Плодове,чай и мeд - желаещи?

• 32 805
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Аааа,Мечо Пух,ще има и предколедно-1 седмица съм решила.Само ще направя захранване и ще почна пак.Не ми се яде,просто се контролирам,това не вярвах,че мога да го постигна.Даже вчера имахме рожденик и тортата още седи в хладилника.Не ми прави никакво впечатление.По-леко ми е .Явно свалянето на килограчи само по себи си е стимул и мотивация.Просто виждаш,че има резултат и се обнадеждаваш.Благодаря,момичета!

# 196
  • София
Здрасти момичета как сте? виждам, че всички се чувствате добре!!!  Laughing Радвам се! Аз обаче вчера малко съгреших и ние имахме рожденик и...си хапнах малко торта! Ама днес съм само на чайчета за наказание. Да си призная от утре мисля да започна и аз да се захранвам с жито и плодове, горе-долу 1 седмица, пък после ще си мина на стандартното захранване и после пак 1 седмица на плодове - като Емия. Решила см да не се меря до края на седмицата. Дано съм свалила още!   bouquet от мен за всички плодчета. Решете как сте с кг.-мите! Heart Eyes

# 197
  Здравейте,мамчета!
Много ми е приятно като ви слушам как се държите...tzvety26, да ти е жив и здрав рожденика...ще ми кажеш ли повече за това захранване, което смяташ да почваш с житото?...аз иначе я карам вече 12-и ден...днес малко прегреших, защото вместо обичайните мандаринчета аз си хапнах две бананчета...ама просто не издържах и честно казано ми е все по-трудно...а още не съм и преполовила периода...Sad...но ще стискам зъби в името на това да изглеждам и да се чуствам по- добре...ами това е от мен засега...здраве и успех на всички от форума...Simple Smile...мама Рали

# 198
Здравейте, момичета, като ви чета по колко дни карате направо се отчайвам, но пък и ви се възхищавам.На мен ми е 3 ден днес, хем съм при Емилова в момента и пак ми е тегаво, не знам как ще издържа още 7 дни....

# 199
  • София
Здравейте, момичета, като ви чета по колко дни карате направо се отчайвам, но пък и ви се възхищавам.На мен ми е 3 ден днес, хем съм при Емилова в момента и пак ми е тегаво, не знам как ще издържа още 7 дни....
Леле завиждам ти.  Grinning Там е по-лесно отколкото в къщи. Поне няма изкушения. konstans добре дошла в клуба на плодчетата!  Hug Стискаме ти палци. Peace Ще видиш, че ще изкараш!  Praynig
 Момичета, а аз се предадох, от днес съм на жито. Мисля 5 дни да направя и после да започна да се захранвам стандартно! Вие как сте момичета?

# 200
      tzvety26, аз постъпих супертъпо, като се 'предадох' със захранването... Абе направо го прескочих... Казвам го не за да се оплача, а за да предпазя тези, които им е трудно вече да се въздържат... Три дни имам денонощното чувство, че ще умра  Sick... Имам страхотно здрав организъм и затова реших да се направя на отворена, обаче... елате да ме видите как съзнателно повръщам три пъти дневно само и само да се почувствам що-годе годна да мисля през деня... Наистина бях много зле!!!... Да не споменавам, че започнах да качвам... доста бързо... Както и да е... Та съвета ми е: стискайте още малко и си направете захранването точно по схемата!!!
      Всяка вечер ми идва още утре да се върна към плодовете и чая за 5 дни и после да се захраня както си му е реда, ама наистина строго по схемата...
      Успех на всички, и не правяте глупости като мен  Hug!!!

# 201
  • София
      tzvety26, аз постъпих супертъпо, като се 'предадох' със захранването... Абе направо го прескочих... Казвам го не за да се оплача, а за да предпазя тези, които им е трудно вече да се въздържат... Три дни имам денонощното чувство, че ще умра  Sick... Имам страхотно здрав организъм и затова реших да се направя на отворена, обаче... елате да ме видите как съзнателно повръщам три пъти дневно само и само да се почувствам що-годе годна да мисля през деня... Наистина бях много зле!!!... Да не споменавам, че започнах да качвам... доста бързо... Както и да е... Та съвета ми е: стискайте още малко и си направете захранването точно по схемата!!!
      Всяка вечер ми идва още утре да се върна към плодовете и чая за 5 дни и после да се захраня както си му е реда, ама наистина строго по схемата...
      Успех на всички, и не правяте глупости като мен  Hug!!!
Изчакай няколко дни миличка и после пак направи 2-3-4 дни плодове.  Sad Стискам палци

# 202
      Мда, така ще направя.. Благодаря на всички за подкрепата досега..  Hug

# 203
Плодове,чай и мeд - звучи много елегантно, ама после немам силички да си върша работата  Embarassed

И ...   chef - хапвам

# 204
Момичета, държа се още, само дето хапнах вчера 2 банана, беше ми лошо и ми се виеше свят.Днес се чувствам чудесно, но да видим....

# 205
  • София
Мечо Пух аз реших след житото  още 5 дни да остана на плодове, чай и мед, пиши ти от кога мислиш-пак да караме заедно, че...то подкрепа трябва. А иначе как си днес, пооправи ли се!
konstans здрасти, радвам се, че си добре, хапвай смело банани, щом ти е добре от тях. На лекциите ходиш ли? На морето ли сте?
just_a_mamma ти как си?
Айде целувки на всички!  Heart Eyes

# 206
Да се осмеля и аz да се вклИУЧа сЪс следното питане=имам да махна около 5 кг. zа 4 седмици, Щото се оЧертава служебен купон на мЪжа ми на много туzарско място....и Ща не Ща, требе да сЪм вЪв форма, Че да не го срамя. Embarassed КАжете, ако прилагам всяка седмица по един=два дни маааксимум, дали Ще има вЪобШЩе смисЪл?
Мерси.

# 207
     tzvety26, когато кажеш - аз съм готова. Само трябва да знам от предната вечер, за да мога да започна навреме и да сме заедно... Наистина с подкрепа е много по-лесно  Hug

# 208
Да се осмеля и аz да се вклИУЧа сЪс следното питане=имам да махна около 5 кг. zа 4 седмици, Щото се оЧертава служебен купон на мЪжа ми на много туzарско място....и Ща не Ща, требе да сЪм вЪв форма, Че да не го срамя. Embarassed КАжете, ако прилагам всяка седмица по един=два дни маааксимум, дали Ще има вЪобШЩе смисЪл?
Мерси.
Ще има,ще има,така смятам.
Момичета,и аз ще правя пак!Върнах около килограм,но това се очакваше.Задържам засега.Казвайте кога и съм на линия!

# 209
  • София
Ооооо Емия радвам се, че пак си при нас, предлагам след около 10 дни да започнем пак. А Како Свраке със сигурност ще има ефект, но не съм сигурна, че с по 1 ден на седмица ще успееш да свалиш чак 5 кг. То ние за тях по 10-12 дни гладуваме. Пробвай да направиш по 3 дни на седмица, а през останалите 4 се захранвай. Пиши как са резултатите. Какво хапвахте днеска плодчета?

Общи условия

Активация на акаунт