Случи ми се нещо странно XXV

• 91 461
  • 773
  •   1
Отговори
# 360
А, от тук са си всички. Мисля, че всички са осветени от манастири и църкви. Ние сме си ги купували.

# 361
  • Там където
В салона на моята бивша маникюристка, често се случваха странни неща - изчезват цигари, сами се палят цигари, падат запалки, потропвания и т.н. Тя все се шегуваше, че това е духът на бившият собственик - преди да стане салон е било малък апартамент на партер, където е починал възрастен мъж, болен от рак и страстен пушач. Тя и фризьорката не се плашеха от никакви активности, но след време дойде младо момиче козметичка и много се плашеше. Все настяваше да викат поп да чете молитва и да ръси със светена вода. Маникюристката имаше близък прител, млад свещеник от манастир близо до София. Той беше много възпитан и интересен с доста светски бих казала разбирания за религията, ритуалите и въобще всичко духовно. Той казваше, че силите ако са зли знаят, че ще се ръси със светена вода и ще има молитва и "се крият" и след това активността се засилва, защото "нещото" е ядосано. Ако е добронамерено или загубена душа си отива, но понякога трябват много ритуали. Той самият ни е разкаавал много интересни "паранормални" истории от неговото ежедневие.

# 362
Е, как се пали сама цигара? Пу, да не ми се случва да виждам, де. Joy

# 363
Вижте защо не опитате да разговаряте с поп или свещеник ,просто разговор ,нищо друго за сега Без да правите никакви молитви или прекадяваме.
Това може би е някакъв дух на човек ,който сега броди в физическия свят ,иска да черпи енергия от вас ,привличайки вниманието ви .

Много хора не вярват в тези неща ,но злото съществува във света ,не казвам че при вас  е точно зло ,но то е навсякъде около нас , и много хора се обръщат към него ,за да навредят на други .
Злото може да навлезе и по друг начин ,например в даден човек и да го накара да извърши нещо ...
Споделете с някой ,но внимавайте с кого ,нека да е някое свещено лице ,но препоръчано от някой  ,защото и там са едни неверници.(аз когато тръгнах да търся ,по един друг проблем ,много от тях се отнесоха без капка разбиране )

# 364
  • Там където
Е, как се пали сама цигара? Пу, да не ми се случва да виждам, де. Joy

Аз лично не съм го виждала, но момичетата казваха следното- цигара извадена да бъде изпушена по някое време, започва да пуши просто сякаш някой пуши от нея. Другото - отдавна изгасена недопушена цигара в пепелника започва да пуши часове след като е изгасена. В салона няма хора.

# 365
Той самият ни е разкаавал много интересни "паранормални" истории от неговото ежедневие.
Разкажете някоя, че стана интересно.

# 366
  • Там където
Hazel, аз не ходя в този салон от 7-8 години, защото се премести далеч на неудобно за мен място и не си спомням всичките истории. Една е останала само в съзнанието ми за млад психично болен мъж. Момчето си е било съвсем нормално провинциално момче, идавщо да работи в София и отива на квартира в малък апартамент. Оказва се, че апартаментът е бил обитаван - дори дъщерята на починалия собственик е намекнала нещо като се пазарели за наема, ама на момчето му било даже смешно,  а и въобще не вярвал и не се интересувал от паранормални активности. С течение на времето нещата взели да ескалират от дребни неща като потропвания, почуквания, сенки и т.н. до денонощен шум, разхвърлян като след обир апартамент, изчезващи вещи. Младежът продължил да си живее там докато един ден пийнал и напушен не решил да се прави на мъж и не казал- ела появи се да те видя и да се сборя с теб. Според разказа на момчето се появила огромна черна сянка, която като във филмите на ужасите влязла през устата в него. От тогава той е по болници, с психози и на терапия, но нищо не помага. Никой не му вярвал за тази история, разказал я е на отчето просто така за утеха. Той му вярваше.

# 367
  • Far away from here...
"Докато един ден пийнал и напушен..." разбулва мистерията Simple Smile

# 368
Някои хора с по-лабилна психика развиват умствени заболявания след употреба на наркотици (предполагам че напушен това означава).
Но пък знае ли човек...

# 369
Здравейте,искам да попитам следното,темата не е за сънища,но все пак..Преди няколко месеца сънувах един мой много близък приятел,в съня ми се видя отслабнал и ми каза,че е дошъл да се сбогува с мен.След това лятото спешно се върна в страната си да се лекува,разбрах,че е починал на 12.01.Няколко пъти ми се случвало да сънувам хора и след това да са умирали,не знам как да си го обясня това.
Благодаря

# 370
Е кой да ти го обясни?

# 371
  • Далечният изток
Ааа, Пони, ей сега ще се яви Иво и ще разбули всички мистерии...

# 372
По въпроса с иконите - имаме една от Сърбия се оказа, на св. Илия. Какво общо би имало?

# 373
По въпроса с иконите - имаме една от Сърбия се оказа, на св. Илия. Какво общо би имало?

Просто питах ,нищо конкретно на този етап . Сърбия е православна ,както и България .

Там където се случват тези неща,има ли икони ,в коя стая ги наблюдавате тези странности или като цяло в целия дом се случват?

Мислите ли сега или по нататък да споделите с някого за тези неща?

# 374
  • София
Няколко пъти ми се случвало да сънувам хора и след това да са умирали,не знам как да си го обясня това.
Не е същото, но не знам защо се сетих за тази история.
Баща ми почина преди няколко години, внезапно и неочаквано. Няколко месеца по-късно почина негов добър приятел от детските години, не са били кой знае колко близки като възрастни, по-скоро добри познати в малкия град.
Този човек е бил много болен с месеци, не излизал никъде и не знаел за смъртта на баща ми (жена му не искала да го разстройва).
Един ден той като че се почувствал по-добре, и поръчал на жена си да му изглади дрехи. Тя го попитала защо, къде ще ходи, а той отговорил, че има среща с баща ми.
След няколко дни починал.

Общи условия

Активация на акаунт