Сняг навън вали вече, расте юлското човече

• 13 259
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Ели, аз давам Ам, но въпреки това София не пие сокове и не яде нощо друго.Дори чиста вода не е пила от горещините насам.Давам само по малко чай на Хип, за да може да си ака редовно.
И не бих и допуснала роднини или който и да е да ми каже да давам нещо, ако аз съм преценила че няма да давам.Просто така съм ги научила и никой не ми се бърка.И така ми е по-спокойно-дори и да сгреша някъде, не се налага да се обвинявам , че съм послушала този и онзи.
Аз също мисля да и подарим някоя играчка.
Амери, надявам се тези дни да се оправим , че всичко рефлектира върху мен.Като реве  и мрънка почти непрекъснато аз се изнервям тотално.И си мисля, че реве от глад направя мляко и и дам и в този момент тя глътва 2-3 глътки и започва да ми гука и млякото и изтича от устата и от тук нататък започва да се лигави.Оставям млякото и я оставям , тя си поигрва малко и пак същата история.
Аз също я извеждам навън, макър и кучешки студ за мен, като я облеха хубаво и я сложа в чувалчето и после поставям и дъждобрана и си е супер вътре (макър да не сме вече с коша за новородено)-спи през цялото време.
Аз докато бях бременна изядох огромно количество цитруси и всички семки ги мушках в саксиите.Сега си имам около 15-20 бъдещи дръвчета.А и доста раздадох на познати - в едни пласмасови чашки и на тях написах , че това дръвче се казва София, за спомен от Софи.

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 22:21 от fiona

# 61
Здравейте, момичета!

Пиша само 2 реда колкото да се абонирам за темичката, че съвсем ще му загубя края! Свекито е на гости и по цял ден сме с тях. Много хубаво си прекарваме (не е като с етърва ми, ако си спомняте като ви се оплаквах Mr. Green), а другата седмица ще правим и кръщене и въобще програмата е пълна. Като си тръгнат се надявам да мога да се включвам по-честичко.

Фионче, много е сладка темичката. Набързо видях, че май и нови мамита има, ще им направя картинки и с техните снимчици като се върна.

Целувки и до скоро!

# 62
  • somewhere over the rainbow
Е има и други като мен дето не успяха! Rolling Eyes
Mоля,моля,аз изобщо не съм се мъчила да успявам...така,че изобщо не се чувствам слаба или притисната... Peace
Добре дошла на мама jane1! Разбира се,че можеш да задаваш и тук и в специализираните форуми въпросите си. Сигурна съм,че ще намериш отговори на всичко Hug Ръцете и аз ги свивам яко преди заспиване,щото иначе много ги размята и не може да заспи.
galiq, не виждам причина да не ползваш захарин.
Пърли,и мен ме притесни. С тези промишлени количества мляко ,които пия и шоколада,който ям,се надявам,че ако има нещо,досега е щяло да се прояви newsm78
Сега кулинарствах-приготвих на беба зеленчукови пюрета,от утре ги почваме Embarassed Сложих и малко масло,та да видим ще има ли реакции.
Нарина,вече съм убедена,че Дая харесва повече соковете,отколкото млякото на мама. Ама аз съм инато-бутам цицата до дупка.
Айде лека и топла...и не мека Joy Joy Joy

# 63
На този ден преди 1 година май сме направили малката Софи.Сега гледах едни снимки и като видях датата, ми стана толкова мило.

# 64
  • София
Здравейте и от мен в новата тема,

Фионче, видях те снощи, че твориш темата по нощите, викам да се запиша, ама се отказах, да си довършиш, че тогава да се включвам. Чудесно си я направила  Hug. Само да се оплача, че нашата снимчица още я няма  Sad.

Ели, и ние сме само на кърма. Вода й давам само като хълца, че ми се струва, че й помага, но тя я плюе. От вчера й давам едно чайче на Хип от лайка, което се води успокояващо, т.е. аз й го давам отпреди, ама досега не го искаше, а от вчера е изпила стотина мл, не знам какво й щукна  Rolling Eyes. Идеята ми с тоя чай е да вземе да спи по-спокойно, че рядко спи по повече от 30 минути, независимо денем или нощем, ако не е до мен в леглото. Аз нямам проблеми с 'доброжелатели', който да ме тормозят за захранването  Naughty. Майка ми казва: 'Ти си имаш акъл, четеш, така че си я гледай както знаеш, аз вас така съм ви гледала'. Баща ми ме подкачи да съм й давала вода, пък сети, че неговите козлета, докато само сучат и не започнат да ядат трева, не пият вода. После викаше да давам каши, пък се сети как помни баба ми как го е кърмила, бая голям ще да е бил. А педито като ме гледа, че сме само на кърма, на миналата консултация каза, че няма да бързаме със захранването.

Иначе и ние сме без особен режим и бая начесто (средно през 2 часа) на гърдата, няма денем, няма нощем. Спането ни е по 2-3 пъти по 30 минути през деня.

Добре дошли на новите мами! Също поздравления за празнуващите - на 4-ти доста бебчовци са се родили  newsm51!

Да ви питам как обличате бебчетата в студа, аз днес се чудих, чудих и накрая не излязохме.

И още нещо, мамите, които ползват помпи, всеки път преди ползване ли ги стерилизирате?

А пък аз миналата година на този ден разбрах, че съм бременна. Беше голям майтап, отидох на хирург, защото ме болеше долу вдясно и мислех, че е апендисит. Бях взела мъжа ми с мен, защото мислех, че ще ме прати да ме оперират, а той ме прати на гинеколог. На мен ми закъсняваше, но по принцип ми е много нередовен цикъла и бях убедена, че не съм бременна - опитите ни бяха извън овулация според мен. Гинеколожката ми вика: 'това ми прилича на бременна матка', а аз: 'ужас', тя: 'защо бе, не го ли искаш', аз: 'не, ама не съм спряла цигарите и алкохола', 'е, нищо, от днес ги спирай'. Излизам навън с една картинка от ултразука с една точица от 4.5мм, отбелязана с кръстче и я показвам на мъжа ми: 'ето, това е нашето бебе', а той: 'да, бе', въобще не ми повярва, мислеше. че трябва да ида на още прегледи, за да е сигурно  Joy. И така спрях цигарите след близо двайсетина години пушене  newsm44.

хайде, чао, че се улях  Simple Smile

# 65
  • някъде
На този ден преди 1 година май сме направили малката Софи.Сега гледах едни снимки и като видях датата, ми стана толкова мило.
Тогава ти пожелавам пак на тази дата след една година да си направите и второто Wink
Честити месечинковци!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 66
Добро утро на всицхки ранобудни!
Честити месечинки на всички празнуващи днес бебочества!!! [/size] [/color]
Ние излизаме всеки ден навън, обличам Ването в космонафт, завивам го в юрганче и отгоре слагам едно покривало да не му духа. Така се образува нещо като къщичка, "де няма снегове, де няма ветрове" Laughing и той си спи навън.
Искам малко да ви се оплача. Напоследък е станал толкова любопитен, че не може да се наяде. А го сложа да суче, а влезе някохй, започва да се обръща да гледа какво става, даже към копютъра непрекъснато се върти да не изпусне нещо. Ние нали се храним доста често рпед компютъра.
Някой от вас опита лис е да слвали някой от онези бебешки филмчета. Аз от вчера свалям baby beethoven, върви малко бавно, защото както каза мъжът ми, имало само един сийдър, т.е. тегли филма само от един компютър. Иначе филмът е цяло dvd почти 2 GB, на компанията Baby Einstein.Мисля да му сваля всичките бебешки филмчета (от 0 до 3 години) , които намеря, да му ги запиша на дискове и да си ги гледа. музиката в тях е специална Бетовен, Моцарт, Хайдн, Росини. Филмите са специални, изготвени с помощта на психолози.. много ми е интересно да видя какъв е.С не търпени чакам да се свали, вече  е на 30% Laughing отвчера.
пак исках нещо да напиша и забравих какво беше.
Като се сетя ще се включа пак.

# 67
  • някъде
Алекс също го забелязвам от известно време че много се разсейва докато яде- ако някой в стаята говори или се движи веднага или пуска зърното и започва да се оглежда или прави същото, но разтягайки го като дъвка  Crazy Другият вариант е като се понаяде и чака да го погледна, аз по принцип се заглеждам в една точка и се замислям нещо, и като го погледна почва да се лигави и усмихва даже и да говори! Crazy
marine, може ли да напишеш пак сайта че не съм го запазила Blush
isi_kam, как е бебчо?

# 68
И Цвети много се разсейва от телевизор от компютър но най-вече от баща си, често се случва да я кърмя около 7 часа вечерта и точно тогава той да се прибере от работа започват едни усмивки клепкане с мигли и съвсем забравя да суче.
От вчера е много интересна научи нова физиономия сърдито червейче.

# 69
Здравейте!  Laughing
Тази нощ отново прибрах ръчичките на Калина и... спа непробудно до 5!  Mr. Green На сутринта като я отвих, се чудеше какво става и мина около минута, преди да се раздвижи... горкото ми излъгано пиле...   Heart Eyes
За храненето - аз се цедя и стерилизирам помпата след всяко цедене и дохранвам с НАН ХА, но мисля да го сменя с Аптамил, защото нещо се мъчи като ака и си мисля, че е от желязото в НАН-а. Иначе момента с разсейването по време на ядене го има и при нас, но това е нормално - вече сме големи хора, виждаме, чуваме, впечатляваме се от всичко...  Grinning Като ми се усмихне насреща и ми идва да хвърля шишето и да я нацелувам и настискам...  Blush
За спането - нощем не я храня, давам няколко глътки чай на Хип против колики или вода и си заспива до към 6-7-8, а понякога и до 9!  Grinning През деня предремва по 30-40 мин. и така... Има дни, в които е много спокойна и по цял ден не й чувам гласчето /забелязала съм, че това е най-вече, когато се е наспала повечко през нощта/, забавлява се сама, гука на играчките, но в други направо ме побърква от мрънкане... Бебешка му работа!  Crossing Arms
Да ви питам за играчките - посягат ли вашите бебешори да ги хващат? Защото на Кали трябва да й набутам дрънкалката в ръчичката, за да се сети да започне да дрънка...  newsm78
Ми... май за друго сега не се сещам...  newsm78 Целувки от нас с Калина!  Grinning

# 70
Честито на месечинките днес!  bouquet
Ние посягаме към всичко което видим,яденето на мама,книга,играчка, каквото види посяга!Сутрин пее дълго и силно,оставям я явно си харесва гласът и си пее!
От вчера вече се смее с глас като я целувам по вретлето и пада смях на парцали!
Вече втори ден не сме излизали от вкъщи и полудявам,като чета вие как излизате днес ще я ощупам и излизам!
   Малеее ми то тука има само мами дето не дават сок,я да се преброим кои даваме!Вече май сме 3 до сега!После като имам време ще преброя!
Като казвам на нашия татко и той вика че лъжете! #Crazy
Айде че се сърдим нещо!
А аз и свалям детски филмчета сега свалям бамби!Като порасне да гледа!
Айде

# 71
Дайте линк към тези детски филмчета, моляяяяя!!!

# 72
Аз не пиша често,но да се включа по темата с бебешките филмчета.В DVD вариaнт ги има и в Arena, но няма сиидъри:(.В kомпресиран вариант го има в torrent .data.bg(едното) -Baby Einstein - Baby Newton - English.
Ния много го хареса Grinning.
Ния също когато не е много гладна си играе с биберона и се смее и се опитва да говори Simple Smile
Аз също и давам сокче(домашно приготвено) от ябълка , от круша, и понякога морков ама тя не го харесва.Иначе сме на АМ Frisolac и да чукам да дърво -няма проблем.
За навън-нямаме си още космонавт,но днес -утре се надявам да си купим.
Честито на всички мами и бебчовци които днес имат месечинка Simple Smile

# 73
  • някъде
Като казвам на нашия татко и той вика че лъжете! #Crazy
Да дойде да види Joy
Както каза Попова само гола кърмица и чат-пат малко водичка Crazy
Имаме си вече спално чувалче Party

# 74
Здравейте, за филмчетата, вижте пакна този адрес:
http://www.torrentspy.com/search?query=baby+einstein&submit. … 3&submit.y=11
Аз свалих този: bay einstein - on the go
baby Mozart i baby Beethoven , обаче били за по- малки.
Този , който аз свалих е много голям и трябва първо да го запиша на dvd и след това да го изтиря, за да сваля следващ, но са много хубави.

Общи условия

Активация на акаунт