И не бих и допуснала роднини или който и да е да ми каже да давам нещо, ако аз съм преценила че няма да давам.Просто така съм ги научила и никой не ми се бърка.И така ми е по-спокойно-дори и да сгреша някъде, не се налага да се обвинявам , че съм послушала този и онзи.
Аз също мисля да и подарим някоя играчка.
Амери, надявам се тези дни да се оправим , че всичко рефлектира върху мен.Като реве и мрънка почти непрекъснато аз се изнервям тотално.И си мисля, че реве от глад направя мляко и и дам и в този момент тя глътва 2-3 глътки и започва да ми гука и млякото и изтича от устата и от тук нататък започва да се лигави.Оставям млякото и я оставям , тя си поигрва малко и пак същата история.
Аз също я извеждам навън, макър и кучешки студ за мен, като я облеха хубаво и я сложа в чувалчето и после поставям и дъждобрана и си е супер вътре (макър да не сме вече с коша за новородено)-спи през цялото време.
Аз докато бях бременна изядох огромно количество цитруси и всички семки ги мушках в саксиите.Сега си имам около 15-20 бъдещи дръвчета.А и доста раздадох на познати - в едни пласмасови чашки и на тях написах , че това дръвче се казва София, за спомен от Софи.

Ръцете и аз ги свивам яко преди заспиване,щото иначе много ги размята и не може да заспи.
.
. Майка ми казва: 'Ти си имаш акъл, четеш, така че си я гледай както знаеш, аз вас така съм ви гледала'. Баща ми ме подкачи да съм й давала вода, пък сети, че неговите козлета, докато само сучат и не започнат да ядат трева, не пият вода. После викаше да давам каши, пък се сети как помни баба ми как го е кърмила, бая голям ще да е бил. А педито като ме гледа, че сме само на кърма, на миналата консултация каза, че няма да бързаме със захранването.
!
.

Другият вариант е като се понаяде и чака да го погледна, аз по принцип се заглеждам в една точка и се замислям нещо, и като го погледна почва да се лигави и усмихва даже и да говори! 

Като ми се усмихне насреща и ми идва да хвърля шишето и да я нацелувам и настискам...