Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 107)

• 29 698
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Televizyon Dünyası
@TvDunyasii
#PanteneAltınKelebek ödül töreni haftaya pazar yapılacak. Bu hafta değil:)
Преведено от турски от
#PanteneAltınKelebek Церемонията по награждаването ще се проведе в неделя следващата седмица. не тази седмица Simple Smile

Нашата пепеляшка

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 13:41 от sani1212

# 601
Nature Earth AfricaNature Sunny

Като две половинки на едно цяло са...Като Слънцето и Луната...

Ааааааа, не.. Не съм съгласна! Да се разберем!... Керем е Слънцето, Ханде е Луната... Да не взема да изчета тук една лекция за митологичното възприемане на мъжкото начало като слънцето, бог Аполон и прочие... и за женското начало - древногръцката богиня на луната Селена... Още повече, че Ханде спомена за това, че е страхотно преживяване да си в компанията на такова слънце като Керем... На всичкото отгоре Керем е точно в тази цветова гама - слънчево-оранжево-рижата... Докато Ханде си е матова на фона на това слънчево момче. По-потайна, сред тъмни доби като Луната, на нея й прилича да блести сред останалите звезди... И подобно на  сияйната луна да гравитира и да бъде вечна спътница на своето огнено-слънчево момче...И двамата, той - Слънцето, тя - Луната, да успеят да съхранят своето собствено очарование и блясък, но да намерят като пресечна точка на светлината своята истинска и красива любов на Земята... Nature Full Moon Nature Sun With FaceNature Earth Africa

П.П. Поздравления за всички именици,  а болните да оздравяват и да се възстановяват по-бързо! Flowers Rose

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 16:39 от mury9

# 602
Алекс❤ честит имен ден на дъщеричката ти !☺❤🌷Нека бъде здрава, усмихната, с късмет, щастлива , успешна и благословена ! Смело да сбъдва мечтите си и да продължава да изучава тайните на необятния Космос ! Весел празник!

Flowers Hibiscus Екранните майка и дъщеря...

Flowers Hibiscus В сериала сцената под дъжда и звънеца в жилището на Серкан  бяха знакови моменти, които гледайки ги отново ми доставят за кой ли път удоволствие и наслада....

https://fb.watch/9tSzmuzOP8/

Аз лично бих искала за в бъдеще да видя отново Ханде и Керем като екранна двойка. Е, разбира се ,че ще участват и поотделно в други сериали, филми, проекти...Но при всички случаи ще следя новите им професионални ангажименти, тъй като и двамата спечелиха сърцето ми.

mary9 по принцип си права за мъжкото и женско начало в древногръцката митология. Аз съм използвала снимката , за да подчертая ,че двамата са взаимно допълващи се половинки от едно цяло, това е мотивът ми.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 13:54 от akvamarin007

# 603
# 604
Марги, Бърборанка, Аквамарин 🌼 Благодаря за пожеланията 😍
Александра, Честит празник на дъщеря ти, да бъде здрава и много щастлива 🍀
Пожелавам на всички болни бързо възстановяване 💯🍀

# 605
Булки, не ме разбрахте май за състоянието на гръдната … площ на Керем.
По снимки и в сериала не се виждат признаци за наличие на косъмчета. Може да съм пропуснала аз, но бях решила, че няма окосмяване в тази област. Лично на мен не ми дреме колко и къде има, просто не ги бях виждала 😀

# 606
Булки, не ме разбрахте май за състоянието на гръдната … площ на Керем.
По снимки и в сериала не се виждат признаци за наличие на косъмчета. Може да съм пропуснала аз, но бях решила, че няма окосмяване в тази област. Лично на мен не ми дреме колко и къде има, просто не ги бях виждала 😀

А Налбантова пропуснала си

# 607
Сани, аз първо гледам Ханде/Еда.
А в серията трудно ще ги забележа, защото и на лаптоп, и на телефон гледам с макс ниска яркост 😀 Всичко по Ханде ще видя, но Керем го оставям на другата част от аудиторията 😀😀

Пс: Онзи приятел, бивш приятел, гримьорът, как му беше името, че се зачудих дали не й е честитал и той?

# 608
Тази снимка ми развали спокойният  ден 😂⚡

„Чаках сто години, но бих чакал още милион за теб“ - се пее в една песен, която Керем днес е слушал 😔

https://youtu.be/4Cry85KUzzU

# 609
Gift Heart

П.С.
Честит имен ден на дъщеричката ти, Алекс. Много здраве и успехи! Flowers Four Leaf Clover
Честит рожден ден и на майка ти Miraland, да е жива и здрава! Tada

# 610
Ханде

Налбантова а аз ставам разногледа да зяпам и двамата Stuck Out Tongue Winking Eye
Четит имен ден и ражден ден на всички които празнуват днес

# 611
Алекс Hug , много здраве и късмет на твоята астрономка с хубаво царско име  Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover
Значи за протокола - и аз чакам вампира , от чакане и отворена врата ще хвана дископатия , ама нейсе Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
Мисля си ,че това е най-щастливия РД на Ханде за последните години - много влюбена( в много подходящ човек )  и успешна , заобиколена от любими и любящи хора Flowers Rose

# 612
Здравейте момичета, много време не съм писала, но винаги ви чета. Нямам време, но съм щастлива, че ви има.Вие сте моята информация за прекрасните ни Ханде и Керем. Днес искам и аз да честитя Рожденният Ден на нашата красавица. Нека са все така влюбени и щастливи. Бъдете здрави и се пазете. Работя в Ковид зона и е страшно.

# 613
# 614
  • София
Когато твоят партньор е твоят най-добър приятел и твоят любим мъж...

Общи условия

Активация на акаунт