Разочарования след сватбата.

• 9 898
  • 128
  •   1
Отговори
# 105
Хайде сега обясни като каква щеше да работиш в чужбина? И ако твойчкият те ценеше теб и образованието ти щеше ли да иска вместо на хубавата си работа, на която се справяш добре, да камериерстваш? И искаш ли дете от такъв мъж, и то да има такава майка.

# 106
    [/list]
    Мен ми чудно защо собствената ти майка е допуснала да се омъжиш за човек, който не те обича и й го е казал лично. Ако не бъркам поредността на събитията.
    Съжалявам, но имаш вина, защото си допуснала да се обвържеш с човек, който не те е обичал и ценял достатъчно.
    И двамата сте млади, без опит, недорасли.
    Както пишат по-горе, недей да раждаш от този човек.

Хайде сега обясни какво ще направи майката. Как ще забрани на дъщеря си да се омъжи?

# 107
      [/list]
      Мен ми чудно защо собствената ти майка е допуснала да се омъжиш за човек, който не те обича и й го е казал лично. Ако не бъркам поредността на събитията.
      Съжалявам, но имаш вина, защото си допуснала да се обвържеш с човек, който не те е обичал и ценял достатъчно.
      И двамата сте млади, без опит, недорасли.
      Както пишат по-горе, недей да раждаш от този човек.

Хайде сега обясни какво ще направи майката. Как ще забрани на дъщеря си да се омъжи?
      Не става, въпрос да й забранява. Авторката ми се струва, че напълно осъзнава грешката си и самата тя го е знаела преди сватбата, но сякаш го е направила само защото всичко е било подготвено.
      Щом младежът е  стигнанал до там да се обяснява на майка й, значи е говорил доста с авторката по въпроса
      А нали тази сватба, вероятно се организира от семействата, значи всички са били наясно, че той бие от бой. И съм убедена, че в такава ситуация всеки родител ще си каже тежката дума.
      Но има и момента "Какво ще кажат хората" и си мисля, че случаят е точно такъв.
      Една майка няма да допусне детето й да страда, ако е наясно, а тя е била!
      Изобщо не съм на страната на тоя недорасляк, но всичко сеже знаело предварително. Че няма да го бъде!

# 108
      Авторката (която не се е появявала от първия пост) си е вкарала голям автогол. Не е случила на "мъж".
      Но решението за брак са го взели заедно. Родителите нямат никакво участие в това решение.

# 109
        Съгласна съм, но защо той се обяснява на майка й, след като решението си е на двамата?

# 110
          Съгласна съм, но защо той се обяснява на майка й, след като решението си е на двамата?

Ааа не знам. Това ми е абсолютно непонятно. Но това за поредн път показва, че този не е пораснал и не е готов за брак.

# 111
          • София
          Името не отговаря на темата - защо разочарованията да са след сватбата, след като още преди тя да се състои, човека е казал съвсем ясно, че не иска да се жени? Ама наш'та мома, която иска да го играе домакиня, го е прелъстила и манипулативно излъгала, че ще замине с него, даже език учила и сега, след подписа, обръща палачинката и не иска. Защо изобщо се е състояла тази сватба, при ясно изразена от младежа позиция, че не иска да се жени?

# 112
          Нещо сте чели по диагонал май....

Прелъстила го била Joy

# 113
          ....
          Аз изпаднах в пълен шок, защото не подозирах, че имаме какъвто и да е проблем в отношенията, още по - малко да става дума да отмяна на сватбата като седмица по - рано сме организирали нещата заедно и сме се разбирали прекрасно. В мъката си му обещах да се променя, въпреки че не знаех как точно да го направя, но ако това значеше да трябва да замина някъде, бях готова. ...
          Как мислите, нормални ли са такива колебания в плановете, в грешка ли съм, че не го подкрепям в идеите за заминаване?
          Реално и двамата сте си променили плановете, но в крайна сметка всеки се е насилил, за да имате брак.
          Той още първоначално е искал да замине, но е направил жертва.
          Ти си искала да останеш и си направила жертва.
          Изводът е, всеки да бъде себе си и да не прави жертви, защото до никъде няма да стигне така.

# 114
          • София

Прелъстила го била Joy
          А как си обясняваш, че сватбата все пак се е състояла, въпреки, че мъжът се е отказал, преди подписа?

# 115

Прелъстила го била Joy
          А как си обясняваш, че сватбата все пак се е състояла, въпреки, че мъжът се е отказал, преди подписа?

С това, че е манипулативен комплексар.

# 116
            [/list
            Тя в "мъката" обещава да се промени, само и само да има сватба. Това не го разбирам.
            Той се променя коренно, не й се обажда, когато тя е в друг град и това са хора, на които им предстои сватба!?? С този хубостник се е случило нещо. Дали се е изплашил или не, нямам идея, но не е трябвало авторката да се самонавива, както и него, само и само да има сватба.
            Та това е толкова сериозна стъпка в живота.
            След сватбата нещатата логично се влошават, той я прави на луда калинка, шантажира я и тя се чуди. Та даже е готва още комромиси да прави.
            Основната грешка е нейна. Знаела, че младежът не е за брак. Родителите също.
            Обречена кауза с ясен изход, освен на него да му светне, но се съмнявам.

# 117
          • София
          С това, че е манипулативен комплексар.
          Той, дето ясно си е заявил, че иска да работи "навън" и който ясно е казал, дори и на родата, че не иска да се жени за нея? Или тя дето се съгласява на неща, които не са й ок, дори записва курс, за да покаже колко много ще е до него, а след подписа си показва рогцата и бие отбой? Той, че не е стока, дето си мени през 2 дена мнението - не е, ама и тя го лъготи, а реално иска да го прикотка да си седи дома, да й направи бебенце и да си живуркат така. А факта, че е тръгнала да гелда апартаменти и да иска бебета, при само 1 работещ и то тя, ми е много странно. Като излезе майчинство кой ще ги издържа не знам.

# 118
          Той, дето ясно си е заявил, че иска да работи "навън"
          Ама това сряда вечерта или четвъртък по обяд?

# 119
          • София
          Той, дето ясно си е заявил, че иска да работи "навън"
          Ама това сряда вечерта или четвъртък по обяд?
          Няма значение, важното е, че го казвал многократно +  не е търсел работа в БГ, след като са го съкратили. Карито е била наясно с желанието му за работа "навън", била е наясно и с нежеланието му да се женят, но е решила все пак да го играе малката бука. Да пали свещ, че не е забременяла още.

Общи условия

Активация на акаунт