Сняг навън вали вече, расте юлското човече

• 13 255
  • 296
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро и честит първи сняг на всички

Не мога да повярвам, че толкова рано има сняг и в Бургас, това чудо не  го бях виждала още #Crazy

didi_81 ние сме с чувалче от доста време и съм страшно доволна, защото моето чуденце много се върти и беше вечно отвита. Като казвам много се върти имам предвид, че често я намирах с крака на възглавничката Joy . За Коледни подаръци още не съм мислила, но ми се струва малко сложно, защото та още не разбира и не зная на какво би се зарадвала. Може би някоя много шарена играчка, та да й се смее и приказва newsm78

Fiona супер е темичката Бравооо  bouquet

Морска сирена нашият режим всеки ден е различен, в зависимост от това кога ни е първото хранене. Снощи заспа в 21:30 и тази сутрин се събуди в 8:30 и така сега си е долу-горе в нормален график: 9h- кърма+АМ 90мл; 12h - кърма + 60АМ+ плодово пюре 1/3 от бурканчето; 15h - кърма+ 60 АМ + сок от ябълка; 18h - кърма+ 90мл АМ;21h - кърма + 120мл Ам Аз си го измислих, но съм много доволна. Кърмата ми е само за мезе, защото вече почти нямам, но продължавам да й давам засега Hug

pearly ужасно съжалявам за алергията, дано по-скоро да я израстете Praynig

ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ
  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 16
  • ES
Вълче, ние днес сме 5ти ден. Снощи сложих термометър, следобеда пи от онова прахче, което го изписа педиатърката - никакъв ефект. Пробвай с мушкатото, но ако няма видим дисконфорт детенцето не го мучи. Пръцка ли и като пръцка приплаква ли, моя понякога го прави. И аз вече съм отчаяна от състоянието му. А аз какво ли не ядох, сок от круша, овесени ядки, течни храни, е не.
Морска сирена и ние от 2-3 седмици ядем много вечер, първото събуждане е след 4-ия час, после след 3-тия и оттам нататък през 2. И си хапва. чух, че не му стигала кърмата и трябвало да дохранвам или захранвам, но мисля, че е скок в растежа и няма да давам добавка.
При вас сняг, при нас дъжд, не е спрял цяла нощ.
Лек ден момичета

# 17
  • някъде
Диди-аз съм решила понеже бебчо е мъничък за коледа да му купя огромна плюшена играчка за леглото му.
А и с баткото и с бебчо засях палмички, понеже само такова чудо вирее в нашия апартамент. Бате много си се кефи на неговите и си ги отглежда. Каза, че ще се грижи и за тези на Венци, че бил малък. Wink Чувала съм, че е хубаво да се засява дръвче, но понеже живеем в апартамент - палмичките са решение.

Това е добра идея!  bouquet

За Коледни подаръци още не съм мислила, но ми се струва малко сложно, защото та още не разбира и не зная на какво би се зарадвала. Може би някоя много шарена играчка, та да й се смее и приказва newsm78

Да, знам, но все пак ще му бъдат първите коледни празници! Heart Eyes

# 18
И Цвети не спи много през деня по около 30мин. между храненията 2 най-много 3 пъти през деня, основно сутрин по това време, но през нощта си отспива добре. След смяната на часа и застудяването е много нервна, изглежда свикна с по-големите разходки и сега и е скучно увеличи храненията от 5 на 6 през деня. За растежа и храненето през нощтта и рано сутрин специално при нея не мисля че има значение какво имам предвид след вторият месец не само че не яде през нощта но и сутрин хапва след 8 часа и въпреки това порасна 4см през 3тия месец, а като я гледам сега мисля че и през 4тие ще е пораснала поне 3-4см.

# 19
добро утро момичета !
Фионче темичката е[/size][/color]  newsm74 Peace  bouquet smile3525 newsm51 newsm10 smile3501
Честита месечинка на София на мама Писана! [/color]
pearly благодаря ти че сподели със нас надявам се че всичко ще се оправи бързо защото си го хванала навреме но трябва повече търпени кураж и спокойствие.целувки на бебчо.
нашия режим на хранене е почти като на galiq_82 само че сокчето е сутрин, а пюрето за следобедна закуска и моята кърма е само за десерт но аз съм много упорита и давам колкото имам.
eti_31 това е голяма идея за дървото аз съм много голям любител на цветята и имам много дори ако замъкна нещо ново вече ми се карат но сега ще имам оправдание
за подаръците не знам сигурно и ние ще купим някоя плюшена играчка защото баткото вече иска по големи и скъпи подаръци
П.П.честит първи сняг Nature Snowman Nature Snowman много е студено но красиво аз много обичам снега защото ми напомня Коледа  santa2  madnoel People Santa Close-mas:а това е любимият ми празник (не че имам имен ден) обичам елхата и светлинките по нея дори до сега аз като че ли повече се радвах от детето
целувки на всички бебчета по дупетата  bouquet Kissing Heart lovekiss Kissing Heart

# 20
Ами добър ден от още едно лятно бебе - Калина е родена на 07.07.06, но как точно става включването със снимка???

# 21
  • някъде
Ами добър ден от още едно лятно бебе - Калина е родена на 07.07.06, но как точно става включването със снимка???
welcome престраши се най-накрая Hug

# 22
  • Стара Загора
Добро утро!
Фиона   bouquet!
Честити месечинки!
pearly дано всичко при вас да се оправи!
И аз си мисля за Коледа да купя някоя голяма плюшена играчка!
Иначе режим нямаме,яде когато му хрумне и почти не спи денем-най-много 20 мин. на 4-5 часа!Тъкмо се зарадвам ,че имаме режим и Дари решава ,че ще яде през 1.30 мин!
Като седна да пиша и надава вой  Laughing не е съгласен нещо!

# 23
jane 1 Привет и от мен Hug
Добре сте ни дошли двете с бебе Калина  bouquet. Надявам се с нас да ви е приятно и се включвай по-честичко в дискусиите. На мен ми бяха необходими 1 месец докато се престраша, преди само четях. atwork

# 24
Добре дошла на новата мама и на малката принцеса  Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 25
Благодаря ви за топлото посрещане!  Laughing
Сега да питам модераторите - когато имам въпроси за захранването напр., тук ли да питам или във специализирания форум? Да не ви създавам работа по преместване на теми, така да се каже...  Wink

# 26
Аз отново се включвам и се радвам,че вече няма и следа от неприятните препирни от предната тема ooooh!
Искрено ви завиждам,като виждам как свободно си пишете из форума.Аз съм вече като онази реклама за бонбоните-'Цирк с три манежа'.Гледам бебока съвсем сама,работя за четирима клиента и просто не зная до кога ще издържа Sick
Алекс се храни за световно,няма вечер,няма денем.Снощи вече не издържах от това безсъние и преди лягане му дадох за пръв път няколко лъжици оризова каша.Стана ми така съвестно,че го тъпча с тези изкуствени храни при условие,че имам кърма. Е,поне се наспахме до към 5 сутринта и тествахме новата лъжичка ,която се мени цвета ако кашата е прекалено топла за бебока.Много е сладка ,а и практична. 
Някоя мама беше питала за пампите в предната тема...пробвах абсолщтно всички модели и съм най-доволна от Либеро.Само не си давайте парите за Хъджис.УЖАССССССССС.Ако не го сменя нощем до сутринта Алекс е целия мокър от пропускането.Мои познати ми донесоха един пакет чак от Англия,,защото  уж тук били куча марка,ама не.Все същият боклук са си. #2gunfire
Как се оправяте с лапането на ръцетезащото просто няма спасение newsm78Давам му една гумена играчка за чесане на венци и се опитва да си навре чак в гърлото и се стига до едно лудо давене и кашляне.
Усмихнат и спокоен ден на малките бебещоци Heart Eyes

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 12:44 от Tizija

# 27
Как се оправяте с лапането на ръцетезащото просто няма спасение newsm78Давам му една гумена играчка за чесане на венци и се опитва да си навре чак в гърлото и се стига до едно лудо давене и кашляне.
Аз вече питах за това в "Бъдещи и настоящи", но решението за мен е яко увиване в одеалото, ръцете най-вече и до 5 мин. е заспала...  Mr. Green Естествено, правя го само в часовете за сън, не си държа детенцето вързано по цял ден...  Wink Никой обаче не ми отговори на въпроса - пречи ли това на правилното развитие на детето???  newsm78

# 28
  • някъде
Tizija, добре дошла отново Hug, но заради теб ще си останем пак втори на опашката ooooh!, защото Попова каза че ако не се появите ще минем по-напред в редицата Mr. Green!
Попова, а ти какво само четеш и бягаш! Joy

# 29
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте и от нас  с Вяра в новата темичка! Фионче, страхотна е!
Честито на порастващото днес момиченце София!
 welcome на мама jane1 i бебе Калина!
Синео4ка, случката с кафето е кофти! Аз съм на мнение да си потърсиш правата чрез тел. на потребителя, щом не са ти обърнали внимание!
Pearly, скорошно оправяне ви желая!
Tizija, добре дошла отново! Лапането на ръцете при нас е едва ли не първото нещо, което правим след като се събудим. Тика ги много навътре, а после се дави и кашля!
За подарък за Коледа и Нова година не съм мислила все още.
Morskasirena, днес водих бебка на лекар заради сухата кожа - прегледа ни педиатър. Нищо конкретно не каза. Посъветва да не перем дрехите на детето в пералнята, където се перат нашите, да я къпем без сапун за известно време. Изписа ни кортикостероиден крем /не мога да го разчета от рецептата/ за мазане на едно като раничка на сгъвката на едната ръчичка /но нашето педи препоръча Елоком - бил по- слаб/, а иначе Мустела олио за мазане на цялото тяло /като с това олио може да се маже кожата след баня, а може и да се впръска във водичката за обливане/. Друго, което препоръча, е да мажа бебчо с хума преди баня, а продавачката в аптеката каза, че можело хумата да се слага във водичката в коритото докато я къпем - действало страхотно. Щ е пробваме и ще видим. Ако до понеделник няма подобрение, отиваме на дерматолог и алерголог и изобщо няма да се разправям с лични лекари и педиатри за направление...
Колкото до спането през деня, Вяра почти не спи. Сутрин като се събуди, хапва, играем си 1 час, заспива за 1-1,5 часа и после има само малки дремки от по 20 минути. Яденето е на около 3 часа средно. През нощта не се събужда за папу.
Бях споменала че ни се зачерви и поду мястото на боцването след ваксината. Все още е така. Днес педиатърката каза, че можело да остане подуто за около 3 месеца! И много се ядосвам на себе си, понеже съм почти 100% сигурна че стана заради това, че сестрата не затопли ваксината!!!
А я да ви питам аз нещо - бебчетата търкат ли си венците един в друг? Вяра от около 1 седмица го прави, освен това през последните дни е неспокойна, хленчи, не иска изобщо да лежи. След прегледа ни казаха, че няма изгледи скоро да избиват зъбчета, но това не пречело да я мъчат 2-3 месеца преди избиването си!!!
Сняг при нас прехвърча за малко, но сега само духа студен вятър. Няма да излизаме май днес!
Спорен ден на всички!

Последна редакция: сб, 04 ное 2006, 10:29 от pepi111

Общи условия

Активация на акаунт