Сняг навън вали вече, расте юлското човече

• 13 281
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
Бета, и вас ви добавих, но Лала като се върне ще я направи като другите снимчици и ще я поставя на мястото и.
София я обличам така- боди , отгоре чорапогащник и блузка с дълък ръкав(от тея дето се водят долни), отгоре едно гащеризонче, което не е мнофо дебело, отгоре "космонафтчето"(което е поларено и е с   качулка ,слагам и една памучна ушанка, слагам я в чувалчето на количката , отдолу слагам едно тъничко одеялце за всеки случай, и най -накрая слагам дъждобрана да ни пази от вятър и студ.Така и е добре- като я кача после и я съблека , не се е изпотила, нито навън и е студено , защото спи през цялото време.
Диди, мъжа ми е стрелец  , а аз и Софи лъвчета, ако и другото е лъвче  ще станем като на сафари. Laughing
Марине(или Марин не знам как го четете), когато кърмех една по-опитна мама ме предупреди точно за това -като порастне бебока докато я храня да не се занимавам с друго , че Малечка ще става много любопитна и ще иска да разбира всичко. Ние имаме Baby tv и това е страхотна телевизия.С къси предавания и филмчета с много приятна музика- дават и животни, едни дечица как готвят с Чайника, и всякакви интересни нещица.Също пускат и класическа музика, както и англ детски песнички, които честно казано са ми по-благозвучни от българскитре такива.
Джейн, аз минах през Нан1 и Нан ХА , докато стигна на своя гава до Аптамил и ни се реши съшия проблем като привас.Вчера четох в една книжка, че трябва точно така да се показва на детето ка да си служи с дрънкалките, иначе и Софи само я хваща и чак като я размърда без да иска се усеща че трябва да го направи пак.
Ели, мъжа ти е голям неверник. Simple Smile Дано се шегува , а не е такава скиптична личност.А Бамби не умираше ли майката накрая? Cry Аз имам спомен от цар лъв май беше , дето някой умираше накрая и толкова тежко съм го понесла- на Софи няма да и пускам анимационии екпъни и драми-само весели неща.А пък и днешните деца ако знаеш какви глупости гледат по тв.Веднъж се загледах по едно детско по Бтв- едно семейсто на някакъв супер -герой-момче- Бащата май беше негър, майката от азиатски произход, едното дете бяло американче, другото примерно италиански тип!!!  #Crazy Е бива ли така да объкват представите на децата???
Бях чела че децата развиват интелекта си като слушат чужда реч. smile3529така , че пускай те им ако не  друго то поне радио с някоя европейска станция, тихичко да им гука докато си играят.
Нашия бонбон млъква моментално като обърна VH1-като се заслуша в музиката и мога да си свърша работата, дори без биба стой.
хайде , че стана дълго!
Да ви кажа имаме още една нова мама-bebon4e.Но не знам много подробности.
 welcome
 И последно- има ли мами учили или учещи право , моля пишете ми на лични

Последна редакция: сб, 04 ное 2006, 12:29 от fiona

# 76
Здравейте и честити месечинки.и аз свалих baby einstain и Ева много харесва да гледа филмчетата.4 дни ми трябваха докато ги сваля-4 gb.
Джейн, как и прибираш ръчичките, не ги ли вади? И Ева още нищо не може да задържи, само косата на мама и пръстите.Дрънкалките и ги слагам в ръката, тя ги пуска, още не се смее с глас даже напоследък почти не гука.Преди 2 седмици започна, но по много малко а сега поти не гука newsm78

# 77
Нашия тати е такъв!Невярващ,скептичен,строг но справедлив!Незнам как съм го аресала такъв ама сега не мой го връщам вече и майка му не го ще! Mr. Green
 Тия филмчета много дълги бре,аз бамби мамби,червени шапки,такива свалям!А и Фиона ми то е с образователна цел май накрая таткото се появяваше на бамби или той ставаше татко! newsm78 Ами сега като е такъв света няма да крия от нея лошото и да я предпазвам че после по-зле се поняся!Да знае от малка че не е лесно понякога!Оф май съм прихванала от нашия тати! ooooh!
Аз смятам да съм добра майка, но да не и спестявам баш всичко де!Незнам до къде ще я докараме ще видим!Трябва да е силна в този свят!Ама и аз ква лекция дръпнах! Stop

Сега ходихме до магазина и умрях от студ дано на нея да и беше топло,прехвърча сняг и духа леден вятър не е за излизане вече! Tired

# 78
Сега се сеих още нещо.Когато са малки децата те трудно си задържат вниманието  по-продължително върху нещо, затова са по-подходящи късички филмчета.За това децата много обичат рекламите.
Мами, който има скайп, нека ме добави ако иска, за да си лафим от време на време.petya5q

# 79
Не дава сок                              Дава сок

Диди 81                                   Амери
Синеочка                                Нан
Рени                                        Ели
Попова                                    Нике
Пърли                                      Isi kam
Кети
Ивелина
Герито
Майра
Ред херд
Морска сирена
Даниела 77
Ивичка
Нарина
Жоржито
СТ.Я
Мгиздова
Надежда
Валче
Марине
Тиция
Прасчо
Фиона
Бетта

Какво правите вие бе!Малеее! #Crazy newsm78
Обаче бонбони не раздавам! #Crazy

За филмчетата съм съгласна но като ви слушам как ги сваляте по 4 дни незнам! newsm78

Последна редакция: сб, 04 ное 2006, 13:54 от Eli83

# 80
честити месечинки на всички[quote author=
Eli83
сложи и нас даващите сок и пюре

Последна редакция: сб, 04 ное 2006, 14:07 от isi_kam

# 81
Алекс също го забелязвам от известно време че много се разсейва докато яде- ако някой в стаята говори или се движи веднага или пуска зърното и започва да се оглежда или прави същото, но разтягайки го като дъвка  Crazy Другият вариант е като се понаяде и чака да го погледна, аз по принцип се заглеждам в една точка и се замислям нещо, и като го погледна почва да се лигави и усмихва даже и да говори! Crazy
marine, може ли да напишеш пак сайта че не съм го запазила Blush
isi_kam, как е бебчо?
за сега е по-добре като че ли има лоша кашлица и сополи но поне няма Т
влизам за кратко и сега се уверявам за последен път че мунмунджулъците на тези сладури са еднакви във тази възраст и ние сме много любопитни
преди малко говори със свекър ми и той ми каза че Зимафлуор се дава по принцип на деца над 3г. за да се подготвят зародишите на постоянните зъби здрави каза че не чувал да се дава на бебета и ще направи консултация със своя колежка (детски стоматолог)
за захарина пак него питах (защото е диабетик) той ми каза че дори бил вреден за диабетиците но нямало друг начин лично той е чел че не е препоръчително използването на захарин от здрави хора или ако го използват да е във много малки количества и не постоянно.
дори има напитки които били спряни заради високо съдържание на този подсладител
това е за днес лек и спорен ден newsm10

Последна редакция: сб, 04 ное 2006, 14:08 от isi_kam

# 82
само пробвах нещо, но сега не мога да го изтрия този постинг

# 83
  • Варна
Здравейте и от нас 
  bouquetЧестити месечинки на празнуващите днес бебоци.Да са много здрави и послушни,за радост на мама и тати  bouquet
И ние сме направили нашия бебок тези дни.или днес или утре,не съм много сигурна кой от двата дена newsm78 май днес ще да е.Че нали с Fiona ни беше еднакъв термина Laughing
зо маймунджалъците тъкмо смятах да пиша и гледам вие сте почнали темата.та значи откакто сме само на "гола кърма",като цокне два пъти започва да се оглежда,пак две цокания-пак се оглежда Shockedгукане,мукане,усмивки и така до безкрай.нито мога да разбера дали се е наял нито нищо.даже смятах да пусна тема в кърмаческия,белким ми се изясни.то всички знаем че гладно бебе не заспива,ама знам ли newsm78 сега като е само на кърма се буди пак нощем,е то лошо няма ще си го храня.ама то докога с това гукане по-време на ядене?то ми се струва че нищо не изяжда Thinking.Чух за едно бебе,което искало да се отбие и майка му го кърмила 3 дни в тоалетната на тъмно newsm78не ми се иска,ама ако продължава така ще взема да опитам.като се замисля това е единственото тъмно място в апартамента.че това бебе започнало да си суче нормално после Rolling Eyes
Isi_kam,дано бебчо скоро да се оправи Hug
Добре дошла на мама Бебонче  bouquet

хайде до после Laughing Laughing Laughing

# 84
Честит на сладките месечинковци. Да са живи, здрави и да радвам всички.
Нан хареса ли Дая пюренцето и от какво и сготви.
Ние също не посягаме към предмети, но като ги осети до ръчичката ги търси и хваща. Понякога ако има нещо наблизо си го хваща. Особено салфетката по време на ядене.
Ние не сме излизали навън от както стана студено. Незнам мен ме е страх да не се разболее, само за по мъничко на терасата да подиша чист възхуд. То тук ми е добре, нали сме на мама на гости, но като се приберем ще изкукам по цял ден и цяла нощ сама. Сега мъжа ми работи от 10 до 24ч през през ноща и сме сам самички с бебока.

# 85
Честито на днешните месечинковци !!! 

Днес Пламена направо ме учуди  Simple Smile Снощи яде в 21:30ч само 80мл. и ми заспа в ръцете...та очаквах сутринта да стане по-рано. Да, ама не. Събуди се чак в 7:15ч, хапна, сложих я в кошарата и заспа. Към 10:30ч станах да се приготвям за нея, а тя сладко спи и не мърда. Стана 11ч, 11:30 никакви признаци на глад...Накрая в 11:50ч отвори очи и се заигра с пеперудите си...говори им, кара им се че не стигат до устата й и чак след това яде  #Crazy
После я приготвих за излизане, че тук едно слънце пече   Nature Sunny иначе е студ да ти измръзне мозъка  cold Аз я обличам така: отдолу с тънко гащеризонче като бельо, после плюшено и в ескимоса с шапка и качулка. Понякога мятам едно одеало отгоре да не и духа в муцунката. Сега гледам Т' в стаята е 20'С и смятам, че е съвсем нормална (без допълнително отопление).
Тя пак заспа преди малко и ние с татито ще излезем малко по работа newsm71

# 86
Ели, ние също сме на гола кърмица и сокчета още не пием. Laughing

# 87
Здравейте , мамита и ЧЕСТИТИ ВИ МЕСЕЧИНКИ!
Ние излизаме и днес, и тук пече, но духа студен вятър.Аз Марти за разходка го обличам с боди, чорапогащник и ватирани или гащеризон или от 2 чсти,а от горе с космонфт и шапка.В чувалчето и с покривалото на количката ooooh! Не може да мрудне горкото,че космонафта е много дебел.Днес се пробвах и ръкавички да му сложа-голям зор видях.Те са с едно пръстче, ама на бебо нали са му кашквалени ръчичките,та пъхнах и палеца при другите пръсти.... Rolling EyesТой като си видя ръцете с тях и реши че са някакви играчки и почна да ги навира в устата Joy
за разсейването по вряме на кърмене....и ние сме така.Как се наяжда това дете незнам,ама и не мрънка.
Нарина браво на вас ShockedМарти през деня спи почти между всяко хранене за по 30 минути,а вечер се буди на 3 часа все още Tired.Сутрин ства с тати към 8 часа,да го изпраща за работа.От известно време беше спрял да гука а издаваше други звуци(подобни),ама днес пада голямо Агууууууу-кане-на пердето,на ръцете, на мама.....хахахахахахаа.Дрънкалки хваща, но така яко ги засилва към главата си ,че почти всяка игра завършва с плач.
Сега като чета,че Джейн прибира ръчичките на бебката си си мисля, че ние точно от това се будим най-вече.Ако му държа ръцете ще спи непробудно,ама като почнат да шавааат Crossing Arms
Ще свалям филмчета.
daniela77 , и аз съм по цял ден сама #Crazy направо ми писва.Викам си приятелки на гости Peace Така мислим да я караме зимата.
Е, ми чао за сега, мили майчета и бебоци Heart Eyes
Ааааа за сокчетата щях да пиша ooooh! Пробвах, върнах си коликите на главата....ммммм гадно.Сега не давам.

# 88
  • somewhere over the rainbow
Хайде на вкусната торта,народе  newsm38  cook Tada  Днес ставаме на 4 месеца,една според мен сериозна възраст bowuu Честито на всички,които порастват днес!
Айде бе никой ли няма да пуска албум за 4-месечните? Аз ли да го почвам пак? След малко.
Ние и ръцете вече не си лапаме,сега сме на краката. Много ми е сладка,като я събуя и се мъчи да си докара крака до устата...пада едно пъшкане ooooh!
Дая не само,че протяга ръце към абсолютно всичко,ами и си иска да я вземе някой на ръце. Само да ме види,че минавам покрай нея и веднага протяга ръце Heart Eyes
Аз помпата не я стерилизирам при всяко ползване,даже въобще не я стерилизирам Embarassed само я поливам с гореща вода /като всичко друго/.

# 89
Ееееееееееее, NAN,хайде честито на Дая-да е много здрава и все така красива!Хайде да се почерпим сега.Направо ме шашкаш с новите ви изпълнения JoyСнимай я малката като се пробва да си лапа крака-много ще ни радва! Hug

Общи условия

Активация на акаунт