София я обличам така- боди , отгоре чорапогащник и блузка с дълък ръкав(от тея дето се водят долни), отгоре едно гащеризонче, което не е мнофо дебело, отгоре "космонафтчето"(което е поларено и е с качулка ,слагам и една памучна ушанка, слагам я в чувалчето на количката , отдолу слагам едно тъничко одеялце за всеки случай, и най -накрая слагам дъждобрана да ни пази от вятър и студ.Така и е добре- като я кача после и я съблека , не се е изпотила, нито навън и е студено , защото спи през цялото време.
Диди, мъжа ми е стрелец , а аз и Софи лъвчета, ако и другото е лъвче ще станем като на сафари.
Марине(или Марин не знам как го четете), когато кърмех една по-опитна мама ме предупреди точно за това -като порастне бебока докато я храня да не се занимавам с друго , че Малечка ще става много любопитна и ще иска да разбира всичко. Ние имаме Baby tv и това е страхотна телевизия.С къси предавания и филмчета с много приятна музика- дават и животни, едни дечица как готвят с Чайника, и всякакви интересни нещица.Също пускат и класическа музика, както и англ детски песнички, които честно казано са ми по-благозвучни от българскитре такива.
Джейн, аз минах през Нан1 и Нан ХА , докато стигна на своя гава до Аптамил и ни се реши съшия проблем като привас.Вчера четох в една книжка, че трябва точно така да се показва на детето ка да си служи с дрънкалките, иначе и Софи само я хваща и чак като я размърда без да иска се усеща че трябва да го направи пак.
Ели, мъжа ти е голям неверник.
Дано се шегува , а не е такава скиптична личност.А Бамби не умираше ли майката накрая?
Аз имам спомен от цар лъв май беше , дето някой умираше накрая и толкова тежко съм го понесла- на Софи няма да и пускам анимационии екпъни и драми-само весели неща.А пък и днешните деца ако знаеш какви глупости гледат по тв.Веднъж се загледах по едно детско по Бтв- едно семейсто на някакъв супер -герой-момче- Бащата май беше негър, майката от азиатски произход, едното дете бяло американче, другото примерно италиански тип!!!
Е бива ли така да объкват представите на децата???Бях чела че децата развиват интелекта си като слушат чужда реч.
така , че пускай те им ако не друго то поне радио с някоя европейска станция, тихичко да им гука докато си играят.Нашия бонбон млъква моментално като обърна VH1-като се заслуша в музиката и мога да си свърша работата, дори без биба стой.
хайде , че стана дълго!
Да ви кажа имаме още една нова мама-bebon4e.Но не знам много подробности.

И последно- има ли мами учили или учещи право , моля пишете ми на лични

Другият вариант е като се понаяде и чака да го погледна, аз по принцип се заглеждам в една точка и се замислям нещо, и като го погледна почва да се лигави и усмихва даже и да говори! 

.Чух за едно бебе,което искало да се отбие и майка му го кърмила 3 дни в тоалетната на тъмно 
иначе е студ да ти измръзне мозъка
Аз я обличам така: отдолу с тънко гащеризонче като бельо, после плюшено и в ескимоса с шапка и качулка. Понякога мятам едно одеало отгоре да не и духа в муцунката. Сега гледам Т' в стаята е 20'С и смятам, че е съвсем нормална (без допълнително отопление).

Така мислим да я караме зимата.
Днес ставаме на 4 месеца,една според мен сериозна възраст
Честито на всички,които порастват днес!