Случи ми се нещо странно XXV

• 91 558
  • 773
  •   1
Отговори
# 420
Виждали ли сме извънземни и трябва ли всички да са виждали, за да съществуват!?
Виждат ли всички аурата?
Примери бол...

# 421
  • София
Не всеки вярва в извънземни.
И пак казвам - всеки е свободен да вярва в каквото иска.
Никой не е длъжен да приеме моето мнение или пък твоето.

# 422
Е щом и в извънземни не вярвате Stuck Out Tongue. Даже Ватикана прави изказвания за тях!
Иначе да, не си мерим вярванията. Говорим си.

# 423
Примери има  много-  точно така , но въпрос на гледна точка!

Аз вярвам ,защото това което разказах се е случило и видяно от хора от нашето семейство. Но всеки сам избира ...
Просто има хора ,които не виждат по далеч от носа си ,както се казва ,или по скоро отказват да повярват ,защото мисленето им е по различно

Но аз не ги обвинявам ,това са си те .

# 424
  • Пловдив
Ти разказваш нещо разказано ти от баба ти. Не си го видял за да си сигурен, че е истина. А аз мисля, че са ти разказали приказка.

# 425
  • София
Е щом и в извънземни не вярвате Stuck Out Tongue. Даже Ватикана прави изказвания за тях!
Иначе да, не си мерим вярванията. Говорим си.

Никъде не съм писала, че АЗ не вярвам в извънземни. Stuck Out Tongue

# 426
  • MI
Бъркате змей и ламя. Grinning Беше ми странно как така и девойките харесвали онова зеленото триглавото и се бях разтърсила какво е змей. Всъщност то е някакво същество, което има елементи на змия, също крила, но приема формата на много красив мъж. Та затова не са се противили толкова момите.

# 427
Ти разказваш нещо разказано ти от баба ти. Не си го видял за да си сигурен, че е истина. А аз мисля, че са ти разказали приказка.

Мислете каквото си искате ,пък и не ме и  интересува общо взето вашето мнение.
Приказка със сигурност не са ми разказвали ,но аз  спирам до тук .

Пак ще повторя ,всеки има право да вярва или не .

# 428
  • София
Бъркате змей и ламя. Grinning Беше ми странно как така и девойките харесвали онова зеленото триглавото и се бях разтърсила какво е змей. Всъщност то е някакво същество, което има елементи на змия, също крила, но приема формата на много красив мъж. Та затова не са се противили толкова момите.

И плюс това са пазели пещери  с несметни съкровища. За някои  даже се смятало, че са покровители на дадено селище. Когато имало  гръмотевична буря хората казвали, че змея покровител  се бие със змей от друго селище.
Даже баба ми е разказвала едно време са ходели мъже през нощта с тояги  да гонят змейове по къщите. Някакъв ритуал било , но  вече съм забравила  историята.

# 429
  • MI
И уж са били верни и много отдадени съпрузи Grinning Ламята е онова зеленото.

# 430
Криптозоологията, определяна от академичните среди като лъженаука, се занимава с тези митологични същества.
Въпреки че твърде много са подкрепящите идеята за все още съществуващи, проникващи от друго измерение подобни животни.
Неси е определян като такъв организъм, а той по своя външен вид  наподобява змей, някакъв неопределен вид древнозавър/измислих думата сега/.
Специално по Травъл често дават документални кадри за такива забелязани в Аляска същества, все някой  е заснел как порят водите с шипестите си гръбнаци.
Вярвам или не вярвам не зная, но ми е много приятно да слушам, гледам подобни приказки. От безопасно разстояние естествено.
Във всички случаи, непознатото в тоя свят е далеч повече от опознатото. И откритото.

# 431
И плюс това са пазели пещери  с несметни съкровища.
От научна гледна точка обаче основна грижа на всички тези змейове и лами трябва да е било да си пазят не толкова съкровищата колкото тоалетните. Защото, знаете, съкровища от време на време се намират, обаче змейско или ламску аку досега никой не е успял да открие.

# 432
Иво, на мен ми стана интересно. Дай някакво описание на змея. Така звучи много абстрактно. Колко е бил голям, каква форма, какъв цвят, нещо отличително. Все нещо са казали твоите роднини.

# 433
И селфи със змея. Joy Шегувам се.
Аз съм чувала уж за истински случай. В някаква пещера имало съкровище, пазено не от змей, а от огромна змия. Влязъл някакъв човек, историята мълчи какво е видял, понеже излязъл ням, побелял и полудял от видяното.

# 434
Аз сложих точка вече предната страница .

Улавям ирония в думите на някои хора тук ,така че няма повече да пиша за този случай ,нито да отговарям на въпроси свързани със разказаното от мен .
 Ако не вярваш ,недей ..кажи ,,Аз , не вярвам в това ,,   но сарказмът на някои няма  да приема .

А щях да  разкажа още един ,но няма да го направя .

Общи условия

Активация на акаунт