Сняг навън вали вече, расте юлското човече

• 13 263
  • 296
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте!
Добре дошла на новата мама Hug явно е чела до сега така че не е баш нова, Mr. Green но поне май се изравняваме в бройката момчета-момичета!!! Peace
 Аз за коледа съм решила да и подаря на моята щерка ШЕЙНА!Такава със облегалка та към януари-февруари като сядаме вече да се возим!Умно съм го измислила нали!А пък другите там баби чичовци и лели не може да не подярят някоя плюшка,аз ще се въздържа,пък и имам 3 чувала с плюшени играчки от германия донасяни, нея чакат,да порасне и ще си играе! Joy

Искам все да питам и не остава време!Абе момичета има ли още някоя геройска мама дето още не дава вода,сок,пюре!Рени,Синеочка или бъркам???Кой още!Ама наистина ли още не давате или почнахте!И как издържахте натиска от роднини,комшии и тем подобни! #Crazy

А за алергията наистина май трябва повече да се пазим,аз прясно мляко не съм пила още откакто кърмя а така ми се пие,и шоколада го гледам само!Пазете се повече! Thinking
 Nature Snowman Nature Snowman  При нас още няма сняг но е студено! cold

Хайде бай! wavey

# 31
  • някъде
Ели, аз не давам нищо освен кърма и малко водичка! Peace Аз ям шоколад Rolling Eyes
Пепи, Алекс не си трие ванците или поне не съм виждала да го прави Thinking
jane1 според мен може и тук да задаваш въпросите, които те вълнуват относно захранването, нали и нас ни вълнуват същите неща! Peace

# 32
Излизате ли в такова време?  newsm78 Мен вече не ме свърта вкъщи - 3 дни стават, откакто не сме излизали и пощурявам! Мисля си... като е облечено добре детето, увито в дебело одеялце /като чувалче/, с покривало на количката и дори дъждобран, за да му пази от вятъра... М?  Thinking

# 33
Ох днес само чета и тъкмо да се включа нещо ми изникне!!!!!Та:
Ели, ами доколкото виждам освен мен и Рени, Попова, Диди,Пърли, Кети, Ивелинка, Герито, Майра...друга не се сещам. И ти па ОФАНЗИВА, ще им дама аз една офанзива, отсвирила съм ги ти казвам та не смее никой вече копче да ми каже, бЕсна жена съм брей!
Още нещо си мислех да кажа, ама...трябва май да си водя записки.., аа за коледа.Ееееех това ще са ни първите празници които сме си решили да празнуваме самички с детето, а не да ходим по баби тук там. Вече сме си истинско семейство и ще си имаме елхичка с мноооого подаръци. Гаранция че за Лора ще са най многог Joy JoyА това за шейната е страхотна идея. Ели, така и така ще гледаш я после дай сбито инфо откъм марки модели и цени че май и аз се запалих Grinning

Пепи, как да ги търся тез права като съм изхвърлила касовата бележка, а и е недоказуемо...по скоро за клщкарника беше добра идеята на Прасчо, ама ми мина вече и не ми се занимава.
Усмивки и весело настроение в този студен ден  bouquet

# 34
  • Стара Загора
jane1 добре дошла!
 Eli83 аз не давам все още нищо освен кърма,лятото давах вода ,защото обезводниха Дари в род.дом и педиатрите които го лекуваха ми казаха да давам задължително!Сега той сам не иска вода.Никой не ми се меси освен мъжът ми ,който само мрънка,че децата на колегите му ,които са горе-долу на нашата възраст отдавна ядат пюрета и бисквити с кис.мляко.А онзи ден една мама ме шашна като ми каза че 5 месечния и син е вече от 1 месец на кухня!

# 35
Абе Синеочка в старата тема ти казах че може да е и клиент закъсал за кафе!Как ще се разправяш?
А за кърмата без други намеси незнаех че толкова хора са още в играта и са твърди като бетон!Браво и поклон!
За шейна те първа ще гледам и ще кажа!

# 36
  • Варна
Ели и аз още нищо не съм дала, нищо , че сме на АМ. Само от 2 дни купих чай на ХИП, че както казах по-горе насищане нямаме и да залъгваме нощно време глада. Мен само ме подпитват, но аз понеже сама си гледам децата никой нищо не може да ми каже. Единствено ми се карат, че вода не пие - аз казвам, че не иска, а те казват, че не съм го научила  newsm78. Свеки оня ден каква свещена глупост изръси - каза, че му била суха кожата, щото не съм му давала вода. rotfImao
Иначе педито ме пита да ли давам това, онова ........ аз казвам Не и тя - ами добре. По принцип ходим но консултации само за ваксините или ако имам някакъв проблем, защото ми е второ бебе и уж всичко ми е ясно. Joy Joy

# 37
Здрасти и от нас с Криси

Аз за коледа съм решила да купя музикална проходилка и там разни плюшени играчки.
За храненето ние сме на АМ и вода само нищо друго. Но по препоръка като станем на 4 месеца ще включваме каша, защото нашето АМ не е  пълноценно. Ядем през деня на 3-4ч. по 120мл+4 м.л. АМ става около 135-140мл. Но не го изяждаме всичко понякога Криси го изяжда цялото, понякога остава и 50-60мл. А през ноща започваме да яде в 1 през ноща, после към 4:30 и след това 7:30, 11, 14, 17-18, 20-21ч. ядем си като новородени Simple Smile За спане всеки ден различно но по мъничко общо взето междухраненията по 20-30 мин.
Пърли много съжалявам и напълно те разбирам алергиите са гадни нали и ние сме така. Ако ти се налага да дохранваш пиши да ти кажа с кое АМ, но най-добре кърма. Успех мила  Hug
Добре дошла на новата мама  newsm51
Фионка  newsm51 smile3501 newsm74

# 38
Пак съм аз Heart Eyes

Искам да питам мамите, които пият кафе  -  може ли да го пием със захарин. Чудя се много, защото искам да намаля сладкото, а кафе без захар немога, така че помагайте Плиийс. Само да отбележа, че все още я кърмя, макар и по-малко, но на всяко хранене Hug

# 39
...Абе момичета има ли още някоя геройска мама дето още не дава вода,сок,пюре!Рени,Синеочка или бъркам???Кой още...

Ели, и ние сме за "тоя списък"  Laughing

Тити е изключително само на кърма; не стига това, ами няма никакъв режим на хранене Crossing Arms
някой по-горе беше написал "яде като новородено", е и ние сме така
не мога да кажа, че ми тежи, но понякога ми се иска да поспиваше повече от два часа между храненията Blush

а атаки - колкото искаш: първа, педката - пюрета вече да съм му давала, незнам-си-какво-си, мън мън..., иначе добре бил наддавал (6,500 кг сме в момента) ама... #2gunfire; после, двете баби - още ли не пиел вода, докога щял да яде нощем, дали било полезно още да е само на кърма, пък и дали аджеба тая кърма била хранителна щом се буди през нощта да яде  #Crazy
отсвирила съм ги всичките обачееее hahaha
детето си е мое, вярвам, че правя най-доброто за него, а и татито ме подкрепя и много ми помага  Heart Eyes

# 40
  • Варна
Ох и аз да се престраша малко и да пиша.
Боряна също си лапа ръцете, ако може и двете едновременно ще си навре в устата. Не признава нито биберони, нито дрънкалки, плюе всичко и пак ръцете  Simple Smile
Вчера бяхме навън и ни хвана дъжда, сложих дъждобрана на количката и направо съм бягала до вкъщи, че ме хвана шубе да не я разболея. Но слава богу си е здравичка и нищо й няма.

# 41
добре дошли на всички нови мамита (или поне аз не съм ги срещала откакто съм тук)
ети ти бързичко си се престрашила аз ви чета откакто съм бременна но посмях едва преди два месеца
pepi111 видях че си писала че са ти изписали Елоком не знам дали си запозната със този крем и дали си му чела упътването аз лично го ползвах върху баткото защото ни изписаха със пъпки(вътре болнична зараза) ползвахме го като последна спирка защото пробвахме много мазила трябва да се маже само върху мястото където е необходима със много тънък слой защото може да забави растежа на детето ако искаш пробвай нещо друго а това го използвай като последно ти си решаваш.
galiq_82 чела съм че за малки деца които не са диабетици е много вредно да се консумират каквито и даде подсладители или продукти със тях така че ти като го консумираш ще отиде във кърмата ти а от там и на бебчо и на мен ми се ядат разни десертчета със подсладители(ядях ги преди да забременея когато ми се ядеше сладко) но не смея. това си е лично мое мнение

# 42
Много на бързо пак влизам,че Нещо не мога да насмогна тези дни... TiredДокато се влюча чак нова теме си имаме Shocked
Фиона   love001
galiq_82 ,аз кафето го пия със захарин,ама защо си мислиш,че е вредно.... newsm78,че и чая пия така...хм, я кажете?
Оооо за ръцете и ние сме така, направо незнам...очаквам,че сам ще се откаже.

# 43
Ели, ами и ние сме САМО на кърма. То след всичките ми неволи направо не знам как удържам положението да не спирам, защото след първата инфекция като се почнаха едни атаки...стигало толкова, колко деца с АМ били израстнали, колко джеа и един ден не били кърмени, пък аз цяла седмица и т.н. А скоро при един пристъп на тая кърмаческа стачка, ми се намекна, че може би вече не и ХАРЕСВАЛА кърмата (разбирайте го че сокчетата и пюретата и даже АМ-то е по-вкусно  newsm78). Само не знам Пламена от къде ще знае като само кърма е яла, ама  Thinking

Днес резултатите показаха стафилокико в нослето и гърлото на малката. Сега трябва с Бакртобан да я мажа 10 дни, че да видим  #Crazy

# 44
  • Варна
Привет и от нас  bouquet wavey
страшни сме в писането,ей Laughingние май най-бързо си запълваме темите
Fiona smile3525
 welcomeна мама Jane1 и бебка Калина
Eli 83,аз също не давам нищо даже вода а от вчера сутрента спряхме и АМ newsm68 newsm44 newsm68 и сега сме само на кърма.дано да вървят така добре нещата и за напред newsm17 newsm17 newsm17
Синеоче,много гаден номер #2gunfireАз ако бях нямаше да се откажа да си търся правата.10 лева са си 10 лева.можеше да купиш на бебка нешо с тях.защо трабва да те правят на луда.
Morskasirena,свекито ти ме уби #Crazyпаднах да се смея rotfImao rotfImbo rotfImaoкакво ли не им идва на тея баби на ъкъла.Аз също имах каранка с моето свеки и и казах че сама ще решавам как да си гледам детето.а тя ми вика:ама ти въобще не слушаш като ти се дават съвети.едно време ние слушахме като ни казваха бабите ,все пак са с опит а ти го нямаш още.
мога да нямам,но усещането си го имам Crossing Armsще си го гледам както си ща, пък Close
за лапането на ръцете.УЖАС #Cussing out
ако можеше и двете да ги набута там,много хубаво щеше да стане Twisted Evilноне спира да опитва.вчера педито ми каза да съм му слагала ръкавички,щял да се откаже.ама не ми харесва много като идея Thinking
че в тази връзка да се похваля че вече сме 7.300кг и 6?см.не го измериха както трябва и пак му докараха старите размери,сигурно 66см е станал вече.
Пърли Hug Hug HugМного са гадни тези алергии,дано се оправите по-скоро newsm51
и още щях да пиша,но и без това стана много дълго после пак Wink

щях да забравя:
Честита месечинка на София

и ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ

Общи условия

Активация на акаунт