💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 010
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 155
Вещицата говори за добро и зло хаха.Елизабето виж се в огледалото и след това коментирай .То че Симеон не е стока факт,но и тя си отваря устата където не трябва.

# 1 156
Ами странно ми е, че ще го кажа, но определено симпатизирам на Елизабет пред тая дивашка орда.
Агресивни комплексари не харесвам … дано никой от тях не спечели играта … сигурно тогава ще се изядат от яд !

# 1 157
Вече с чиста съвест мога да кажа, че искрено се надявам спойлерът за победител да е верен.

# 1 158
  • España
Мани , ако я слушаш отстрани , що за стратегии и коментари реди “на терен”  ще реши човек , че е топа на игрите и на волите!!!!

# 1 159
Не ме кефи Симеон, но Елизабет ми е страшно противна, дори повече от Мани.

# 1 160
Вещицата говори за добро и зло хаха.Елизабето виж се в огледалото и след това коментирай .То че Симеон не е стока факт,но и тя си отваря устата където не трябва.
Симеон е цвете пред Елизабет, дори и да приемем, че в еднаква степен се опитват да дърпат конци.

# 1 161
  • София
И аз като Елизабет виждам битката като битка между доброто и злото, като злото в нейно лице, беше победено. Laughing

Иначе съжалявам, че ще го отнесе Неделчо, а не Андрей.

# 1 162
И за мен са в пъти по-отблъскващи просташките животински изблици на сините мъже пред злобата на Елизабет. Ако трябва да избирам между нея и Симеон съм за нея.

# 1 163
Три на Три игри днес.
Седем на седем отбелязани точки.

Комплексен е, да.

# 1 164
  • Пловдив
Сините са абсолютни шимпанзета.
Адски противни са всички без Валентин.

# 1 165
Срахотна игра, страхотна.
Щеше да е мното красиво ако Андрей беше победил. Яд ме е много.
Дивак, това не е сериозно. Аз от самото начало не го харесвам Симеон, така че това само показва, че първите впечатления често не грешат.

# 1 166
  • София
Пак мернах момент от шоуто. Приключенците може и да са победили, но тотално ми паднаха в очите. Все с мислех, че само Паулина и Симеон дразнят. Но сега ме отвратиха всички без Валентин. Особено Симеон. Абсолютно противен примат.

# 1 167
  • Испания
Така най-много боли, като те бият в последния момент.

# 1 168
  • София
Извън Симеон - Андрей, ключовите двубои бяха Борис - Морунов, Неделчо - Вальо и Елизабет - Поли.
Браво на Дечо, Боби и Джуджи. Хубави битки, всичките завършили 2:1.

# 1 169
Симпатизирам само на Милена и Морунов от Бойците. Дано стигнат по-напред.
Искам Мани и Неделчо аут asap. За Неделчо вече грам не ми пука.

Общи условия

Активация на акаунт