Случи ми се нещо странно XXV

• 91 595
  • 773
  •   1
Отговори
# 435
Иво, ако визираш мен, не съм вложила и грам ирония. Наистина ми е интересно как изглежда змей. Досега съм виждала само рисунки, плод на въображението на художника. Естествено, че описание на очевидец е далече по-интересно.

# 436
Каква е разликата между змей и ламя?

Змея е от мъжки пол и се превръща в красив мъж. Ламята е триглава и е жена.
По какво се различават?

# 437
Змея е от мъжки пол и се превръща в красив мъж. Ламята е триглава и е жена.По какво се различават?
По броя на главите, освен това доколкото знам змеят не може да го залъжеш с червена ябълка.

# 438
Не искам да цитирам потребители ....,но просто няма да разказвам повече ,край по този случай !

# 439
  • България
Жалко, и на мен би ми било интересно.
Нека всеки си вярва в каквото иска.Във всичко най-вероятно има доза истина.

# 440
Преди много години ходихме до Рупите при баба Ванга. На ръката си носех електронен часовник с циферблат и стрелки, който ММ ми беше подарил около 2-3 години преди това. Времето беше студено. Първия ден тя не можа да ни приеме, наложи се да отидем и на следващия ден, чакахме отново. Когато влязохме при нея не знаехме, че трябва да носим бучка захар, за това тя поиска да ѝ дадем нещо, което не сме сваляли от ръцете си през нощта. Понечих да сваля часовника, но казаха да ѝ подадем брачните халки. Тя ни каза своите напътствия и си тръгнахме към хотела в Сандански, където бяхме отседнали. В колата забелязах, че часовника е спрял, но не се впечатлих - реших че е дошло време да му сменя батерията. Помотахме се из града, освободихме стаята в хотела и като решихме да си тръгваме към София се наложи да ни подават ток за акумулатора на колата. (Да е жив и здрав човека, който ни помогна, че и кабели нямахме!)
До тук нищо странно. Пътуваме, слушаме радио, обявяват "Точно време", аз поглеждам спрелия часовник на ръката си и незнайно защо реших да го сверя. За огромна моя почуда този часовник работѝ още две години с точност до секундата.

# 441
Каза ли нещо съществено Ванга?

# 442
# 443
И сбъдна ли се казаното от нея?

И аз съм имала случай със спрял часовник, в стаята беше съпругът на жена, която се самоуби. Обективен човек съм, но ми мина през акъла, че може да не са били в добри отношения. (По негови думи причините да си посегне на живота са били комплексни). Той си замина, часовника проработи.

# 444
  • София
злата мащеха използва магия ,давайки на Снежанка отровна ябълка ,както и др неща които вече не си спомням ,пак чрез способа на магия .
Е ,това не са ли пак действителни неща ,които са се правели , правят и ще се правят и занапред
Даването на отровни ябълки? Satisfied

Да ти предложа да опиташ ябълка, пръскана с опасен пестицид? Или ябълка, отгледана с ГМО технологии в Щатите? Ето ти дефиниция за отровна ябълка!

Не търсете буквализма в живота, дами /и господа, ако се навъртат наоколо/!

П.С. А тия змейове, които се превръщат в много красиви мъже ги знае всеки по-неугледен и необвързан мъж - нали тия същите му "крадат" женското внимание? Не е точно сарказъм, просто ми стана смешно като си представих как всеки необвързан може да каже, че е свалял една девойка и е имал невероятно големи шансове да успее, ама някакъв змей е дошъл и я е отмъкнал под носа му. "Аз съм си готин, ама със змейове не мога да се боря". Практически осмивам самата идея да се оправдаваш със змейове - истински или не!

Иначе ако ви кажа аз колко пъти съм бил на интервюта за работа и някакъв змей е получавал работното място... Нищо, безработните змейове не са безкрайно много! Бъдете уверени, че и вашият ден ще дойде!

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 20:21 от Странната птица

# 445
Да разкажа нещо, не знам дали е толкова странно, но някакво съвпадение. Докато беше жива, моята майка разказваше за сън, който е сънувала в младежките си години - че е на концерт и музиканти-животни изпълняват много хубава музика, която тя е забравила, когато се е събудила. Разказваше го като нещо много хубаво и красиво. Наскоро си поръчвах пъзели онлайн. Поръчах и един немски пъзел, на който не видях много добре картинката, видях животни и музикални инструменти, реших, че вероятно е илюстрация на "Бременските градски музиканти". Когато започнах да го редя, се оказа, че картинката представлява животни, които свирят в концертна зала, пред публика. Картината беше много красива, един от най-красивите пъзели, които съм виждала и все едно беше оживелият сън на майка ми.

# 446
И аз да споделя.
Често, от няколко години, забелязвам сърца. В най-различни форми и начини  идват при мен. В началото мислех да ги снимам но се отказах, защото са си за мен и наистина са много, някои заради ракурса дори не знам дали бих ги уловила със снимка. Показвам две много ясни, видими и за други хора.
Първото е загар от мляко на чинията, с която си топлих мляко сутринта на НГ. Т.е.първото за тази година ❤️. Втората снимка е смачкана хартия на улицата. Blush Всеки път ме радват и усмихват.
Скрит текст:

[/spoilerl]

# 447
Може би твоята настройка в момента е такава, че виждаш сърцата. Аз лично, вероятно дори не бих забелязала тези, които показваш. Вероятно са знак за нещо хубаво.

# 448
Ти го каза.
Което показва, че "нещата" са  си там, където са но само някои ги виждат. Най- общо казано.

# 449
А на мен дори не ми приличат на сърца. Виждам безформени петна. С голямо усилие бих ги оприличила, но без подсказката - никога.

Общи условия

Активация на акаунт