Добре дошла на новата мама
явно е чела до сега така че не е баш нова, 
Аз за коледа съм решила да и подаря на моята щерка ШЕЙНА!Такава със облегалка та към януари-февруари като сядаме вече да се возим!Умно съм го измислила нали!А пък другите там баби чичовци и лели не може да не подярят някоя плюшка,аз ще се въздържа,пък и имам 3 чувала с плюшени играчки от германия донасяни, нея чакат,да порасне и ще си играе!

Искам все да питам и не остава време!Абе момичета има ли още някоя геройска мама дето още не дава вода,сок,пюре!Рени,Синеочка или бъркам???Кой още!Ама наистина ли още не давате или почнахте!И как издържахте натиска от роднини,комшии и тем подобни!

А за алергията наистина май трябва повече да се пазим,аз прясно мляко не съм пила още откакто кърмя а така ми се пие,и шоколада го гледам само!Пазете се повече!

При нас още няма сняг но е студено! 
Хайде бай!
Мен вече не ме свърта вкъщи - 3 дни стават, откакто не сме излизали и пощурявам! Мисля си... като е облечено добре детето, увито в дебело одеялце /като чувалче/, с покривало на количката и дори дъждобран, за да му пази от вятъра... М? 

За спане всеки ден различно но по мъничко общо взето междухраненията по 20-30 мин. 

; после, двете баби - още ли не пиел вода, докога щял да яде нощем, дали било полезно още да е само на кърма, пък и дали аджеба тая кърма била хранителна щом се буди през нощта да яде 
Докато се влюча чак нова теме си имаме 

на мама Jane1 и бебка Калина