Не мога да повярвам, че толкова рано има сняг и в Бургас, това чудо не го бях виждала още

didi_81 ние сме с чувалче от доста време и съм страшно доволна, защото моето чуденце много се върти и беше вечно отвита. Като казвам много се върти имам предвид, че често я намирах с крака на възглавничката
. За Коледни подаръци още не съм мислила, но ми се струва малко сложно, защото та още не разбира и не зная на какво би се зарадвала. Може би някоя много шарена играчка, та да й се смее и приказва 
Fiona супер е темичката Бравооо

Морска сирена нашият режим всеки ден е различен, в зависимост от това кога ни е първото хранене. Снощи заспа в 21:30 и тази сутрин се събуди в 8:30 и така сега си е долу-горе в нормален график: 9h- кърма+АМ 90мл; 12h - кърма + 60АМ+ плодово пюре 1/3 от бурканчето; 15h - кърма+ 60 АМ + сок от ябълка; 18h - кърма+ 90мл АМ;21h - кърма + 120мл Ам Аз си го измислих, но съм много доволна. Кърмата ми е само за мезе, защото вече почти нямам, но продължавам да й давам засега

pearly ужасно съжалявам за алергията, дано по-скоро да я израстете

Чувала съм, че е хубаво да се засява дръвче, но понеже живеем в апартамент - палмичките са решение.

-mas:а това е любимият ми празник (не че имам имен ден) обичам елхата и светлинките по нея дори до сега аз като че ли повече се радвах от детето
престраши се най-накрая