Разочарования след сватбата.

• 9 862
  • 128
  •   1
Отговори
# 120
  • Далечният изток
Афродита, казват ти, че не четеш, ама продължаваш. Поне да беше прочела поста на авторката. Той е един единствен и не е чак толкова дълъг.
Не тя, той се е отказал от ходенето в чужбината.

И понеже няма да се върнеш да прочетеш, ще я цитирам:
Цитат
Година преди да завърша университета и реално годината преди сватбата, той искаше след като завърша да заминем за Германия да поработим няколко години. Въпреки, че аз не искам да напускам България, бях готова на компромис, за да се трудим заедно за общата ни цел и записах уроци да уча езика. Но и този план беше променен с решението, че не му се живеело там и останахме в България.

# 121
Той е останал без работа след сватбата. И като е останал без работа, сега лежи и се кара, че не е в чужбина. Ама никой не го е спрял и никога не го е спирал.

# 122
  • София
Авторката е била съгласна да заминат за чужбина, той се е отказал, тя пак го е подкрепила. Все го е подкрепяла, дори и да са им се разминавали желанията.

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 17:44 от *Elena*

# 123
Тук много потребителки, обвинявате авторката, но маи сте забравили какво е да си на 23 и да си мечтаеш за хубава сватба, две деца и голяма къща. Всеки греши, когато е млад и влюбен. Авторката според мен, трябва да се разведе и да си подрежда живота, без този мъж, който винаги ще я манипулира.

# 124
  • София
Тук много потребителки, обвинявате авторката, но маи сте забравили какво е да си на 23 и да си мечтаеш за хубава сватба, две деца и голяма къща. Всеки греши, когато е млад и влюбен. Авторката според мен, трябва да се разведе и да си подрежда живота, без този мъж, който винаги ще я манипулира.
След като на 23 годишна възраст мечтите й се изчерпват с пране на мъжки чорапи и въртене на парцал и черпак + сополиво, наакано бебчИ, защо е натиснала човека, който ясно й е заявил, че не иска да живее в БГ и не иска да се жени за нея?

# 125
  • София
Joy
Като не е искал да се жени, от какъв зор й е предложил и се е оженил за нея?
Видяла е непостоянното му мнение и е осъзнала, че не може да разчита на него.

# 126
След като на 23 годишна възраст мечтите й се изчерпват с пране на мъжки чорапи и въртене на парцал и черпак + сополиво, наакано бебчИ, защо е натиснала човека, който ясно й е заявил, че не иска да живее в БГ и не иска да се жени за нея?
Може би е помислила, че това са колебания на мъж преди сватбата, особено след като си го познава по характер, и предвид неговите бързо променящи се мнения и решения.

# 127
Тук много потребителки, обвинявате авторката, но маи сте забравили какво е да си на 23 и да си мечтаеш за хубава сватба, две деца и голяма къща. Всеки греши, когато е млад и влюбен.
Влюбен в кое? В собствените си идеи и мечти за връзката или в самия човек?
То е ясно, че любовта всеки я разбира по различен начин, но много жени объркват любовта с желанието да притежават някого и то на всяка цена.
При толкова разминавания и различия в целите и амбициите за бъдещето, не е правилно да се избързва с брак, за тях се мисли и преценява преди сключване на такъв. И не е правилно да се използват манипулации с цел подчиняване волята на човека.
Не може хем да го познаваш, да си наясно с начина му на живот и уж да го приемаш такъв какъвто е, с неговите лични цели и амбиции, а след брака да започнеш да се сърдиш, да упрекваш, обвиняваш, че даже и да се опитваш да го променяш.
Който се опитва да го прави, обрича връзката си на провал.

# 128
Тук много потребителки, обвинявате авторката, но маи сте забравили какво е да си на 23 и да си мечтаеш за хубава сватба, две деца и голяма къща. Всеки греши, когато е млад и влюбен.
Влюбен в кое? В собствените си идеи и мечти за връзката или в самия човек?
То е ясно, че любовта всеки я разбира по различен начин, но много жени объркват любовта с желанието да притежават някого и то на всяка цена.
При толкова разминавания и различия в целите и амбициите за бъдещето, не е правилно да се избързва с брак, за тях се мисли и преценява преди сключване на такъв. И не е правилно да се използват манипулации с цел подчиняване волята на човека.
Не може хем да го познаваш, да си наясно с начина му на живот и уж да го приемаш такъв какъвто е, с неговите лични цели и амбиции, а след брака да започнеш да се сърдиш, да упрекваш, обвиняваш, че даже и да се опитваш да го променяш.
Който се опитва да го прави, обрича връзката си на провал.
Тук съм съгласна с вашето мнение. Аз това имах предвид, че на 23 години, жената може да е влюбена и в идеята за прекрасно семейство, и в това да бъде съпруга и да принадлежи на някого. Те повечето семейства и връзки, точно заради това се провалят, или заради манипулации, или защото хората имат различни приоритети, цели и виждания за живота.

Общи условия

Активация на акаунт