Майчинството счетоводно - 91

• 36 035
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, искам да попитам следното: първото ми майчинство приключи на 28.03.20г. Второто ми започна на 29.03.20г. (на следващия ден след края на първото) скоро предстои и то да приключи и искам да използвам отпуската си на колко ще имам право за 2 години или за 4 години?

# 331
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте, искам да попитам следното: първото ми майчинство приключи на 28.03.20г. Второто ми започна на 29.03.20г. (на следващия ден след края на първото) скоро предстои и то да приключи и искам да използвам отпуската си на колко ще имам право за 2 години или за 4 години?

За 4 години, ако не сте прекъсвала майчинствата, за да ползвате отпуск.

# 332
Здравейте,Мами!Предатои ми първо раждане в България.Цяла година не живях в страната.Неосигурена съм. Преди това съм работила само за половин година 2019 лятото до 2020 началото.Въпросът ми е: Трябва ли да се осигурявам,за да получа някакъв вид майчинство или помощи???
Полагат ви се единствено  помощи от Агенцията по социално подпомагане.Питайте там за повече информация.

Ако жената се осигурява сега през бремеността си и стажът и стане 12 месеца заедно с този, който е имала, пак ли няма да има право на 2 г. платено майчинство?
В случаят, който ти описваш и има текущо осигуряване, се полагат обезщетение 2 години.

Благодаря от нейно име, че и отговорихте.
Това питаше жената.

# 333
Подписала сте договор за 8ч., а са Ви водили на 4ч.?

Да! Но това го разбрах ,след като получих отказ от НОИ за изплащане на 45 дневния !
Ходих там и разбрах каква е причината ! Доста чаках ( моя грешка ) ,впоследствие си остана неплатен.

# 334
  • София

Превода за този късия БЛ ще го получа утре, а има ли надежда този дългия да ми го преведат в четвъртък?

# 335

Превода за този късия БЛ ще го получа утре, а има ли надежда този дългия да ми го преведат в четвъртък?

За съжаление чак в сряда ще разбереш.Проверявай сайта.Стискам палци да те зарадват за Коледа Simple Smile

# 336
  • София
Хайде да стане чудото, че 900лв са си 900лв!
😊
Преди 5 г имах позната, която работеше в НОИ и ми каза и колко ще ми е майчу ството, сега нямам вече

# 337
Хайде да стане чудото, че 900лв са си 900лв!
😊
Преди 5 г имах позната, която работеше в НОИ и ми каза и колко ще ми е майчу ството, сега нямам вече

Аз си го измислих в сайта майчинството.Твоето ще е минимална работна заплата,така като гледам (не се знае колко ще е от януари) около 750

# 338
Здравейте , момичета. Имам един въпрос, чакам 3 болнични да ми се изплатят. Днес влязох с Пик и пише, че са изплатени на 20.12.21 г, тоест днес. Това означава ли, че утре ще са ми по картата? Ето и снимка

# 339
  • София
Да, утре ще имам и аз
А останаха ли такива като мен, които чакат за ноември и декември?

# 340
Да, моите са за целия Ноември и част от Декември.

# 341
  • София
Значи сме заедно..... 😊Разликата е че моя БЛ е подаден още на 23 ноември.... Крайно време е!

# 342
  • Пловдив
И аз утре чакам превод за периода от 12.11-11.12. Money

# 343
Моят болничен за раждане е от 22.11 до 02.01. , като утре ще ми бъде платена частта за ноември , която е изравнителна за 1 ден , само за 30.11 Чисто любопитство дали има шанс да се плати частта за декември края на декември или ще е януари?

# 344
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Моят болничен за раждане е от 22.11 до 02.01. , като утре ще ми бъде платена частта за ноември , която е изравнителна за 1 ден , само за 30.11 Чисто любопитство дали има шанс да се плати частта за декември края на декември или ще е януари?

Имала съм такива случаи, но не мога да потвърдя на 100%.

Общи условия

Активация на акаунт