираш и как всички те иронизират. Е, вече почвам да въртя очи като видя поредното подобно писание.

За да не бъде спам - мама беше купила стенен часовник. Принципно вкъщи никога не сме обичало да имаме такива, защото тик-такането им ни изнервяше всички. Много ѝ бил харесал и просто било задължително да го вземе. А то най - обикновен си часовник, нищо специално. Примирихме се и го оставихме в кухнята. Странната случка в случая (според мен) е, че този часовник спря да работи в деня и часа, когато мама почина. Точно 11ч, преди обед. Забелязах тишината.

# 456
Казват, че когато собственика на часовника почине, той спира да работи.

# 457
Но не винаги се случва , това със спирането на часовника

# 458
Има нещо вярно и според мен. Аз съм писала в темата - когато дядо ми почина миналта година, баба се е прибрала и часовника е бил спрян.

# 459
Lavatera

Значи, някои хора ще се опитват да ме цитират и после да се ,,смеят,, на казаното от мен и аз да си мълча така ли ....е ,няма да стане ....

Ще се включвам винаги ,и ще отговарям ,когато някой ме настъпи .

И не го казвам за ,,н,, пъти, а за трети!!!!!!!

# 460
Ами тези едновремешните трябваше да ги навива човек, като няма кой да го навие естествено че ще спре.

# 461
Ами тези едновремешните трябваше да ги навива човек, като няма кой да го навие естествено че ще спре.
Става дума, че в момента, в който собственика почине спира и часовника, имаше връзка с пулса, бях дете като чух за първи път затова.

# 462
  • София
До господин Иво8:
1. Никой не ти се присмива.
2. Липсата на отговор щеше да е достатъчна реакция, но ти имаше крещящата нужда да ми обясниш, че съм ти под нивото /т.е. демонстративно да ме унижиш пред останалите, изтъквайки себе си - доста специфична реакция/. Съчувствам ти и съжалявам, че си преживял всичко това! Надявам се някой ден да превъзмогнеш нуждата си да вършиш гореописаното действие! Мир и спокойствие, уважаеми съфорумецо!

Понеже сме в тема за странни случки, все пак /а онази реакция по адрес на друг човек отдавна не е странна/:
Когато майка ми почина преди няколко години, в деня на погребението мобилният телефон на баща ми реши да се държи странно и от нищото извади на екрана някакъв готов темплейт за СМС /обяснявам: съответният телефон е имал готови темплейти, които при желание да пратиш, ако не ти се пише СМС - все стандартни неща, в това число и този, който ще спомена след малко/. Та докато телефонът е бил в джоба му, а той, заедно с всички нас, на гробището да погребваме майка ми, някакси се е натиснала странна серия от клавиши и е излязъл темплейта за СМС, гласящ "Пристигнах успешно". Като бонус темплейтът стоя като замръзнал на екрана няколко дни /два или три/ и не позволяваше да бъде изтрит или премахнат, след което от само себе си изчезна. Само по себе си това нямаше да е най-странното нещо на света, ако не добавим факта, че пак по същото време моят собствен мобилен превъртя и оттогава често прави един и същ проблем, свързан с неразпознаване на СИМ картата макар същата да е поставена вътре. Още работи, но този проблем се появи точно тогава.

Специално проверих как се стига до въпросният темплейт, за чието съществуване разбрах едва тогава - баща ми като повечето възрастни хора не си е играл да разучава телефона, а аз пък не бях чувал за подобна екстра. Да кажем, че си е доста голяма заигравка почвайки от стандартният екран на телефона да успееш да постигнеш описаното тук - макар всички да сме имали набрани разни цифри или даже да сме звънели по случайност на някого, съответно не е първият случай на телефон, който е бил активен в резултат от стоенето му някъде из джобовете ни. А телефонът не е от онези с тъчскрийн - добрите стари телефони с клавиши.

Тук ще спомена, че с майка ми имахме добре познатата на повечето хора уговорка за даване на знак от отвъдното, когато дойде онзи момент. Иска ми се да вярвам, че е било знак и съответно нищо и никой няма да ме разубеди. Не настоявам някой да бъде на моето мнение - демокрация, дами и господа! Покойната ми майка за разлика от баща ми беше изключение от правилото, че възрастните хора не са наясно с техниката. Та какъв по-добър знак от този? Благодарен съм, че това се случи! Където и да си сега, майко, имаш цялата ми любов и благодарност за времето, прекарано заедно. С тези думи приключвам историята си.

Толкова от мен, за да се отчета с нещо, защото напоследък ви бях позарязал!

# 463
Синът ми много иска да пътува и да обикаля по света.. 🤩
Постоянно говори къде ще ходи, какво ще прави. Не му пречи и сам да си пътешества. Днешната младеж са така. Аз съм на 46 ..и когато бях на 20 не беше така лесно да се пътува по света. Най-вече защото беше скъпо.Сега пандемията малко  обърка нещата..но когато човек има желание за пътешествия, начини има.  И така..вчера се качвам на метрото и сядам до една жена, която говори по телефона. И обяснява на някой, колко са евтини самолетните билети сега..по десет евро до Рим, Париж. Колко ще е хубаво да се разходи до някъде си..да види това..да види онова и тнт..И аз слушам..даже си подслушвам🤣и си мисля, че е същата като сина ми..чудя се..Дали и тя не е Козирог...и в този момент жената казва...-Не, Водолей
И аз направо щях да падна...После продължи..-Не, Водолей е, като мен. Все още  дамата говореше по телефона..с някой...но думите и така перфектно съвпаднаха с мойте мисли, че чак се стреснах..да не би да съм си мислила на глас 🤣🤣🤣

# 464
а, познавам един водолей, на който бяха подарени билети за концерт, влак, хотел, резервация в ресторант и всичко, той изпадна в нервна криза заради пътуването. Съвсем сериозно, не е до зодията, много други неща имат значение.

Общи условия

Активация на акаунт